2024. április 27. | szombat | Zita nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Koncert közben lepték meg a Republicot - képekben
Kapcsolódó Kiadványok
Republic: 1 Magyarország, 1 mennyország
Republic: Fényes utakon
Republic: Kenyér vagy igazság
Kapcsolatok
Republic

Születésnapi örömkoncert a Republic zenekarral

Örömkoncertre invitálja rajongóit a Republic együttes. A méltán népszerű folkbeat-rock banda tagjai baráti találkozó keretében kívánják megünnepelni a zenekar fennállásának tizennyolcadik évfordulóját. Az ingyenes születésnapi összejövetelnek a Symbol Budapest épülete ad otthont február 23-án.

Tizennyolc évvel ezelőtt futótűzként terjedt a 'mandula indulásának' híre, s a halak jegyében született zenekar tagjaival ezrek énekelték együtt a „kicsi vagyok” kezdetű slágert. A Republic már az első lemezük megjelenésének pillanatában is hatalmas rajongótáborral rendelkezett, s az évek során egyre többen kísérték őket csodákban lépkedve „fényes utakon” . - Mentek a sorban, játszva a tűzzel, „furcsa magasban”, „erdő közepében”, „mindig előre, mindig tovább”.

A nagykorúvá érett zenekar fennállása során számtalan felejthetetlen koncerttel ajándékozta meg hűséges közönségét nemcsak hazánkban, hanem a határon túl is. Nemrég a Budapest Sportarénában léptek színpadra a csapat tagjai és egy csaknem három órás műsorral tették emlékezetessé december 28-át. - Itt vették át a két hónap leforgása alatt bearanyozódott Fényes utakon című albumukért járó elismerést.

A népszerű együttes február 23-án 18 órai kezdettel egy ingyenes baráti találkozó keretében ünnepli meg fennállásának tizennyolcadik évfordulóját. A meghitt hangulatú örömkoncertnek a Symbol Budapest épülete ad otthont, ahol a kötetlen beszélgetések mellett kívánsághangversenyt is rendeznek a rajongóknak - vagyis a résztvevők előre kiválaszthatják, hogy a repertoárban mely dalok szerepeljenek.

Mivel a helyiség befogadóképessége véges (kb. 200 fő), így ahhoz, hogy valaki részese legyen ennek a különleges eseménynek, előzetes regisztráció szükséges. Az együttes honlapján van lehetőség arra, hogy a közös ünneplésre vágyók jelezzék részvételi szándékukat, illetve hogy melyik dalt hallanák szívesen az est folyamán. Ha valakinek van bármilyen emléktárgya (fotó, hangfelvétel vagy egyéb), amit szívesen megmutatna a jelenlévőknek, feltétlen hozza magával – a zenekar kérése, hogy a regisztráció során a rajongók erről is tájékoztassák őket.

- Pogonyi Nóra -
(republic.hu)

[2008.02.16.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még