2024. április 27. | szombat | Zita nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Baby Gabi dögös klipett forgatott
Hamburger árusításra készülnek a sztárzenészek
Helyszíni jelentés Kefir forgatásról - képekkel
A nap gondolata, a nap zenészétől ma Baby Gabitól
Az élet megy tovább - állítja Kefir
Klipbemutató a Zene-hu-n – nézd meg Kefir új klipjét
Nagyot csalódtak a nézők Kefirben
A Bikini dobosával lépett fel a Roxx69
Képgalériák
Hova sodor a szél klipfotók
Kapcsolatok
Szklenár Gabriella (Baby Gabi)
Kefir (Kecskés Tibor)

Baby Gabit Kefirhez sodorta a szél

Baby Gabi és Kefir több zenésztársával - többek között egykori duett-társával Lalával - rendszeresen együtt járt karaokézni egy népszerű szórakozóhelyre. A közös bulizások alkalmával többször beszéltek a duettek lehetőségéről. Gabi és Lala duettje már megvalósult és nagy sikert aratott. Lala és Kefir is énekeltek közös dalt, amiről igaz keveset hallottunk, de a V-Tech Lírák című albumán megjelent. A hármasból csak Gabi és Kefir produkciója maradt ki.

Egészen 2006 áprilisig, amikor megfogalmazódott a kiadó vezetésében a duett lehetősége. Szabó Zoltán dalát már a kiadóban ismerték, és mindig szerették volna megjelentetni, de probléma volt legalább is eddig, ki adja elő. Meghallgatta Gabi és Kefir a szerzeményt, megszületett a szöveg, felénekelték, majd következett a klipforgatás, amire április 19-én került sor.

Kefir egyenesen - rokonlátogatóban volt a tengerentúlon - a repülőtérről érkezett az újpesti bőrgyár területén található stúdióba. - Az Indiánnal azért szeretek forgatni, mert biztos, hogy jó klip készül, maximálisan megbízom benne – nyilatkozta Kefir.

A duetthez image klipet készítünk, azaz nincs történet sem szereplők kizárólag Gabyra és Kefirre épül a video – kezdi lapunk tájékoztatását Indián, a rendező.

- A dallamok görögös beütését csak a klip színvilága támasztja alá. Az énekesek ruhája a díszletek és a kellékek tört fehér, drapp és türkiz színűek. A klip egyik érdekessége, hogy a széles vászonként használt sávokat most képek alkotják pl. a hasznos képek köré vágóképeket helyettesítünk.

Exkluzív képek a forgatásról

Képsávban látjuk Kefirt énekelni s alatta Gaby száját, felette a másik sávban az énekesnő szemeit. Ez a koncepció végigkíséri a klipet.

Díszletnek látunk világító s egyben villogó folyosót, melynek fehér csillogó talaja és villogó-világitó mennyezete van, a falakon pedig tükröket látunk, amikben szintén látjuk az énekeseket és fényvisszaverésre is szolgál.  Másik helyszínünk egy szintén világitó-villogó formákkal teli falfelület, melynek előterében krémszínű csillogó függönyök lobognak. A harmadik helyen közeli arcképek háttereként falban 6 darab plazma tv, melyen pl. látjuk Gaby száját vagy egész arcát 6 -szoros nagyításban míg az előtérben Kefir, majd. Ugyanezt fordítva is látjuk. A klipben filmes optikákat használunk.

Baby Gabi lapunk kérdésére elmondta most is, mint eddig minden alkalommal a forgatás a tervek szerint zajlott, nagyon vidám és jó hangulatban telt a nap. Kefir elugrott Vácra egy fellépésre, addig az én jeleneteimet forgattuk, majd jött a folytatás, lesz meglepetés bőven a klipben, de többet nem árulhatok el, mindent a szemnek…. Egy dolgot megsúghattok, hogy április 27-én kész a klip.

- Bíró Zsolt -

[2006.04.20.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még