2023. január 28. | szombat | Károly, Karola nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Képgalériák
Hangkavalkád Dukai Reginával
Kapcsolatok
Molnár Árpád
Dukai Regina
Sorbán Fanny
Szirota Dzsenifer (Jennifer)
Muri Enikő
Bakti László
Kapcsolódó események
IV. Colorado Hang- és Tánckavalkád
[2007. augusztus 11. 23:00 - 12. ]

Nagyot bakizott a győztes az énekversenyen

Az egyik ismert western étteremben megrendezett lapunk által is támogatott énekverseny döntőjén jártunk. Bakti László előbb elfelejtette az őt zongorán kísérő nevét, majd elvitte a fődíjat, Dukai Regina műsort vezetett, míg a közönség szavazott.

A dalra fakadó Szirota Dzseniffer, Szakács Ágnes, Kész Emőke, Bakti László és Sorbán Fanny alkotta ötösből „természetesen" csak egy győzhetett. Az első helyezett személyéről a háromtagú zsűri döntött, amelynek tagja volt a remek énekhanggal megáldott Kazár Ticiána, Bánhidiné Maródi Magdolna énektanárnő, a férfiakat pedig Széles István zenész képviselte.

Dukai magabiztos volt

A szervezők nyitásként egy Avril Lavigne dallal lepték meg a jelenlévőket, amit a tavalyi győztes Muri Enikő adott elő. Enikő egy év alatt sokat fejlődött, tehetségét egy budapesti énekiskolában csiszolja, még arra is jó esély volt, hogy Somló Tamással énekelhet duettet, de ez nem jött össze, mert a dalra nem kapták meg az engedélyeket.

Az est műsorvezetője Dukai Regina a kezdetekben picit izgult, de hamar feloldódott és remekül megoldotta feladatát, igaz ez nehezen ment volna, ha nincs a kiváló humorú rádiós Molnár Árpád.

- Idefele esett az eső, így javaslom, hogy a lassú számot mindenki gyorsba adja elő, nehogy elázzunk – jegyezte meg viccesen Regina.
A versenyzők 2 számot – egy gyorsat és egy lassút - adtak elő szépen sorban.A négy lány egymás után énekelt, míg az első kört Bakti fejezte be. Ő Máté Péter Hazám című dalát énekelte. A dalban zongorán kísérte Tamás Attila, akinek felkonferálása a zsűri biztatására következett be, de ez nem ment könnyen, ugyanis az énekes elfelejtette a zenész nevét, ami nagy nevetést váltott ki.

A vendégek most is voksolhattak a közönségdíjasra. A jelenlevőknek Sorbán Fanny produkciója tetszett a legjobban, amiért egy gépjárművet vihet haza egy hosszú hétvégére.

Egyértelműen győzött

A mezőny nagyon erős volt csupán a bátortalan Szakács Ágnes lógott ki a sorból, így nem véletlen, hogy ő végzett az ötödik helyen. A győztes Bakti László lett, akiről a verseny előtt senki nem gondolta, hogy ő lesz a befutó, de a produkciója alapján egyértelmű volt, hogy ma csak ő nyerhet. A győztes értékes nyereményeket – utazás, ajándékcsomagok, Bulváros.hu-n és a Zene.hu-n való média-megjelenést - vehetett át.

- Egy fellépésről érkeztem a versenyre, éppen megérkeztem a11 órai kezdésre. Nagyon izgatott voltam a színpadra lépés előtt. Nem számítottam rá, hogy első leszek, jól akartam énekelni és szerencsére ez az első helyet érte. Nagyon örülök a sikeremnek – nyilatkozta csillogó szemekkel László, aki sok gratulációt kapott és meglepő módon nem tervez nagy ünneplést.

Az ambiciózus fiatalember hozzátette, számára mindig hasznos az ilyen versenyeken indulni, mert mindig tanul valamit, aminek köszönhetően egyre rutinosabb lesz, ezáltal jobb produkcióval léphet a publikum elé.

A zsűri ezúttal sem volt könnyű helyzetben. Kazár Ticiána zsűritag kérdésünkre elmondta, hogy nagyon kis különbségek voltak a versenyzők között. László egyértelműen nyert azzal, hogy érett színpadi mozgással adta elő a két dalát.

A IV. Colorádo Hangkavalkád nagyszerű élményekkel gazdagította a közönséget, és bizonyságot nyert, hogy ezen fiatalok közül többet nem ma láttuk utoljára a színpadon.

- Bíró Zsolt -

[2007.08.12.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2023.01.28.]
gazda szolgáltatás [2023.01.27.]
apróhirdetés
Otthoni játékok
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Képekben! Ákos ismét világszínvonalú koncertet adott telt ház előtt az Arénában
Ákos...

MetálKarácsony Pokolgép módra - képriport
A hagyományokhoz híven a Pokolgép idén december...

Jubileum a Madách Színházban - képekben
Tüzes hangulat a Nightwish koncerten
Egy szerelem három éjszakája bemutató képekben - Milyen az, amikor a világ szétesőben van
Képek a Hooligans Évzáró koncertről
Madagaszkár - Egy musical, amire az egész nézőtér együtt riszál
beszámolók még