2024. május 13. | hétfő | Szervác, Imola nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Baby Gabi, Szandi és Kefir is segített
Tökéletes alkalom arra, hogy találkozzunk egymással
Képgalériák
Egy hétvége Baby Gabival - képekben
Kapcsolatok
Szklenár Gabriella (Baby Gabi)

Kiderült, Baby Gabi a rajongóival mulatott - exkluzív képek

Igaz, hogy több program elmaradt, de ennek ellenére jól érezte magát az énekesnő. A nem mindennapi pihenésre Sopronban került sor. A Zene.hu Baby Gabitól és egy Gabi-fantól is értesült az eseményről. Megtudtuk, hogy a jelenlévők átélhették mindazt, amiről egy igazi vérbeli rajongó ábrándozhat. Pár napra úgy láthatta kedvencét, ahogy mindig is szerette volna: magánemberként.

- Sajnos a péntek délutáni városnézésről lemaradtunk. Azt hittem, négytől van, közben pedig 3-tól szervezték. Negyed 4-re értünk le. Helyette csocsó bajnokságot játszottunk és lementünk a wellness részbe pezsgőfürdőzni. Este 8-tól kötetlen beszélgetés volt, ahol is rengeteg a szakmával kapcsolatos kérdésre válaszoltam. Végül 11 óra körül kerültünk ágyba – kezdte lapunk tájékoztatását Baby Gabi.

A kirándulás elmaradt, de senki nem unatkozott

A kissé mostoha időjárás megtréfálta a hétvége szervezőit, ugyanis az előzetesen egyeztetett programok alakulásába beleszólt az eső. Gabi és kis csapata ezen nem bánkódott, ugyanis remekül feltalálta magát a szállodában is.

- A közös reggeli után ismét a medence felé vettük az irányt, rengeteget fürödtünk és nagyon sokat beszélgettünk. Majd amikor már eleget pancsoltunk, kicsit asztaliteniszeztünk, kosaraztunk, sőt, még sakkoztunk is. Időközben az egyik bulvárlap fotósa is megérkezett, aki sok felvételt készített rólunk – mondta el érdeklődésünkre Tassi Melinda, a hétvége egyik résztvevője.

Buli, a vendégek bevonásával: két szemszögből

- Először azt gondoltuk, hogy kevesen leszünk az esti buliban, de azután sokan jöttek a szállodából is és együtt szórakoztunk. Ezt követően rögtön karaokézni kezdtünk, amiben kezdetekben Gabi járt az élen, de mi is lelkesen csatlakoztunk; sokan énekeltek, nagyon jól mulatott mindenki – lelkendezett Melinda.

Baby Gabi sem vélekedett erről másként: - Vacsora után elkészülődtünk és körülbelül fél 9-kor kezdetét vette a Baby Gabi fellépés, a rajongók és a szálloda vendégei részére. Miután vége lett, nem hagytuk leülni a társaságot, azonnal elkezdődött az őrületes karaoke buli, ami a végére egy igazi házibuli hangulatával volt egyenlő. Énekelt mindenki. Volt a Csavard fel a szőnyeget-től, a Pocsolyába léptem című dalon át, a Hosszú fekete hajon keresztül minden…Fél egyig szórakoztunk, méghozzá nagyon jól!

Megható búcsú

S ahogy az életben is minden véget ér, vasárnap ennek a programnak is elérkezett a záró periódusa, amikor is a rajongóknak el kellett búcsúznia az énekesnőtől, hogy felfrissülve visszatérjenek a megszokott hétköznapokhoz, Gabi pedig a színpadra.

- Mielőtt elköszöntünk volna egymástól, még felolvastuk Gabinak az általunk írt köszönő verseket, amiket nagy örömmel fogadott és meg is hatódott tőlük. Nagyon szuper napokon vagyunk túl, bár kicsit kevesen voltunk, de az itt szerzett élmények a szép emlékeim sortá bővítik – zárta gondolatait Baby Gabi egyik nagy rajongója.

A fentiekből kiderül, hogy aki ott volt a soproni hotelben, az nem bánta meg döntését, hiszen nem sokszor adódik ilyen alkalom, hogy egy egész hétvégét eltölthessenek a kedvenc előadójukkal.

- Havassy Anna Katalin -

[2007.05.07.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
mariana 2008.05.31. 09:10 • [2]
miujság van veled szerintem te vagy a példaképem
Előzmény: mariana • 2008.05.31. 09:07 • [1] • Előzménykövetés 
mariana 2008.05.31. 09:07 • [1]
szia gabi szertintem naxon jo számokat irsz

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.10.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.09.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
A világ legjobb ABBA tribute...

Mefisztóland a Katonában
Április 27-én mutatta be a Katona József Színház a Mefisztóland...

Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
beszámolók még