2024. április 27. | szombat | Zita nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Egy ízes lemezbemutató
EFOTT első nap: harc a nézőkért - fotókkal
Kapcsolódó Kiadványok
Insipid: Hazafutás
Kapcsolatok
Insipid

A banda bevadult, nekünk ez nem sikerült - videóval az Insipid újdonsága

Az Insipid zenekar immár második klipjét készítette el és most egy kicsit meg is vizslattuk mire vadultak be a fiúk és hogy nekünk is sikerül-e...

Már Bevadultak

Az Insipid zenekar 1999-ben kezdett el éledezni Magyarország egyik legkőkeményebb kisvárosában: Gyomaendrődön. 2004-ben láttatták először magukat videó formátumban, hiszen az akkor kiadott Kapcsolj át című maxiról a címadó dal filmjét a Viva is sugározta.

Idén áprilisban elkészült első stúdiómunkájuk (Hazafutás) egyik leglágyabb nótájának, a Bevadulok-nak videója. A kisfilmen a Pixel film stábja melózott, a filmet Debrecenben forgatták le. A 10 fős stáb a Goldfish támogatásával eszközölte egy anyaggá a képkockákat.

Volt itt aztán minden kérem szépen. Autós jelenet, stoppolás, zenélés, bevadulás, és at öbbi”, olvasható a zenekar honlapján. A srácok azt mondják, mindenki nagyon elfáradt a forgatás végére, amely a hajnali órákba nyúlt. Na de kérem, aki be akar vadulni, az ne csodálkozzon azon, hogy végül elfogynak fölös energiakészletei!

A klip

A Tokay Péter által rendezett videó, voltaképpen tipikus imidzs klip. A srácok autópályán, kanapén, zenélés közben, több kameraállásból, sok szemszögből kerülnek bemutatásra. Ez pedig fontos is, hiszen aki eddig nem tudta, hogy kicsoda is: Binges, Dávid, Erikúrfi és Lacika, azt biztos, hogy nem fogja hidegen hagyni a nóta után, hiszen a magyar fül számára ez egy csodálatosan hallgatható és szerethető vállalkozás.

A csapat eddigi koncepciója, azaz a funkos-popos témák gyártása ebben a dalban is ott van. A videóban tehát voltaképpen nem történik semmi, csupán: stoppolás, vezetés, zenélés, na és elvileg a bevadulás.



Nem annyira vadulnak azért

Na ez az, én se a kliptől, sem pedig a nótától nem fogok bevadulni. Azt hiszem, nekem mindkettőből hiányzik valami. A klipnek igazából nincs semmi története, nem ragad meg, és nem érzem, hogy Erikék tényleg bevadultak a forgatás hevében. A zene pedig nem épp késztet vadságra, sőt, túl megfontolt, túl trendi ahhoz, hogy bevaduljak, nincs semmi ’izomzata’ neki.

Summa

Ettől persze még majdnem minden klappol, igazi igényes magyar produkcióval van dolgunk, és remélhetőleg nagy közönsége is lesz ennek, hiszen a videó és a zene minden perce igényes, érezhetően átgondolt, már-már kihallani belőle, a ’szeretnénk, hogy orrba-szájba ezt zúzzák a rádiók’ fílinget. Én pedig azt mondom, kapja meg mindenki, ami neki kijár!

- Márta Alex -

[2008.09.17.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még