2024. április 16. | kedd | Csongor nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Csocsesz weboldala
Kapcsolódó cikkek
Varga Zsuzsa hülyeségnek tartja az autogramosztást!
Szandi húszezret érő aláírása
Balázs Pali keze is megremegett
Nem jön zavarba! Női testrészt is szívesen dedikál a közkedvelt DJ
Megható történet! A mulatós zenészek gondoskodnak a brutálisan megvert néniről
Kapcsolódó Kiadványok
Csocsesz: Csak lóvé legyen
Kapcsolatok
Csocsesz

Csocsesz nem szégyenlős, oda dedikál, ahová kérik

Csocsesz gőzerővel dolgozik az új lemezén. Az egykori Dáridó sztár legújabb albuma a „Csak Lóvé legyen” korong folytatása lesz, ha minden jól megy akkor jövő augusztusban jelenik meg. Csocsesz egyébként szereti a közönségét, a fellépések után sosem feledkezik meg róluk. Sőt, olyan is volt már, hogy valakinek a fenekére firkantotta rá a nevét.

Úgy tűnik, a közönségnek nagyon tetszett Csocsesz legutolsó lemeze, a mulatós énekes azt mondja, úgy érzi, nagyon bejött az új stílus, a visszajelzések is erre utalnak.

Csocsesz nem unatkozik, nagyon sok meghívásnak tesz eleget zene- és tánckarával, az ország különböző helyszínei mellett sokszor a határon túli magyarokhoz is ellátogatnak.

Aláírás: nyűg vagy kitüntetés?

Sokan azt mesélik, az első autogram a legemlékezetesebb. Csocsesz azt vallja, nagyon jó érzés volt először odakanyarítania a nevét valakinek, de a mai napig megtiszteltetésnek tekinti az aláírás-kérést.

- A koncertjeim után bármennyire is sietnem kell, mindig ott maradok és amíg van dedikáló képem addig aláírok, ez nekem sokat jelent, mert így haza visznek otthonukba, egy íróasztalra, emlékkönyvbe vagy rossz esetbe a kukába kerülök. De akkor is ott voltam – mesélte nevetve Csocsesz.

Az énekes azt vallja: mindenképp izgalmasnak számít amikor különböző testrészekre kérnek aláírást. Sokszor előfordult vele, hogy különböző testrészeken is ott hagyta már nevét, de volt a pályafutása alatt egy-két érdekes, vicces esete is.

- Egyszer egy kedves lány, aki már igen jól érezte magát a melleire kért dedikálást, de ezzel nekem nem okozott meglepetést, volt már ilyenre példa. A lány csinos volt, de ezt ő maga is tudhatta, mert alig volt rajta valami ami eltakarta volna a kebleit – mondja az egyébként is mindig jókedvű Csocsesz. - Mivel megizzadt a hölgy, így nem fogott a tollam rajta, s csak maszatoltam a mellein. Ő ezt megelégelte és nekem hátat fordítva a szép popsiját tartotta felém, mondván hogy próbáljak oda írni. Ez nem lett volna baj, de lehúzta a nadrágját és majdnem én jöttem zavarba. De azért aláírtam, ő pedig boldogan távozott. A poén csak az volt, hogy azt írtam rá (amit ő nem látott akkor) hogy, CSOCSESZÉÉ!

Arról, hogy a hölgy esetleges barátja mennyire értette a viccet, nem érkezett információ. Mindenesetre Csocsesz zenekarával azóta is járja az országot, és biztosak vagyunk abban, hogy lesz még hasonló vicces eset pályafutása alatt.

-ej-

[2008.08.02.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SSD VEGYI MEGOLDÁS USD, EURO, GBP SZÁMÁR szolgáltatás [2024.04.14.]
SÜRGŐS HITELEK egyéb [2024.04.13.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Hagyományos tavaszi koncertjét adta a...

Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
Sari Schorr az Analog Music Hall színpadán
beszámolók még