2024. február 23. | péntek | Alfréd nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Erdőhegyi Brigitta

Megható dallal jelentkezett Erdőhegyi Brigi - Részemként már

Elkészült a Részemként már videoklipje.

"2021-ben fél év leforgása alatt vesztettem el hozzám közel álló három embert..." - mesélte a dalról Erdőhegyi Brigitta.

"Bizony emberpróbáló volt ennyire koncentrált formában a gyász... Ez inspirált a legújabb dalom a Részemként már szövegben is  de nem volt célom ,hogy ezt konkrétan és direkt módon megfogalmazzam. Úgy érzem, a szeretteink elvesztésének a feldolgozása mélyen személyes ügy, amit szavakba foglalni lehetetlen... Ám ahogy a magyar nyelvünk szépen leképezi a VÉG-TELEN szóval létezésünk határtalanságát és magában foglalja a dualitást, így természetszerűen nem az volt a célom, hogy szomorú legyen a dal. Hiszen ahogy a szótőben benne van a Vég-(zet), mint fájdalmas, visszafordíthatatlan lezárás, továbbgondolva viszont a Vég-telen szó is megmutatja, hogy a szeretet által felemelkedhetünk és megérezhetjük a határtalan létezés misztériumát. Következésképpen ez a dal sokkal inkább erről szól számomra, mint csakhogy a fájdalomról énekeljek. A korlátlan szeretet által megélhető emelkedés, ami motivált. Ami bőven túlmutat a földön tapasztalható tér-idő keretén és lehetővé teszi megérezni a szeretteinkhez fűződő elszakíthatatlan kapcsolatot. Ebben a szellemben szerettem volna emléket állítani." - tette hozzá az énekesnő.

Különleges ötlet

"Öröm, hogy olyan személyes elemek és képek kerültek be a klipbe (megbújva és nem harsányan), melyek kizárólag csak a számomra bírnak jelentőséggel, de jelenlétük bennem jó érzést keltenek." - folytatta.

"Boldogság volt ismét Hell Péterrel, a klip rendezőjével a munka. Ő már az első perctől egy olyan különleges technikai ötlettel állt elő, ami jól társítható volt a dal üzenetével. Ennek tükrében sikerült megbírkózni a szeptemberi nulla fokkal is hajnali hatkor a Szabadság híd közepén, nyári ruhában..."
 

[2022.10.28.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Hitel ajánlat 48 órán belül (Jelentkezze egyéb [2024.02.06.]
Hitel, pénzügyi segítség és kötvény egyéb [2024.02.02.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

István, a király 40. éves koncertturné - képriport
A Crescendo Music Management...

20 éve mutatták be a Rómeó és Júlia musicalt - képriport
A 2001-es párizsi világpremiert...

Elindult a Tankcsapda 35. éve - képriport  
Ha eddig úgy élt bennünk a Fekete Péter, mint egy "poros darab", akkor most irány a Centrál Színház
Szimfonikus metal est a Barba Negrában 
beszámolók még