Alensa: 35% TopVue termékekre
2021. május 11. | kedd | Ferenc nevenapja
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával  
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
További információk:
Képgalériák
EFOTT vasúti kedvezmények
Kapcsolatok
EFOTT (Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója)

EFOTT 2016 - vasúti bérletet és utazási kedvezményt adnak

 Az idei EFOTT-ra napi- vagy hetijeggyel látogatóknak érdemes vasúti bérletet váltani, amellyel több viszonylaton szinte korlátlanul és gyorsvonati pótjegy nélkül utazhatnak 2. osztályon. A vasúti bérletesek július 11-18 között Budapest (Keleti/Déli/Kőbánya-Kispest)–Velence, Zamárdi–Székesfehérvár–Velence, Komárom–Székesfehérvár–Velence, Veszprém–Székesfehérvár–Velence, Pusztaszabolcs–Székesfehérvár–Velence között utazhatnak. A rendezvény utolsó napján mentesítő vonatok is közlekednek.

A 26 éven aluliak számára az EFOTT 2016 ifjúsági bérlet ára 4550 forint, 26 évnél idősebbeknek a bérlet ára pedig 9100 forint. Oda- vagy hazautazáskor a saját kedvezmény alapján csatlakozó jegyet is válthatnak a bérletesek.

Az EFOTT vasúti bérlet másodosztályon vehető igénybe, gyorsvonatokra nem kell pótjegyet váltani, de a feláras IC és EC járatokra a pót- és helyjegyet meg kell vásárolni. A vasúti jegypénztárnál be kell mutatni az EFOTT belépőt, a bérletre pedig rá kell írni a felhasználó nevét. A vonaton a jegyvizsgáló a vasúti bérlet mellé a fesztiválbelépőt is kéri. A vasúti utazási kedvezményt a Magyar Kormány biztosítja.

A nagy forgalomra való tekintettel a rendezvény zárónapján, július 10-én éjszaka, valamint 11-én hajnalban és reggel mentesítő járatokat és Bagolyvonatokat indít a MÁV-START: vasárnap a Déli pályaudvartól Nagykanizsáig 22:40-kor és 23:40-kor, hétfőn Budapest felé pedig Zamárdiból 1:02-kor, 2:51-kor, 6:55-kor, 7:17-kor és 8:03-kor.

Az EFOTT vasúti bérletről a MÁV-csoport weboldalának címlapi ajánlatában található tájékoztatás

– sajtóközlermény –

[2016.07.10.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Otthoni játékok

beszámolók még