2020. június 3. | szerda | Klotild nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
Oldal.info

 
 
 
Kapcsolódó Kiadványok
Szandi: Bolond nyár
Kapcsolatok
Szandi
Kapcsolódó események
Szandi & Abrakazabra zenekar - Jubileumi nagykoncert
[2019. június 30.
vasárnap 20:00]

10, 20, 30 = Szandi! - Hallgasd meg új slágerét!

Május 16-án lát napvilágot Szandi jubileumi kiadványa, amely a Bolond nyár címet viseli. Az album a Story magazinhoz csomagolva lesz kapható két héten keresztül.

Gondolkoztam, hogy milyen címet adhatnék a cikknek, és ezt találtam a legtalálóbbnak, hiszen mind a 10-, mind a 20-, és mind a 30 igaz Szandira (és most itt nem a korát firtatom :))

10 – Tíz éve jelent meg utoljára olyan albuma, amely vadonatúj dalokat tartalmaz (igaz, volt 2014-ben egy „Szandi 25” névre keresztelt best of korong, de az - egy dal kivételével - a legsikeresebb dalait tartalmazta). A májusban megjelenőre is igaz a 10, hiszen ennyi új dalt tartalmaz, tehát aki hiányolta az újat, az most nagy dózisban megkapja.

20 – Ez a huszadik zenei anyaga, ezáltal is jubilál az énekesnő, sőt két dalban még társszerzőként is bemutatkozik. Kuriózum, hogy Blanka lányával duettet énekel (Nincs más a Földön), Fman kimagasló beatbox tudását mutatja meg a „Ma jó napom van” c. szerzeményben, sőt ugyanebben a dalban Závodi Attila zseniális szaxofonjátékát is hallhatjuk. A zenéért Bogdán Csaba (mint már említettem, két dalnak társszerzője az énekesnő), a szövegért Tabár István és Kiss-Péterffy Márta (Hív egy új remény) felel. Az előadótól megtudtuk, minden dal más, olyan „Szandis”, amilyen Ő maga is. Szerencsés, ha egy színpadi ember időnként meg tud újulni. 

30 – 1989-ben kezdődött zenei karrierje, a „Kicsi lány” c. bakelittel robbant be a hazai könnyűzenei piacra, és úgy látszik, hogy 30 év után sem szeretné elhagyni a pályát. De nem is kell, hiszen árad felé (és belőle is) a szeretet, közönsége egy pillanatra sem hagyta magára. Ezt a szeretetet 2019. június 30-án (talán ez sem véletlen) meg is hálálja Óbudán a 30. jubileumi koncertjével, melyen az Abrakazabra zenészeivel ad egy hatalmas show-t. A koncert részleteiről később lapunk is beszámol.

KLIKK a  meghallgatáshoz:

- zene.hu -

[2019.05.09.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Poplánycsapat zenekar [2020.05.31.]
Noa énekstudió szolgáltatás » oktatás [2020.05.20.]
apróhirdetés
Otthoni játékok
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

beszámolók még