2024. április 19. | péntek | Emma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
A Megasztár honlap gyenge a "zsűrink" szerint
Az öröm és a bánat pillanatai a Megasztár top15 körében - érdekes képek a kuliszák mögül
Megasztár 4: Bencsik Tamara lerúgta a cipőt, Balogh Imre kiesett
Megasztár 4: Lakatos Krisztián meghatódott Eszenyi Enikő gesztusától
Megasztár 4: Király Viktor nem tudja, mi a szerelem? Ásós Attila "Pacsirta" repült
Jön az újabb Megasztár - Ki lesz a legjobb?
Kapcsolatok
Király Viktor
Fenyő Miklós
Mester Tamás
Eszenyi Enikő
Bencsik Tamara
Tóth Lucienne (Tóth Lüszi)
Nguyen Thanh Hien
Megasztár 4.
Lakatos Krisztián
Fekete Dávid
Szecsődi Károly
Nkuya Sonia

Műszaki hibákkal zajlott a Megasztár harmadik döntője: Bencsik Tamarát ismét a zsűri mentette meg

November 1-én a harmadik döntővel folytatódott a Megasztár 4. vetélkedősorozata: gyönyörű balladák, szívhezszóló világslágerek csendültek fel.

A múlt héten a kilenc énekes a ˝Szabadság, szerelem˝ témakörből adott elő dalokat. Az izgalmas és színvonalas versenyben a Bencsik-Ásós páros kapta legkevesebb voksot, így ők járultak végül a zsűri elé. Az Eszenyi, Friderikusz, Mester, Fenyő kvartett végül Bencsik Tamarát juttatta tovább. Egy elszólásból kiderült, Enikő volt az, aki egyedül nem rá szavazott az ítészek közül.

A műsorban azoknak állítottak emléket, akik nem lehetnek közöttünk. Az Elveszett gyémántok dalt közösen adták elő. A sorozat legmeghatóbb pillanatainak lehettünk szemtanúi. Szép volt!

Király Viktor magyarul is tud énekelni

A produkciókat élőben a Megasztár Band kísérte. A nyolc, még versenyben lévő Megasztár-jelölt közül, a Csillagdal után ezúttal Király Viktor kezdett - először énekelt magyarul - egy Máté Péter slágerrel, a Hull az elsárgult levéllel. Koronát és macit kapott ajándékba, majd a zsűri szólt hozzá: - Megható volt. Jól énekeltél magyarul. Tetszett  - mondta Eszenyi Enikő. - Izgultam a magyar kiejtés miatt, nekem semmi problémám nem volt ezzel - tette hozzá Fenyő.

Másodikként Bencsik Tamara magasztos muzsikát énekelt. Az Ima (Molitva) szerb és magyar nyelvű dallal édesapjára emlékezett, akit nemrég vesztett el - könnyes szemekkel adta elő -, nem véletlenül  fogadta vastaps az előadást. Fridi szerint az összes hamis hang ellenére fantasztikus volt.

Továbbjutottál Lüszi

A kereskedelmi szünet után a legkisebb Megasztár következett, Tóth Lüszi mezítláb érkezett és az Óz, a nagy varázslóból ismert Over The Rainbow-t dalolta. Friderikusz egy "Lüszikém továbbjutottál" kijelentéssel  lepte meg a nézőket. Fenyő így vélekedett: Színességed tetszik nekem a legjobban, nem vagy unalmas. Eszenyi Enikő egy tál szilvásgombóccal fejezte ki elismerését.

Az ifjú után egy újabb ifjú, a tizennégy éves Hien következett, aki Viktorhoz hasonlóan szakított eddigi gyakorlatával, és most először választott magyar szerzeményt. Egy szál zongora mellett  "A fák is siratják" című Presser-Adamis szerzeményt mutatta be, amit vastaps követett.

- Nincs nagyon szívem belebeszélni a tapsba, mert ez a te jutalmad és ilyenkor a zsűrinek megszólalni nem hálás dolog - mondta Fenyő. Mester szerint Viktorral ellentétben neki jól áll a magyar nyelv.

A csapat szwingese, Lakatos Krisztián kedvencét, Frank Sinatra egyik sikerdalát, a My Wayt varázsolta elő. A hanghiba - a technikai malőrről tudomást sem véve - ellenére óriási sikert aratott.

Fekete ismét musicallel jött

Fekete Dávid ezúttal is musicalből énekelt egy remeket. A Padlás címűre, azon belül Fényév távolságra esett a választása. Igaz picit hamis volt, de ez az előadás értékéből mit sem vont le.  A stílus kedvelői minden bizonnyal elolvadtak a gyönyörűségtől, ahogy ez a fiú tolta a muzsikát. Jutalma porcukor volt - enélkül nem lehet megenni a szilvásgombócot :)

Szecsődi Károly tavaly vesztette el édesanyját, neki énekelte a Queen Bohém Rapszódiáját. Nehéz választás volt, nem igazán feküdt neki. Énekhanghibái feltűntek a zsűrinek és ezt szóvá is tették.

Ez világszínvonal

Utolsóként Nkuya Sonia lépett színpadra és egy lassúval -  Wonderful Live - rukkolt elő. Sonia megérdemelte a tapsot. Előadása jól sikerült, Fenyő szerint ez világszínvonal.

A záródal után jött a megaszünet, Popdarálóval színesítve, majd este fél tizenegy után megtudhatjuk, ki is búcsúzik a győzelmi álmoktól.

A közönség szavazatai alapján Nguyen Thank Hien, Lakatos Krisztián, Fekete Dávid, Tóth Lüszi, Király Viktor és Szecsődi Károly lett a biztos továbbjutó.

A zsűri elé így Bencsik Tamara és Nkuya Sonia járult, az ítészek Tamarát juttatták tovább, Sonia a 8. helyen végzett.

Jövő héten a negyedik döntőben újabb dalokat adnak elő majd az énekesek.

A Megasztár legfrissebb hírei

Szólj hozzá!

Megasztár 4 Zene.hu-fórum: mondd el a véleményed
 
- Bíró Zsolt -

[2008.11.02.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
toromon 2008.11.03. 14:27 • [4]
Én csak azt sajnálom, hogy mindenkinek más füle van. Az első 3 szériában nem volt ennyi bajom a kiesési rorranddel. Kezdődött Farkas Zsófival. Folytatódott Ásós Attilával, és most Nkuya Sonia. Viszont Tamara szerintem nem nagy szám. Az én fülem ezt sógja, lehet hogy nincs igaza, de akkor is csalódás.
Szintén zenész 2008.11.03. 00:18 • [3]
Tökéletesen egyetértek, nem a két legjobb, hanem a két leggyengébb versenyző közül kellett volna az egyiknek kiesnie! Tegnap Lüszi sem teljesített jól, azonban az várhatóm volt, hogy ő biztos továbbjutó.Sonja egyre jobb produkciókat nyújtott, de nekem Tamara az abszolút favoirit, úgyhogy örültem a zsüri döntésének, és továbbra is Tamarának szurkolok!
Előzmény: gabor004 • 2008.11.02. 09:34 • [1] • Előzménykövetés 
bizso 2008.11.02. 10:54 • [2]
Köszi az építő jellegű hozzászólást. Javítottuk. Tudod, aki nem dolgozni az nem hibázik :)
gabor004 2008.11.02. 09:34 • [1]
Hát ez a cikk úgy sz*r, ahogy van...
A Sonia múlt héten nem az I will always love you-t énekelte, hanem Kovács Katitól, a "Ha legközelebb látlak" című dalt. Pacsirta neve pedig, nem Ágós, hanem Ásós... Legalább ilyen alapvető dolgokra figyeljünk oda!

Egyébként pedig nagyon sajnálom Sonia-t. Azt is sajnálom, hogy a 2 lány közül kellett választani a zsűrinek. Én biztosan egy fiút ejtettem volna ki, mégpedig a Szecsődi Karcsit vagy pedig a Király Viktort...

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még