2024. április 29. | hétfő | Péter nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Kovácsovics Fruzsina rajongói oldal
Kapcsolódó cikkek
Legnépszerűbb rajongói oldal: Gyorsak és naprakészek Kovácsovics Fruzsi rajongói
Toplistás az RTL Klubon feltűnt kiscsillag új száma, de...
Felhőtlen boldogság Kovácsovics Fruzsi első kisfilmjében - fotókkal
Egyedül nem megy? Kovácsovics Fruzsina bandát alapított
Képgalériák
Képek Kovácsovics Fruzsina dedikálásáról
Kapcsolatok
Kovácsovics Fruzsina
Legnépszerűbb csengőhangok

Miért változtatta meg a külsejét Kovácsovics Fruzsina? - exkluzív képekben

Budapest egyik hangulatos kávézójában került sor Kovácsovics Fruzsina első lemezének dedikálására, majd egy nagyszerű fellépésre. Ezúttal sem egyedül érkezett, hiszen Dávid minden fellépésre kíséri húgát, s most egy új emberrel egészült ki a csapat, méghozzá ismét egy családtaggal: Biussal, aki Fruzsi unokatestvére.

A mosolylány most kicsit rendhagyó külsővel jelent meg, s a szőke rövidebb hajával sokan meg sem ismerték elsőre. Miután lepakoltak, mikrofont ragadott, s egyből leszögezte, hogy ez a külső csak ideiglenes, egy fotózás kedvéért változtatott, de nemsokára ismét "visszabarnul".

Aki alá szerette volna íratni cd-jét, már állhatott is sorba, illetve akinek nem volt, tudott a helyszínen is vásárolni. Fruzsi pedig türelmesen dedikált, s fotózkodott mindenkivel.

Ezután felállt a ’banda’ a színpadra és felcsendült egy country szám, amit már többször is hallhattunk, de ezúttal két szólamban, fRu és Bius énekelt, Dávid pedig gitározott Fruzsival együtt. Elárulták egyik nagy álmukat, hogy egyszer Amerikában country énekesek szeretnének lenni, ha csak egy rövid időre is, s egy ilyen jó hangulatú délután alatt nem volt nehéz magukat odaképzelni.

Dávid besegített Fruzsinak

A sok country mellett egyéb ismert számokat is énekeltek, majd természetesen Fruzsi, saját lemezéről is előadott egy-két dalt. Egy szám erejéig még Dávid is besegített a lányoknak. Fruzsi a dalok között pedig mindig szórakoztatta valamilyen történettel a közönséget, így tartotta végig a vidám hangulatot.

Nagyszerű délutánt varázsolt oda Fruzsi és ’kis csapata’, s az öröm látszódott a közönség arcán is. Az pedig egyértelműen látszott, hogy ez a műfaj, és ez az előadásmód áll hozzá a legközelebb. 2 gitár, 1 kis kávézó, családias hangulat. Ez mind megvolt, így Fru is a maximumot hozta, s láthatóan ő is élvezte a közönség szeretetét. A kiváló koncert után pedig a rajongók kérdezhettek tőle. Nem sok bátor jelentkező akadt, így hamar lejöttek a színpadról, de aki még maradt picit, tudott beszélgetni vele.

Majd egy kisebb karaoke party kezdődött, de ekkorra már a legtöbben hazamentek. Ezúttal Dávid és Bius énekeltek, néha Fruzsival kiegészülve. Arról megbizonyosodhattunk, hogy a "Kovácsovics család" fel tudja dobni percek alatt a hangulatot, s Dávidot is új oldaláról ismertük meg.

A nap végére picit elfáradtak ők is, így könnyes búcsút vettünk, s lassan mindenki hazaindult. Azonban megegyeztünk, hogy nem ez volt az utolsó ilyen kis összejövetel. A legközelebbire is várunk mindenkit sok szeretettel, információkat ezzel és a többi fellépéssel kapcsolatban Fruzsi hivatalos rajongói honlapján találtok.

-H.Kitti-

[2008.04.27.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Ápri...

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
beszámolók még