2023. december 4. | hétfő | Borbála, Barbara nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Csocsesz nem szégyenlős, oda dedikál, ahová kérik
Csocsesz pont karácsonykor vesztette el a ....
Jó éve volt Csocsesznek, pedig egyszer még el is cserélték
Csocsesz levelet kapott a börtönből! Mit akarnak tőle? - képekkel
Köszönet az énekeseknek! Újra mosolyog a megvert néni
Kapcsolódó Kiadványok
Csocsesz: Csak lóvé legyen
Csocsesz: Gyere mulassunk
Kapcsolatok
Csocsesz
Márió
Kaczor Ferenc

Megható történet! A mulatós zenészek gondoskodnak a brutálisan megvert néniről

Összefogtak Csocsesz hívására a mulatós zenészek és egy jótékonysági koncertet adnak Egerarcsa főterén. Szeretnének segíteni egy néninek, akit brutálisan összevertek és kiraboltak.

Hancz Ilonka nénit 84 éves korában is keményen próbálgatja az élet. A tél idején vályogháza falai megrogytak, sürgős felújítást igényelt. Ilona néni erre spórolt, kuporgatott nyugdíjából, míg egy napon ismeretlenek rá nem rontottak otthonában és nem kérdeztek, csak ütöttek. A nénit kékre-zöldre verték, bal szemét nem is tudja kinyitni. Az ötszázezer forintját, amit a ház felújítására tett félre, nyomtalanul elvitték.

Ilonka néni a fájdalmakon túl nagyon elkeseredett, legfőképp azt nem érti, miért kellett ilyen csúnyán elbánni vele, ha már kirabolták, miért kellett még agyba-főbe is verni. Fájdalma és lelke megrogyása érthető, ép ésszel nem felfogható cselekedetre vetemedtek az ismeretlen támadók.

Nem sokáig gondolkozott a mókamester

Csocseszhez, a nagy nevettetőhöz és a mulatós slágerek közkedvelt előadójához is eljutott ennek a borzalmas tettnek a híre. Nem sokáig habozott, elhatározta, hogy a maga módján, a saját eszközeivel siet Ilonka néni segítségére.

Nagyon sok felkérést kapok különböző jótékonysági rendezvényekre, de idő hiányában csak nagyon ritkán tudok elmenni azokra, illetve ahol látom, hogy jó helyre kerül a pénz és tényleg tudok segíteni, ott segítek. Ennél a cikknél azt éreztem, hogy ebben a romlott világunkban, amikor egy idős nénit képesek összeverni és ez a szegény néni csalódott az emberekben, akkor meg kell mutatni a másik oldalt is! Azt, ahol a jó szándékú segítőkész emberek vannak – kezdte Csocsesz a zene.hu tájékoztatását.

Hála Istennek vagyunk még páran, akik így gondolkodnak. Úgy döntöttem, hogy felveszem a kapcsolatot az email küldőjével, akitől megkaptam a hírt. Nem mellesleg ő már elkezdte a gyűjtést a néni javára. Én javasoltam egy jótékonysági koncertet, aminek nagyon örültek. Tóth István polgármester úrral egyeztettem, aki maximális támogatásáról és segítségéről biztosított. Megszerezte a sörsátrat, plusz színpadot biztosít, innentől a többi az én dolgom. Manninger Jenő a Zala-megyei közgyűlés elnöke, országgyűlési képviselő támogatásáról biztosította a polgármester urat, aki a térség polgármestereinek és politikusainak meghívót küldött a rendezvényre – mesélte az énekes.

Márió és Kaczor Feri örömmel csatlakozott

Felhívtam kedves kollegáimat és barátaimat, akik az első szóra jöttek: Márió, és Kacor Feri. Aki pedig nem, azt nem is említem! Kozelka László régi barátom is segít a zenélésben és a hangosításban. Úgy gondoltam egy jó hangulatú segélykoncertet tudunk összehozni, aminek bevételével segíthetünk Ilonka néninek – jelentette ki.

Ám még fontosabb, hogy a lelketlen bűnözők által bántalmazott, kirabolt kedves néninek egy kis mosolyt fakasszunk az arcára és hogy lássa azt: képesek összefogni az emberek az érdekében! A bevétel összegét az Önkormányzat kezeli és a ház felújítását is ők intézik – zárta Csocsesz.

A végére pedig egy fontos információ: a koncertre május 10-én, Egeraracsán, a Fő téren kerül sor.  Fogjunk össze és segítsünk együtt Ilonka nénin, hogy visszatérjen a hite az emberekbe és ismét takaros és rendezett lehessen az otthona.

És, hogy hogyan sikerütl a koncert, olvasd el ITT.

– Havassy Anna Katalin –

[2009.05.10.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Gyors és egyszerű hitel minden rászoruló egyéb [2023.11.27.] apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a Winery Dogs koncertjét - képriport
III című, februárban megjelent harmadik...

50 Cent talán utoljára, de nagyon odatette magát a Budapest Arénában adott koncertjén
A...

A Nazareth a Barba Negraban lépett fel - megnéztük!
Szülinapra készülnek - 20 éves lett a Madách Színház sikerdarabja
Megnéztük a BSW koncertjét az Akváriumban - képekben
Henrik Freischlader koncerten jártunk
Újra egy hajóban a finn dallamos metal nagyágyúi - Stratovarius - Sonata Arctica koncerten jártunk
beszámolók még