2020. május 28. | csütörtök | Emil, Csanád nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
Oldal.info

 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Kemény klippel jelentkezett a Kowalsky meg a Vega
"Istenem, én szeretem a humorod" - megnéztük Kowalskyék új klipjét
Egy szilveszteri éjen át a Kowalsky meg a Vegával
A Kowalsky meg a Vega a Budapest Parkban lépett fel - képes beszámoló
Brutálisan őszinte dallal és klippel jelentkeztek Kowalskyék
Kowalsky meg a Vega 2020-ban az Arénaban - jegyek itt
Rossz hír érkezett! Műteni kell Kowalskyt 
Képgalériák
Kowalsky meg a Vega Győrszentivánon
Kapcsolatok
Kowalsky meg a Vega

˝Ki van ez találva...˝ – Kowáék Győrben koncerteztek

A Molnár Vid Bertalan Művelődési Központban tartották meg nemrég a Kowalsky meg a Vega koncertjét, amelyet a jótékony szándékukról is ismert motoros egyesület, az Arrabona Eagles szervezett. Teltház mellett, fantasztikus hangulatot varázsoltak a srácok, igazi feltöltődés volt mindenkinek. 

A hangulatot a Sugarloaf alapozta meg, Szabiék elhozták a legnagyobb slágereiket, s dallamos rockzenéjükkel fűtötték fel a közönséget. A színpadra utánuk a szervezők képviseletében Széles Zoltán lépett, aki elmondta, a koncert bevételét a jótékonysági célra fordítják, amelyből részesülnek az értelmi sérültséggel élők és győrszentiváni rászoruló családok is. A motorosok már évek óta támogatják előbbiek Mikulás diszkóját, s a mostani koncertnek köszönhetően ismét megtelik majd ajándékcsomagokkal a Mikulás puttonya. A hely apropóján pedig olyan családoknak nyújtanak majd segítséget, akiknek megterhelőbbek a hétköznapok. Az Arrabona Eagles tagjai egyébként is rengetegszer jótékonykodnak, nevükhöz számos akció fűződik már. A Kowalsky meg a Vega zenekarral jó barátságot ápolnak.

A srácok pedig évek óta az egyik legsikeresebb magyar zenekarként vannak számon tartva, rajongóik száma folyamatosan növekszik. Lemezeik szinte pillanatok alatt elérik a platina és gyémánt státuszt, videoklipjeik rendre a legjátszottabbak közé kerülnek. Népszerűségük együtt oka a fülbemászó dallam és azok a mély, pozitív és életigenlő szövegek, amelyek Kowához kötődnek. A siker összetevője lehet még a zenekarok belül működő harmónia, amely a közös, gyümölcsöző alkotás lehetőségét teremti meg.

Koncertjeiken minden korosztály megjelenik, sokan a családjukkal érkeztek Győrszentivánra is. Egyébként Kowáékban az a nagyszerű, hogy szövegeikkel olyan témákat feszegetnek, amelyek a lélekhez szólnak, s akiben dobog még érző szív, arra előbb vagy utóbb hatni fognak. Sokan belekötnek az irányba amerre tartanak, mert hogy „közhelyesen szirupos a mindig pozitív”, ám a tapasztalatok azt mutatják, hogy bizonyos élethelyzetek nem csak a szemeket, hanem a füleket is „felnyitják”.

Mindenesetre a Hála Veled nyitódalt máris együtt énekelte a Kowaval a közönség s sokan megkönnyezték Az Élet maga című dalt: „Mint elveszteni azt, akit szeretsz, mégis megtanulsz ezzel együtt élni. Ezeregy sebet ejt amíg élsz, de az élet maga szép.” A Mint egy jel a legutóbbi sorlemezükön jelent meg, amely az Árnyék és Fény címet kapta, a Varázsszavak és a Tizenötmillióból egy már egy kicsit régebbi nóta, de a közönség egyszerűen imádja. A Rendíthetetlen a legújabb, s a legnépszerűbb videómegosztón már majdnem másfél milliós a nézettsége. Az Egy világon át örök kedvenc, megható, megindító és a színtiszta igazságot tartalmazza. Azért azt is megénekeltük, hogy Még nem éden és hogy tudjuk hol van az Otthon, édes otthon. Felsorolni is nehéz lehetne az összes dalt, amit együtt énekelt a közönség a srácokkal. Azt pedig, hogy Jimmy bejelentette, februárban budapesti nagykoncert, ugyancsak kitörő lelkesedéssel fogadták a rajongók. A győrieknek külön jó hír, hogy megígérték: nemsokára az Audi Arénában is tapsolhatunk a jobbnál-jobb Kowalsky meg a Vega daloknak.  


 
   Kowalsky meg a Vega koncert Győrszentivánon - klikk a fotóra


 

– HAK –
Fotó: NoKo Fotó/Tölgyesi Norbert

[2019.10.18.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Noa énekstudió szolgáltatás » oktatás [2020.05.20.] apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

beszámolók még