2024. április 20. | szombat | Tivadar nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Pallai Produkció
Képgalériák
Családi Fesztivál képek
Kapcsolódó események
Családi Fesztivál
[2005. július 16. reggeltől - estig]

Boldog szülinapot Pallai Produkció!

A Pallai Produkció 5. szülinapját ünnepelte a hétvégén.

A Pallai Produkció nagy munkával ünnepelte ötödik születésnapját Szolnokon. Családi fesztivált szerveztek, hogy a családok közösen tudjanak eljönni szórakozni, és minden korosztály megtalálja a neki tetsző programot. Délelőtt kilenc órától délután ötig a legkisebb korosztályt látták igazán vendégül, volt gyermek játszóház, bohócok mesejátékok és a kis lurkók nagy élvezettel vettek részt a nekik szóló programokban, de a szülők sem unatkoztak, hiszen ők is gyermekkoruk kedvenceit láthatták, mint Süsü a Sárkányt és a többieket.

A kicsit idősebb, tini korosztályt, a koncertprogramok érdekelték jobban és ezen a téren is színes programcsokrot állítottak össze a szervezők. Fellépet többek között a Hajós András nevével fémjelzett „Benne leszek a TV-ben” c műsorból ismerté vált jódli király, akinek már „komoly” rajongótábora volt jelen a koncerten és jópofa műsort adtak.

Közben megkezdődött a Tankcsapda zenekar dedikálása is, ahol hihetetlen mennyiségű rajongó szerzett aláírást Lukácséktól. Volt, aki egy régebben készült közös fotót dedikáltatott, de volt aki a régi személyi igazolványába irata bele kedvencei aláírását, sőt volt kérés farmerdzsekire textilfilccel és sorolhatnám még a különös kérések sorát. A dedikálás sem könnyű dolog, szerintem jól el is fáradtak, amíg több száz aláírással végeztek fejenként, még jó volt idejük pihenni, amíg sorra nem kerültek a fellépők népes táborában.

Őket a Skafunderz zenekar követte egy kis napjainkban ismét felfutó ska zenével, fúvósokkal, ahogy az kell. Annyira nyomták, hogy még egy gitár húr is halálát lelte a színpadon, de gyors csere után folytatódott a buli.

Majd a színpadon Kalapács József adott ízelítőt a rockoperák világából és hallhattunk néhány részletet a Jézus Krisztus Szupersztárból, az István a királyból. Ez alatt már javában folyt a munka és a hangolás, hiszen a csarnok belső színpadán a Kárpátia zenekar készült koncertjére. A zenekar kicsit punk-rock stílusban nyomta, és óriási sikerük volt, alig akarta a közönség leengedni őket a színpadról.

A külső színpadon, amíg a fiatalok bent tomboltak, a szülök szórakoztatására ABBA show volt és természetesen a régi nagy ABBA slágerek hangozottak fel.

Ezt követően ismét Kalapács Józsefé volt a főszerep, hiszen új csapata a Hard lépett fel és első lemezük anyagát mutatták be. Mondanom sem kell, nagy ováció fogadta a P.Mobil koncertet is, és amikor felhangzott az ismert dallam …míndég kétforint ez a dal, jól meg is dobálták őket régi és új bélásokkal, természetesen ez pozitív elismerés a közönség részéről!

Átszerelés után következett a várva várt nagy koncert, a Tankcsapda fellépése, és mivel abszolút sikercsapatról lévén szó nem csoda a legnagyobb sikerük nekik volt. Ugye mondanom sem kell Őket végkép nem akarták leengedni a színpadról, de a szoros műsorrendet be kellett tartani.

A hajnali órákban, kicsit hosszabb átszerelés bontás és színpadépítés után, a Roxszínház ifjabb nemzedéke adott elő részleteket az István a Királyból, a hajnali időpont ellenére telt ház előtt óriási műsort adtak, a közönség is velük énekelte az ismert (és minden Magyar szívéhez közel álló mű) sorait. Látványos koreográfia és játék jellemezte a produkciót.

Hajnali három órát írtunk már ekkor, és akinek még mindég volt kedve a bulihoz és kivárta az átszerelést, behangolást a 3-Generáció adott befejezésként koncertet Mint nevük is sejtetni véli a színpadon három generáció zenélt kb. 20, 40 és 60 és a zenei repertoár is három generáció zenei világából tevődött ki.  Ők egy picit instant zenét produkáltak, azaz olyan mint az igazi, de mégsem az, és a hazai nagy öregektől (Illés, Metro, Omega, Demjén), valamint a frissebb előadóktól ( Takáts Tamás) adtak elő számokat, érdekes, hogy „Takáts Tomi” számainak volt a legnagyobb sikere és sok kitartó fiatal ropta reggelig.

Alapvetően jó buli volt, egy kicsit hosszú is, ezért a mélyebb interjú el is maradt Pallai Zsolttal a produkció múltjáról és jövőéről, de bepótoljuk!

Még egyszer, boldog születésnapot kívánunk a Pallai Produkciónak!

Reméljük, a jövőben is sok jó programot szerveznek, amiről mi is beszámolhatunk.

-BK-

[2005.07.21.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még