2024. április 20. | szombat | Tivadar nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Erdőhegyi Brigitta

Erdőhegyi Brigitta - "Elkészült életem talán legfontosabb dala"

"Életem talán legfontosabb dala" Erdőhegyi Brigitta videóklipjével folytatódik a magyar James Bond story

A méltán híres nemzetközi kisfilm folytatásaként, elkészült Erdőhegyi Brigitta legújabb videoklipje.

"Mint már köztudott, a közelmúltban a "No Time the Die" című legújabb 007-es filmet támogató egyik világmárkával együttműködésben készült egy magyar, James Bond hangulatú nemzetközi film. Exclusive felkérést kaptam a produkció zenéjének elkészítésére és előadására. Felettébb megtisztelő volt Sophia Loren, Gorbacsov és a Depeche Mode után egy újabb, rendkívül különleges és ritkaságszámba menő nemzetközi projektben részt venni. - nyilatkozta Erdőhegyi Brigitta énekesnő, legújabb önálló dala és annak vadonatúj videóklipje kapcsán, mely - mint ahogyan már tőle megszokhattuk - különleges sztorinak köszönhetően született. 

Erdőhegyi Brigitta, a „magyar James Bond” Tordai István és a többi - kizárólag magyar – alkotó, munkájának köszönhetően, nem mindennapi dal és klip született, mely minőségében és hangzásvilágában felér nemzetközi versenytársaihoz.

"Mindvégig éreztem, hogy hogy ebben a dalban és klipben, igazán önmagam lehetek. Az alkotói szabadság igazán önazonos dalt eredményezett, zenei hangzásvilágát és üzenetét tekintve egyaránt.”

„Az elegáns, finom képsorokban is a klasszikus mozis látványvilágra törekedtünk. A dal karakteréhez, atmoszférájához hűen, leheletnyi utalásokkal igyekeztünk folytatni a kémtörténetet, a Gödöllői Királyi Kastély patinás helyszínein, autentikus szereplőkkel. Tordai István ezúttal nem csak, mint „magyar James Bond”, hanem rendezőként is részt vett a projektben.”

„Kiemelten fontos számomra a dal mondanivalója, mely lelkem legmélyéről tör fel. A bennem élő énekesnő oly régóta várta már, hogy ezt, ilyen köntösben megénekelhesse a mai kor emberének. Eddigi életem talán legfontosabb dalának legfőbb üzenete, ami egyben a címe is: Hagyjuk el a sötétséget! Leave the Dark!” – mondta az énekesnő.

„Magasan szárnyaló dal született, mely szerintem a földkerekség bármely színterén megállja a helyét, ezért igazi kihívás volt képeket komponálni a dallamokhoz. Tekintve, hogy a férfi főhős alakítása mellett ezúttal rendeztem is és mivel ezelőtt még sosem rendeztem videoklipet, csak remélhetem, hogy a képi világ méltó lett a zenéhez. Visszajelzések alapján az előző filmünk igen magas színvonalú lett, ezért bízom benne, hogy a folytatás is hasonló fogadtatásra talál.” – mondta Tordai István.

Erdőhegyi Brigitta új klipje, Leave the Dark címmel már megnézhető itt:  
 

[2021.06.28.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még