2024. április 25. | csütörtök | Márk nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Mike-D (Péter János)
Impuls-ER (Maros Zoltán)
Legnépszerűbb csengőhangok

Engedélyt kaptak az egykori világsláger feldolgozására - videóval

Azt mindig is tudtuk, hogy vannak rejtett tehetségek nemcsak határainkon innen, hanem túl is. A DJ szakma göröngyös útján indult el újabb két fiatal srác a Vajdaságból, hogy még nehezebben, még nagyobb erőfeszítések árán küzdjék fel magukat az ismeretlenség homályából a reflektorfénybe.

DJ. Impuls-ER és Mike-D nem is akármit gondolt ki indulásképpen, minthogy energiát és anyagiakat nem sajnálva beszerezzék a kellő engedélyeket és éneksávokat a kilencvenes évek közepének egyik nagysikerű slágerének, Double You-Dancing With An Angel című dalának újragondolására!

Maros Zoltán (DJ. Impuls-ER) és Péter János (Mike-D) már bizonyított településük szórakozóhelyén, a bácskertesi Colosseum klub falain belül, hiszen jónéhány felejthetetlen estén vannak túl, ezenkívül vajdasági rádiós szereplések és különböző szórakozóhelyekre való meghívás is a hátuk mögött áll, egyszóval beindulni látszik az a bizonyos szekér, mégha nehézkesen is.

És hogy miért is ezt a dalt választották?

Mert ismert sláger volt annó, mert még most is emlékeznek rá, mert fülbemászó, és mert angol nyelvű, ezért szélesebb körben is terjeszthető. És hogy ez mennyire igaz, arról tanúskodik az a tény, hogy Szerbián kívül Magyarországon és Olaszországban is megjelenik a maxi, egész pontosan 2008. január 8-án. Közben pedig folyamatosan érkeznek hozzájuk a felkérések a jövő évre, Vajdaságból és Magyarországról egyaránt. Dj szettjeikben megtalálhatóak mind a hands up, mind pedig az electro-house elemek, az előbbit Mike-D, az utóbbit pedig Impuls-ER képviseli inkább a duóban.

 - Kipattant, hogy egy régi számból legyen az első maxink. Felkerestük Double You-t, azzal a kéréssel,hogy szeretnénk ha megengedne,hogy a Dancing with an angel című dalából készitsünk egy feldolgozást, hiszen abban az időben nagy sláger volt,és miért ne történhetne meg ez ismét!? Sokáig vártunk türelmesen, de kezdtünk elszomorodni, hogy egy darabig nem jött a válasz a kérdésünkre - mesélték a fiúk, majd hozzátették: - 2-3 hét múlva jött meg a várva várt válasz, hogy ugyan lehetséges, de ez nekünk 250 Euróba fog kerülni, és hogy ha jól sikerül a dal, akkor Olaszországban is megjelentetik. A rádió verzió már kész, elküldtük, meghallgatták és megdicsérték a munkánkat.

A hivatalos megjelenésig pedig már nem is kell olyan sokat várni, nemsokára mi is táncolhatunk azzal az angyallal, jómagam pedig már tesztelhettem is néhány buliban a dalt, és elmondhatom, hogy nagyon nagy lett!

 - Bödő Róbert -

Hallgasd meg a dalat:

 

 

[2008.01.06.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még