2024. április 24. | szerda | György nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Gáspár Laci sportos klipforgatása
Kapcsolatok
Nagy Feró
Varnus Xavér
Gáspár László (Laci)

Látványos show Nagy Feró és Varnus Xavér szereplésével - Gáspár Laci nem felelt meg

Heteken belül elindul a TV2 nagyszabású show műsora, a Sztárok a jégen, ahol népszerű zenészek közül többen igyekeznek megtanulni hétről-hétre a jégtánc koreográfiákat és elnyerni a televíziónézők szimpátiáját, hogy a verseny végén, a mindent eldöntő fináléban, a dobogó legfelső fokára állhassanak.

A tíz versengő sztár közül mindösszesen csupán hárman rendelkeznek némi korcsolya-tudással, a többiek közül volt olyan, akinek lábán, a próbakorcsolyázáson volt először a csúszós sporteszköz. Regöczy Krisztina és Sallay András jégtánc világbajnokok zsűritagokként segítették a sztárok kezdeti bizonytalan lépéseit a jégen, a műsorban pedig a versenyzők profi segítséget kapnak, hiszen az Euroice korcsolyázói, többek között Póth Diána biztosítja a szakmai segítséget és a táncpartnereket.

Sallay András így vélekedett arról, hogy könnyű vagy nehéz lesz –e profikat faragnia sztárokból:
- Nem tudom megmondani, egy hét, két hét vagy öthét kell-e hozzá. De az biztos, ezt az sportot addig lehet csinálni, amíg tolószékbe nem kerül az ember - jelentette ki Sallay András, aki a mai napig műkorcsolya versenyekkel foglalkozik - szervezőként. Mint ahogy Regöczy Krisztina is, aki a Nemzetközi Korcsolyázó Szövetség (ISU) táncbizottságának tagja.

A zsűriben vállalt szerepet Varnus Xavér orgonaművész is, aki kíváncsian várja az előtte álló feladatokat, hiszen ilyen típusú műsorban még sosem szerepelt.

Nagy Feró
a korcsolyázó sztárok csapatát erősíti majd, és lelkesen gyakorol szinte az első pillanattól. Minden szabadidejét a jégen tölti, mióta tudja, hogy a rockot fel kell cserélnie a korcsolyával. Nem tudni vajon Gáspár Laci megél-e a jég hátán, de Regöczy Krisztina már őt is jégre vitte, azonban a próbakorcsolyázások után kiderült: Lacinak semmi keresnivalója a jégen.

Gáspár Lacinak nem sikerült

"Semmilyen felkérést nem utasítok vissza azonnal, ezért természetes volt számomra, hogy elmegyek a próbakorcsolyázásra. Ott azonban kiderült: semmi keresnivalóm a jégen. Akárhogy is figyeltek engem a szakemberek, nem tudták bevállalni, hogy a műsor indulásáig megütöm azt a szintet, amellyel versenybe lehet szállni. Nem bánom, hogy így alakult, mert nem akarom kinevettetni magam. Persze szívesen részt vettem volna a produkcióban, de csak akkor, ha én is úgy látom: van némi tehetségem a korcsolyázáshoz. Ezek után a műsort csak nézni fogom, és azért a kislányommal ki fogok menni néha a koripályára" - mondta Laci a Blikknek.

A látványos showt garantálja, hogy a Világ-, Olimpiai- és Európa-bajnok Jevgenyij Plusenkho és Katarina Witt is fellép a TV2 új műsorában.
Sztárok a jégen és tévénézők otthonában is hamarosan a lépernyőn!

- bíró -

[2007.01.12.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még