2024. április 24. | szerda | György nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Képgalériák
Emilio lemezbeharangozó klipforgatás
Kapcsolatok
Emilio

Emilio talpig vörösben
Cserháti Zsuzsával duettezik az énekes

A szájdobolásával szerzett védjegyet magának Emilio, azonban nem csak ez tette őt sikeressé országszerte. Bársonyos hangja és lüktető zenéje sokak nagy örömére, már a második albumot éli meg. A lemez meglepetéseket is tartalmaz, melyekről az énekest, beharangozó dalának klipforgatásán faggattuk.

Egy budapesti gyár egyik stúdiójában forgatta legújabb klipjét Emilio, aki a tőle megszokott módon, nagyon fessen állt a kamerák elé. Az új lemez hamarosan a boltok polcain sorakozik majd, de addig is ízelítőként elkészítették a Valamit el kell mondjak című dalt. A klipforgatáson a borús idő ellenére nagyon jó volt a hangulat, a profi stáb vezetője, a rendező Indián volt.

- Ez a lemez annyiban más, mint az előző, hogy ezt teljes mértékben én hangszereltem – árulta el az énekes. – Úgy éreztem megértem már erre a munkára. Mivel én nem viselek álarcot, azt adom elő, amit megélek, legyen az jó, vagy rossz. Így sikerült az új albumra tizennégy dalt felrakni, melyeken egy egész évig dolgoztam. Vannak csemegék is rajta, hiszen az énekes királynővel, Cserháti Zsuzsával is énekelek egy duettet. Szakcsi Lakatos Bélától kaptam egy dalt, melyet 1976-ban vettek fel az énekesnővel. Erre énekeltem én rá, és született meg, ez a számomra oly nagybecsű szám.

Az új dal funky-sabb és trendibb lett, a többi nótához hasonlóan, minden egy kicsit „emiliósabb”. Az énekes sokáig kutatott a stílusok közt, keresgélt, milyen újításokkal tudja feldobni szerzeményeit. Természetesen most sem maradhatott ki a beatboxolás sem, mely Emilio védjegyének számít.
- A koncerteken, előtte és utána is állandóan kérik a srácok, hogy szájdoboljak  – mesélte. – Előfordult már olyan is, hogy tucatnyian körbe álltunk és minden úszott a nyálban a sok játéktól. Megbolondítottam ezzel az országot.

Nem csak a dobolással, de az új dallal is ez Emilio célja. Szeretné, ha új lemeze még nagyobbat szólna, mint a bemutatkozó albuma. Erre minden esélye meg van, hiszen a kitűnő hangzáson túl, nagyon látványos klipet is készítettek. A piros minden árnyalata, az izzó vöröstől, a halvány narancsig szerepet kapott a klipben, melyet több helyszínen forgattak. Dolgoztak stúdióban, tetőn, de még egy szuper sportautó is szerepet kapott Budapest utcáin. Mivel ez egy igazi bulizós dal, így a táncosok sem maradhattak el, Emilio két állandó táncosán kívül az igazán profi Sziszi is táncra perdült. A kislány fiatal életkora ellenére már számos hazai és külföldi sikert bezsebelt.

Az énekes nagy álma teljesült, hiszen duettet énekelhetett a Fekete Vonat frontemberével, Fatimával is. Írt egy szerelmes dalt, melyet a lánnyal közösen igazán érzelemdúsra sikerült elkészíteniük.
- Arra vágyom, hogy egy szomorú ember az én dalaimmal derüljön jobb kedvre – mondta mosolyogva. – Nekem is meg vannak a kedvenc szerzeményeim, amiket időnként meghallgatok. Mivel maximalista vagyok és az a célom, hogy időt álló számokat készítsek, így remélem, hogy akár az unokáim számára is maradandót tudok alkotni.

A lemez október 26.-án jelenik meg, de addig is jön a vörös hangulatú és színvilágú funkys klip.

mori

[2005.09.20.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még