2024. április 25. | csütörtök | Márk nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Képgalériák
Képek a buliról
Kapcsolatok
Dj. Spigiboy
E-klub (E-Garden)

Fantasztikus Talmácsi Party és órabemutató az E-klubban - FOTÓS BESZÁMOLÓ

A méltán népszerű Talma ellátogatott az E-klubba a tiszteletére rendezett partyra, ahol megköszönte a rajongóknak és a szponzoroknak az egész éves támogatást. Az 2005. december 16-án tartott este hangulatáról a házigazda rezidens DJ Spigiboy gondoskodott.

Ünnepeljük Talmácsi Gábort. Van okunk rá: 2005-ben 5 dobogós helyezést és 3 futamgyőzelmet szerzett hazánknak, amivel összesítésben a 125 ccm-esek kategóriájában világbajnoki 3. helyezést ért el.  Exkluzív képek a buliról

A szokásos péntek esti pörgést megelőző zártkörű összejövetelen lezárult Talmácsi Gábor bajnoki sisakjának árverése, melynek zárólicitjét a Heim Pál Gyermekkórháznak ajánlották fel. A boldog új tulajdonos a MotorShow szerkesztőcsapata lett. Képviselőjük, Dobor elmondta, hogy a kedves ereklye még sokszor fog nyilvánosságot kapni műsorukban.

Ezen közben bemutatásra került a Talma tiszteletére gyártott, az ő aláírásával ellátott és limitált (300 darabos) darabszámban forgalomba kerülő karóra is. A karórák árából befolyt összeg az Országos Mentőszolgálat járműparkjának bővítésére fordítódik. Az új gépek különböző kategóriájú, a betegek elsődleges ellátására alkalmas felszerelésekkel ellátott motorkerékpárok lesznek, melyekkel sürgős esetekben -a jelenlegi elképzelések szerint- autópályán sport-túramotorok, a városban pedig óriásrobogók közelítik meg szélsebesen az ellátásra szorulókat.

Egy világsztár és egy kiváló magyar DJ
A koraesti sajtótájékoztató után a vendégeknek lehetősége nyílt kipróbálni motoros tudásukat a verseny szimulátor játékkonzolon a VB 3. helyezett ellen. E mellett a vendégek több órán át beszélgethettek és fényképezkedhettek Talmával és öccsével, a szintén motorversenyző Talmácsi Gergővel is. Jelen volt továbbá Talma menedzsere Stefano is.

A zártkörű bulinak éjfél körül lett vége. Ekkor kezdődött csak igazán el a tánctéren az élet: Spigiboy másfél órán át pörgette a lemezeket, miközben 4 monitoron újra átélhettük a 2005-ös év legizgalmasabb versenypillanatait.

Spigiboy 10 éve van jelen magyar zenei életben. Egyik jellegzetessége, hogy régi és mai, dallamos magyar zenéket dolgoz át pörgős disco stílusra a publikum nem kis megelégedésére. Nem volt ez másként most sem: mihelyst Spigiboy lépett a pulthoz, fergeteges buli kerekedett: A DJ megmozgatott mindenkit. Aki pedig kikapcsolódásra vágyott, az átmehetett az E-klub egy másik hangulatos termébe, ahol kényelmes bőrfotelekből élvezhették a zenét.

A bemelegítés után felhangzott a Talma tiszteletére írt várva várt himnusz. Ez alatt Gábor bőkezűen osztogatta a DJ pult előtt tomboló és nyújtózkodó tömegnek a dedikált ajándéktárgyakat. Akinek nem jutott, annak se kellett elkeserednie: Talma a buli alatt folyamatosan rajongói rendelkezésére állt fotózás, autogramosztás és könnyed beszélgetés céljából.

Összefoglalva az estét: egy világsztár, egy kiváló magyar DJ és a mindezeknek helyszínt biztosító tökéletes szórakozóhely kedvező árakkal, kedves személyzettel és hangulatos berendezéssel fantasztikus estét biztosított minden odalátogatónak.

Mindák Cecilia és André Balázs

[2005.12.17.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még