2024. április 27. | szombat | Zita nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Szeress újra - új dallal tér vissza Bery
Képgalériák
Bery klipforgatás
Kapcsolatok
Sugár Bertalan (Bery)

Bery újra a csúcsra tör
Orgiázik az új dalában

Bery a nagy visszatérő a hazai popélet színes palettáján. Sokak nagy örömére a külföldi tanulmányok után, most ismét itthon alkot. Első dalához már el is készítettek egy klipet, melyben igazi orgia bontakozik ki a kamerák előtt.

A Csengess be hozzám, jóbarát című dalával indult hódító útjára Sugár Berci, aki idő közben felnőtt és több ízben is bizonyította már tehetségét. Színházi- és koncert-színpadon egyaránt. Sokáig úgy tűnt, hogy a hatalmas sikert hozó, Váczi Eszterrel közös duettje, az Egyedül után nincs megállás a csúcsig. De Berynek más tervei voltak és a megérzéseire bízta magát.
- A duett után, a siker ellenére visszamentem New Yorkba tanulni – mesélte Bery. – Volt egy lehetőségem, amit nem tudtam, és nem is akartam kihagyni. Mindig az ösztöneim vezetnek, az intuícióim szerint élek. Három, nagyon tanulságos évet éltem meg kint, majd újra haza jöttem. Nem álltam azonban rögtön munkába. Hosszasan vívódtam, hogy akarok-e még énekelni, de végül igent mondtam.

Bery újabb debütáló dalát, a Szeress újra című szerzeményt, az a Bende Gergő szerezte, aki az énekes eddigi legnagyobb slágereit is írta. Ezek után szinte garantált a siker, bár Bery nem eszi olyan forrón azt a bizonyos kását. Úgy érzi, nagyon sok munka áll még előtte.
- Sok zenét, dalt hallgattunk meg Gergővel, hogy merre is induljunk el – folytatta. – Vakon megbízom benne, így könnyebb az alkotás. Amikor az első új dalom demóját megmutatta, rengeteg érzelem kavargott bennem. Sok szöveg született, hosszú munka volt megtalálni a végleges változatot. Még sok teendőnk van, mire elkészül a nagylemez dalainak végleges változata.

A Vranik Roland rendezte klip forgatása nagyon jó hangulatban telt, a kissé csípős idő ellenére. Bery és az összeszokott stáb, nagyon boldog volt az újbóli közös munkáért. A klip története nem más, mint egy orgia. Ugyan nem kendőzetlen, mégis érdekes hatást gyakorol a szemlélőre, melyet a napokon belül elkészülő klip is igazol majd. A dal érzelemdús és a Berytől megszokott módon magas színvonalú. A fő fonal, tizenöt félig-meddig meztelen ember vonaglását, egymáshoz simulását veszi górcső alá. Az énekes számára egy-egy ilyen munka nagyon sok örömet jelent.
- Izgalmas volt az egész nap, jó volt visszatérni ebbe az élethelyzetbe – vélekedett Bery. – Imádok forgatni. Kicsit irigylem is a filmeseket, szívesen részt vennék egy moziban. Nem utasítanék vissza egy jó szerepet, hiszen évekig a színpad volt a másik otthonom. Magyarországon ugyan már tinédzser korom óta nem léptem színpadra, de NY-ban nem hanyagoltam a mesterséget.

Mindezek ellenére reméljük, egy film kedvéért, most nem tűnik el újra szemünk elől a bársonyos hangú énekes. A Szeress újra című maxi hamarosan a boltok polcaira kerül, míg a nagylemezre, előre láthatóan, még várni kell karácsonyig.

mori

[2005.09.22.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még