2024. április 24. | szerda | György nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Nyerj hetente!
Kapcsolódó cikkek
Két lemezt készít 2005-ben az Unique
Elindult a Unique új weboldala
Kedvenc lemezeim: Kovacsics Ádám, a különleges zenekedvelő
Az apróságokban rejlik a Unique ereje
Képgalériák
Unisex sajtótájékoztató
Kapcsolatok
Unique

Új korszakot nyit a Unisex

Az Erdélyi László vezette csapat, immár második lemezét tudhatja a boltok polcain. A vegyes érzelmekkel teli sajtótájékoztatón, és az azt követő bulin mindenki megtapasztalhatta, hogy a lemez új korszakot nyitott. Sőt, keményebb oldalát mutatja be a zenekarnak.

Lassan már tíz éve annak, hogy Erdélyi László gondolt egy merészet és megalapította a Unisex zenekart. Akkor még Szekeres Adrienn volt az énekesnő, mára azonban sokat változott a világ a zenekar és a billentyűs László körül is. Némi kihagyás után, megújulva egy kitűnő énekesnővel, Szabó Mariannal, valamint két tehetséges zenésszel, Boros Attilával és Závoti Zoltánnal bővült a banda.

A zenekar egy Budapesti klubban, rövid koncerttel egybekötött sajtótájékoztatón mutatta be friss-ropogós lemezét. A visszatérés utáni első album is nagyon sikeres volt, azonban a legújabb, Tűz és víz című albumtól még többet várnak.
- Úgy érzem, hogy egy viharos és érzelmileg rettenetesen felkavaró időszakot sikerült lezárnom. Túlléptem minden bajomon, bár nem mondhatnám, hogy felhőtlenül jól vagyok. No de ez nem is fontos. Az sokkal inkább, hogy itt az új lemez, mellyel egy új korszakot kívánunk megnyitni. Rockosabb, letisztultabb, és azt hiszem egy igazi, jól összeérett csapatmunka gyümölcse ez - árulta el Erdélyi.

A party igazán stílusos volt, pezsgő és halk zene várta a sajtó képviselőit. Egy rövid beszélgetés után, Mariannék máris a húrok közé csaptak és négy szám erejéig bemutatták a dalokat. Kemény, dallamos és fülbemászó számokat sikerült alkotniuk, melyeknek vitathatatlanul a slágerlistákon van a helyük. A csapatot azonban nem ez motiválja.

- Nem volt fontos, hogy olyan dalokat írjunk, melyekkel megfelelünk valamiféle slágergyárnak - vélekedett a zenész. - Az élvezet kedvéért és a zene öröméért születtek a dalok. Úgy érzem ez a legösszeszedettebb munkánk, mellyel végre kifejezhettük önmagunkat és a legbelső félelmeinket, érzéseinket. Még rengeteg munka vár ránk, koncertek, fellépések, de én ezt nagyon élvezem. Az első komolyabb show majd jövőre várható.

A sajtótájékoztatót követően a Unisex még egyszer a színpadra lépett, hiszen már nyitott kapuk mellett, a rajongóknak zenéltek. A koncert frenetikusra sikeredett, ám annak sem kell szomorkodnia, aki lemaradt róla, hiszen az egész estéről felvétel készült, mely hamarosan szintén a boltokba kerül majd.

mori

[2005.11.04.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még