2023. szeptember 27. | szerda | Adalbert nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

Jótékonysági Retrobuli az Állatokért

Az Állatkerti Alapítvány harmincadik születésnapja alkalmából összefogtak a sztárok, hogy egy fergeteges Retrobuli keretében tegyék emlékezetessé az eseményt, ezzel is segítve az Állatkerti állatokat. 

Augusztus 11-én, csütörtökön este D.J. Dominique, a  neves lemezlovas igazi Fergeteg partyt varázsol az Állatkert főterére, de még a műsor előtt a közönség személyesen is találkozhat a sztárokkal, akik örökbe fogadott állataiknál várják a Retrobuli résztvevőit 19:00-19:40 között. Itt lehetőség nyílik a sztárvendégekkel való közös fotózásra, beszélgetésre, autogram kérésre az örökbefogadott állatok fotóival.

Demjén Ferenc régi patrónusa az állatkerti állatoknak: korábban Hilda, a matuzsálemi életkort megélt sziamang örökbe fogadója volt, később pedig azért választotta Buanat és Bulant, a Cebu-szigeti disznókat, mert nekik még nem volt tiszteletbeli nevelő szülejük. Demjén Ferenccel a Cebu-szigeti disznók kifutójánál lehet találkozni.

Kecskés Karina a szurikáták barátja. Nem csak azért kedveli ezeket az állatokat, mert mindig kíváncsiak, hanem azért is, mert tevékenységükkel, folytonos társas interakciójukkal példát mutatnak a közösség erejéről. 

Németh Kristófot a tigriseknél lehet majd megtalálni, de a Retrobuli napján új örökbe fogadást is tervez a Fórum színház igazgatója. A feleség negyvennél kezdődik című darabjuk bemutatója alkalmából Beleznay Endrével közösen. Csak éppen még nem sikerült megegyezniük abban, hogy melyik, 40 évesnél idősebb állathölgy legyen a kiválasztott: Liesel, a gorilla, Tücsök, a víziló, vagy Lulu, az orrszarvú.

Oroszlán Szonját – nomen est omen -  a névrokonánál találják majd az érdeklődők, a Karthago frontemberét, Szigeti Ferencet pedig az elefántoknál, egy-egy szelfi, vagy autogramos állatkép reményében.

Továbbá várhatóan jelen lesz még Balázs Andi, Pikali Gerda és Forgács Gábor.

Az est házigazdájának, D.J. Dominique pedig igazi tiszteletbeli nagypapa: ő a kislánya számára fogadta örökbe Samut, a kiselefántot.  A neves lemezlovassal viszont nem az elefántkifutónál lehet majd találkozni, hanem a színpadon, hiszen neki készülődnie kell az állatkerti Fergeteg partyra, amelynek műsorában fellép az AD stúdió és MR Rick is, - igazi retroérzésben tölthetik az estét az Állatkert kedvelői.

Az Állatkerti Alapítvány egy virtigli zsírosdeszkára hívja meg a Retrobuli résztvevőit, amit Lajsz András világhírű koktéljaival öblíthet le a Fergeteg Party közönsége.   

Harminc év – egy emberöltőnyi idő – az Állatkerti Alapítvány tevékenysége az állatkerti állatokért. A Retrobuli három órája (19-22 óra között) mindehhez képest csak egy szemrebbenésnyi, - de remélhetőleg emlékezetes élményt ad: összeköti a sztárokat és a közönségüket, az állatkerti állatok javára.

Jegyvásárlás

[2022.08.10.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK zenész » gitáros [2023.09.22.]
gazda szolgáltatás [2023.09.21.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Királyi vadászaton jártunk - Royal Hunt koncertbeszámoló képekkel
Szólok előre, hogy a...

Szimfonikus metal éjszaka a Barba Negrában
Újabb mini fesztiválon vehettünk részt a Barba...

Megnéztük a Triász koncertjét a Barba Negrában - képekkel
Megnéztük T. Danny koncertjét a Budapest Parkban (képekkel)
Ezeregy éjszaka: Debütált Geszti Péter world musicalje - képek
Holi Beach bulin jártunk a siófoki Plázson - képekben
beszámolók még