2023. február 1. | szerda | Ignác nevenapja
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával  
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

Vitamin támogatja sorstársait: "Napról-napra keresnek fel tanácsért"

Kíméletlen őszinteséggel mesélt a Happy Gang Vitaminja az évekig tartó pokoljárásáról. Három és fél éve egy korty alkoholt sem ivott, azóta az élete kitisztult, boldog, és jobbnál jobb dolgok érik az életben. A rajongói nagy örömére fellépésekre jár, és segíti azokat, akik még nem tudtak kilépni a szenvedélybetegség fogságából.

- Segítő kezet nyújtok azoknak, akik valóban le szeretnék tenni a poharat. Vannak témák, amelyekről ritkán és nehezen beszélünk. Most jutottam el oda, hogy megosszam ezen gondolataim, mert szeretnék a bajbajutottaknak erőt adni - mondta Móré András Vitamin, a Happy Gang együttes alapítója, aki őszintén mesélt S. Miller Andrásnak az évekig tartó pokoljárásáról.

A zenész úgy véli, ő még időben ki tudott törni az alkohol rabságából, hiszen a leletei alapján nincsenek rossz értékei, nem károsodott a szervezete. Példájából ma már mások is erőt merítenek. Egyre többen fordulnak hozzá segítségért, mélyen hisz abban, hogy összefogással még több újjászületés történhet.

- Napról-napra keresnek fel tanácsért telefonon, üzenet formájában, vagy szólítanak  le az utcán, piacon a bevásárlásaim alkalmával. Megtisztelő az a bizalom, ahogy mesélnek magukról, legnehezebb pillanataikról. Örömmel mesélek én is a mélypontokról és a felemelkedésről, azokról a mérföldkövekről, amelyek segítettek kimászni az ingoványból. 

Vitamin pedig mióta tiszta életet él, egyre több meghívást kap, koncertezik, új dalokat ír, folyamatosan bővíti a repertoárt. Különleges zenei fúzió keretében Hoffer Danival (FLM) áll színpadra, és közösen repítenek vissza bennünket a kilencvenes évekbe az évtized legnagyobb slágereivel.

A két hónapja megjelent élő, akusztikus rövid klipje után újabb meglepetést tartogat a közönség számára, amelyről hamarosan beszámol. 

Az élő, akusztikus kisfilm itt nézhető meg: 

[2022.11.28.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
hitel ajánlat 72 óra szolgáltatás [2023.02.01.]
gabriella szolgáltatás [2023.02.01.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A házibuli, ahol kizárólag Első Emelet,  Rapülők és Emberek szólt
Berkes Gábor nem...

Képekben! Ákos ismét világszínvonalú koncertet adott telt ház előtt az Arénában
Ákos...

MetálKarácsony Pokolgép módra - képriport
Jubileum a Madách Színházban - képekben
Tüzes hangulat a Nightwish koncerten
Egy szerelem három éjszakája bemutató képekben - Milyen az, amikor a világ szétesőben van
Képek a Hooligans Évzáró koncertről
beszámolók még
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával