2024. április 19. | péntek | Emma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Képgalériák
NOX klipforgatás képei

Forgott a világ a NOX-szal

A NOX zenekar leforgatta az új videoklipjét „Forogj, Világ!” címmel. A szerdán tartott felvételre mi is ellátogattunk.

Az Árny és fény videó nyugodt képei után ismét a tánc kerül a NOX klipjének középpontjába. Hasonlóan az Ébredj fel! c. dalnál a Forogj, világ! –hoz készülő videoklipben is nemzetek tánca követi egymást. Annyi a különbség, hogy míg az előző klipben versengtek egymással a különböző nemzetek, addig itt az összefogást hirdeti a roma, grúz, magyar, argentin, zsidó tánc.

A „kisfilm” különlegessége, hogy az eddig megszokott négyes felállás mögött felsorakozik a héttagú zenekar, mely ezek után állandó szereplője lesz a koncerteknek, hangsúlyozva azt, hogy áprilistól a NOX nem együttes, hanem ZENEKAR.

A felvételek során egyszerű fekete hátteret használtak, amely felett egyetlen reflektor emelte ki a Zenekar elegáns, egyedi tervezésű fekete ruháját illetve fantasztikus mozgását. Maga az összhatás tökéletes volt tetszett, ahogy játszottak a fénnyel és az árnyékkal.

A résztvevők kemény és izzasztó koreográfiát adtak elő, ennek ellenére jó hangulatban telt a forgatás. A hangulatfelelős Nagy Tamás, a Zenekar egyik frontembere volt. A poénok nem mindig ültek, ennek ellenére mind a stáb, mind a táncosok a végtelenségig türelmesek voltak. A NOX megint hozta tőle megszokott remek formáját, és ezúttal is minőségi munkát végeztek.

Gondolom a rajongók számára sem újdonság, hogy a Zenekar abszolút mentes a – manapság „divatos” – sztár allűröktől. Közvetlenek és nagyon kedvesek. Ezt is az bizonyítja, hogy a forgatás szünetében Tamásnak említettem, hogy Szilviről és róla szeretnék fotót készíteni és nem kis meglepődésemre ő maga ajánlotta fel, hogy máris megkeresi táncpartnerét, aki épp ebédelni készült és imígyen készséggel álltak a rendelkezésemre.

Magam részéről eddig is szerettem őket, ezek után főleg csak jót tudok elmondani róluk. Egy élmény volt velük dolgozni, holott nem voltam tagja a stábnak.

A videó a maga NOX-os stílusával igen hatásos lesz…szerintem. „Forogj, Világ!” bemutatását nagyon várom, amelyet sajtófelelősük elmondása alapján március elején láthatunk a hazai csatornákon. A szép magyar tánc és a dinamikus, saját dalok utánozhatatlan egyveleget alkotnak és ez így vagyon jól. Egyetlen szóval lehet jellemezni: NOX!

Tóth Imre

[2005.02.23.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még