2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Prince

Szakmát vált Prince?

Igazán szoros barátságot sikerült kiépítenie a feltörekvő fiatal Delilah-nak a legendás énekes-zeneszerzővel, Prince-szel. A Purple Rain sztárja nem csak azzal örvendeztette meg az énekesnőt, hogy mellé szegődött Sydney-i, Melbourne-i és Brisbane-i turnéjára, de még azt is felajánlotta neki, hogy fotózza, míg ő a színpadon „varázsol”.

Mint az énekesnő elárulta: a barátságon kívül a fotózás szeretete is összeköti őket.

„Fantasztikus volt. Vacsoráztunk a hotelben, csak lógtunk és buliztunk is sokat. Először furcsa volt arra gondolni, hogy itt ülök Prince-szel, de a második napon már úgy éreztem, mint egy régi baráttal. Nagyon laza azokkal, akiket ismer” – mesélte a lány, hozzátéve, hogy sokat beszélgettek a zenéről és fotózgatták az őket körülvevő dolgokat.

„Szeret fotózni és azt mondta, a szeretne a személyes fotósom lenni. Azt kérdezte: ’Turnézhatok veled és készíthetek fotókat?’ El tudod ezt képzelni? Egy óra volt, egy Wireless színpadon álltam, és Prince megérkezett egy helikopterrel hogy fotókat csináljon.”

Nyomj egy tetsziket, ha szereted a zenét. 

Persze a két sztár nem csak „szakmáról”, de az elkövetkező fesztiválokról is társalogtak. Korábban volt arról szó, hogy a pop szupersztár a Glastonbury-n lép majd fel, de a koncert végül meghiúsult. Prince egyébként megkérdezte a brit énekesnőt, melyik a kedvenc fesztiválja, mire Delilah azt válaszolta: a Glastonbury. Erre Prince állítólag csak annyit mondott: „Ahhhh”.

Érzéki előadás

„Megkérdezte, léptem-e már fel ott, és mondtam, hogy nem. Erre ő: „Ahhhh”. Azt hiszem, neki kellene, mert ő fantasztikus” – fogalmazott a párizsi születésű énekesnő, akinek ziháló hangjáról sokak a szexre asszociálnak. Mikor a The Sun riportere arról faggatta a sztárt, hogy vajon ez szándékos-e, azt válaszolta:

„Én is hallottam ezt, de nem minden dal a szexről szól, több inkább a vágyról. Azt hiszem, a hangom miatt asszociálnak rá. Mindig elég mély volt, kislányként is. Úgy énekelek, ahogy beszélek. Ez egy ilyen hang, ami általában elég rekedt. Sokszor veszek levegőt is. Máshogy lélegzek, mint sok más énekes, emiatt elég szexuálisnak hangzik. És van egy csomó alap, ami elég érzékien hangzik”.

S hogy mennyire? Ennyire!


-kiko

[2012.07.26.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még