2024. április 24. | szerda | György nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Képgalériák
Honeybeast koncert volt a Budapest Parkban

Ilyen volt a Honeybeast koncert a Budapest Parkban - képekkel

Szerda este hat órakor egy kósza eső még megpróbálta eltántorítani a Honeybeast koncertre igyekvőket. Sikertelenül: a hűvös, nyirkos idő ellenére majdhogynem tele lett a Budapest Park nézőtere és a teraszok sem voltak üresek.

A zenekar 85 percet játszott megállás nélkül. Halhattuk a jól ismert kedvenceket, mint az Egyedül, Így játszom, Bódottá, Védtelen, Élet a Marson, Gyönyörűm, Jönnek, A legkedvesebb tévedésem. Élőben nagyon ütősen hangzott a Budapest vs London, ráadásul a dalokat színes fényeffektek tették érzékletesebbé és dinamikusabbá, amelyekben értelmet nyert az énekesnő sokszínű ruhája is, ami a színekkel összhangban vibrált a színpadon.

A koncert közepe felé a zenekar előadott egy új szerzeményt Cirkusz címmel, aminek nagyon pozitív volt a fogadtatása.

A Honeybeast dalszövegek minden szavának, kifejezésének ereje van. Az élet komoly kérdéseit feszegeti, olyan zseniálisan, hogy az életünk alakulása során újabb és újabb jelentést nyerhet. Az emberi együttélés érzelmi feszültségeire világít rá, ami bárkire igaz lehet. Bencsik-Kovács Zoltán zenéjét, szövegét, humorát pedig olyan átéléssel közvetíti Tarján Zsófi a közönség felé, hogy a koncert élménye sokszoros lehet a dalok stúdió verziójának hallgatásához képest. Talán ezért is tudták a közönségüket fél éven belül másodszor is a Parkba csábítani. Az énekesnő kérdésére a látogatók kétharmada jelezte, hogy nem először jár már a koncertjükön, vagyis törzsközönségük is van, akik várják a rendszeres találkozást a zenészekkel, de új rajongókkal is találkozhattak ezen az estén.

A nézők a zenészekkel együtt énekelték a dalokat. Nemcsak a legismertebbeket, hanem az összeset, és nemcsak a refrént, hanem a teljes szöveget. A Maradok című dalt a közönség olyan gyönyörű dallamvezetéssel és erővel énekelte, hogy nem lehetett nem észrevenni, ahogy Tarján Zsófi és Bencsik-Kovács Zoltán összenéznek.

A ráadásban akusztikus verzióban játszottak el dalokat, ami új színt és élményt jelentett, a koncert végén pedig, a Legnagyobb hős első taktusára vélhetően nemcsak ezen sorok írójának telt meg a szeme könnyel a sok érzelemtől, ami megérintette a dalok által, vagy attól a felismeréstől, hogy ez lesz a koncert utolsó dala.

Emlékezetes élmény volt, és jóleső volt látni azt is, hogy a zenészek is ugyanolyan nehezen indultak el a színpadról lefelé, amilyen nehezen indult meg a közönség a kijárat felé.

A Budapest Parkban véget ért a 2021-es szezon, de figyeljétek a Facebook oldalukat a jövő évi események kapcsán! A Honeybeast pedig hat állomásos vidéki turnéra indul, bővebb információ a Facebook oldalukon olvasható.

Ódor Terézia

HoneyBeast koncert volt a Budapest Parkban képekben - klikk a fotóra

 

[2021.10.23.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még