2024. június 11. | kedd | Barnabás nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Fórum
Teljes fórum lista
 
Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » Cikkhez

A nap videója - Tabáni István: Közeli helyeken

A Csillag Születik győztese a népszerű slágert egy gitárral adja elő.

Teljes cikk »»»

Témaindítás: 2011.08.05.
Utolsó hozzászólás: 2011.08.15.
Hozzászólások: [105.]
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

stelladr 2011.08.11. 21:36 • [75]
Végigolvastam ezt a rengeteg kapálózást. Optimist! Ötvenszer beírod majdnem ugyanazt a nyálas csöpögést.Hurrá! Cipilla jut eszedbe Tabániról? Aranyos, mert Cipolla testben és lélekben torz, gonosz Gonoszsága a közönség részvételével valósul meg. Sokan Mussolínihoz hasonlítják.Nem acapella, hanem a capella. Attól a capella, hogy a nehézbombázók adják a kórust? Ments meg uram minket a félművelt rajongóktól!
A fellépések ráfizetéséről: ez nem üzleti titok, a szervezők értesítik egymást erről.
Fulopiren! Amit műveltél, az egyenesen rágalmazás. Egy keresztnév alapján valakiről állítottad, hogy Ő milyen mocsok, utasítgattad, vegye le a képeit, nélküle kevesebb az öreg, kövér hölgy...stb.
A fantáziája annak szegényes, aki egy keresztnév alapján csak egy emberre képes asszociálni.
Zavaros az eszmefuttatás a gyöngyöző levesről. Úgy gondolod fibi, hogy ezután Tabáni megy a levesbe?
Az a szegény stellacsillag milyen biztosítóra hasonlít? (ofő)
fulopiren 2011.08.11. 14:57 • [74]
Örülök, hogy kicsit nyugodtabb a vita! Ezzel már nincs is semmi baj!
Stella, félreértettem, mert félreérthető volt, azt hittem te vagy banszki! Ezért megkövetlek! Na látod! Egy kis ingyen reklám jól jöhet, bárkinek, bármikor! Ahogy Istvánnak is jól jönne, ha kevesebb gyűlölködés, irigység venné körül!
Tinúviel! A közületekkel semmi baj nincs, egyszerű megkülönböztetés rajongók, és nem rajongók ( ócsárlók, gyalázkodók) között. "Mikor 10-12 saját dallal jelenik meg a lemeze és minden koncertje élőzenekaros lesz, akkor elhiszem a magas színvonalat és a fejlődést." Mondd, nem kívánsz te túl sokat? Írjál már a hazai szólisták közül egyet legalább, aki jó másfél év alatt nagyobb sikert ért el, több lemeze, saját dala jelent meg, és csak zenekarral lépett föl?
Akkor azt mondom, lehet igazad némely dologban. De az emberek nem robotok, nem sablonra készültek. Mindegyik más, akár ismert, akár nem! Istvánnak pedig másfél év alatt igazán nincs miért szégyenkezni!
ofő 2011.08.11. 13:35 • [73]
Eljön majd egyszer.. csak tudod, ez egy folyamat eredménye!!! A sportolók sem tudnak egyből világcsúcsot produkálni.. sőőőt, hány közülük évekig keményen dolgozik, mégse sikerül az olimpiai arany... Szóval , türelem.. majd megtermi azt a bizonyost :))
Előzmény: Tinúviel • 2011.08.11. 12:26 • [70] • Előzménykövetés 
Anna515 2011.08.11. 13:26 • [72]
Tudok kishazánkban nem egy, nem kettő nagyon remek előadót, aki évtizedek óta a pályán van, akinek nincs egy saját száma sem, a mások által írt dalokat adják elő, nem minden fellépésük élőzenekaros, mégis az emberek szeretik, megbecsülik, meghallgatják, szeretet övezi őket.
István ezen már másfél év alatt bőven túltett, mert vannak saját számai, több élőzenekaros koncertje volt. Kíváncsi lennék arra, hogy aki ilyen maximalista mással szemben, az mit ért el élete során, nem másfél év alatt, ilyen ellenszélben, amikor még a volt rajongói is ott ártanak neki, ahol tudnak.
fibi 2011.08.11. 12:47 • [71]
Micsoda elvárások. Ne csodálkozz ám nagyon, ha ez megtörténik.
Tinúviel 2011.08.11. 12:26 • [70]
Hozsanna. Én szkeptikus vagyok. Mikor 10-12 saját dallal jelenik meg a lemeze és minden koncertje élőzenekaros lesz, akkor elhiszem a magas színvonalat és a fejlődést.
Előzmény: hozsanna • 2011.08.11. 12:13 • [68] • Előzménykövetés 
fibi 2011.08.11. 12:21 • [69]
Hozsanna! Hát erről van szó. Lehet, hogy én nem jól tudok fogalmazni, mert egyesek nehezen értik amit ki akarok fejezni, de lehet, hogy a szövegértéssel van baj. A lényeg amit Te írtál. TÜRELEM! Egyébként ha önmagához képest mindenki ennyit fejlődne, mint István a CSISZ óta, jó lenne.
Ez a dal egyébként is gyönyörű, de az István előadásában valami fantasztikus. Nem is találok rá szavakat. Nekem tán a szívverésem is leállt közben, mert a végén egy hatalmasat sóhajtottam. :) Valamelyik videón hallani is lehet.
hozsanna 2011.08.11. 12:13 • [68]
Tinúviel, most újra, sokadszor megnéztem, meghallgattam a cikk alapjául szolgáló videót, mert ez szerintem gyönyörű. István igenis magas színvonalat követel meg magától, és folyamatosan fejlődik abba az irányba, amit ő fontosnak tart. Akik nem tudják kivárni, nem értik meg ezt a fejlődést, hadd morzsolódjanak le. Istvánnak stabil rajongótábora van, és nem csak azok, akik leveleznek.
Tinúviel 2011.08.11. 11:54 • [67]
"Hogyan tudod te vagy bárki megítélni azt, hogy mi van még Istvánban? Miért akarja bárki is eldönteni helyette azt, hogy mikor és milyen formában mutatja meg azt, ami benne van?"..... bocs, de nem ítélkeztem, nem azt mondtam, hogy nem jó énekes, nem tud énekelni stb. Azt mondtam, hogy ennél többre képes. Ha szerinted nem így van, akkor légy boldog a véleményeddel, A közönség és a piac kegyetlen. Ha valaki nem tart egy szintet, nem követel meg önmagától egy színvonalat, azt elfelejtik, süllyesztőbe kerül. És ismételtem nem azt mondtam, h. Istvánotokkal ez fog történni, ez csak ténymegállapítás volt.
Ami a szektákat illeti, biztosan gazdagabbak attól, hogy nem engedik meg a gyermekiek gyógyítását, mert egy-két mondatot kragadtak a bibliai szövegkörnyezetből, és ellenzik pl. az operációt és a vérátömlesztést.
Előzmény: fibi • 2011.08.11. 08:56 • [64] • Előzménykövetés 
stellacsillag 2011.08.11. 09:26 • [66]
Ja, csak még annyit, kedves Fülöp Irén, nem az én hozzászólásomból idéztél, én Istvánt soha nem Tabániztam le, ha egy kicsit odafigyelsz, észreveszed. Egyébként maradhat a link, jó reklám! :-) Tényleg nem követem az Istvánnal kapcsolatos dolgokat, és ha engem nem vádolnak meg (bizonyíték nélkül) akkor most se lennék itt. Vannak sokkal szebb és jobb dolgok az életemben, mint ezen témák figyelemmel követése.
Előzmény: fulopiren • 2011.08.11. 00:18 • [61] • Előzménykövetés 
lap teteje
További oldalak «« 1 2 34 5 6 7 8 9 10(11-11) »»
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.06.09.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.06.07.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Először koncertezett Magyarországon a Jelusick
Végre, a stílus kedvelőinek örömére...

Hibátlan klubkoncertet adott Marco Mendoza
Újra ellátogatott hozzánk Marco Mendoza és ismét...

30 másodperc kilövésig - Jared Leto ismét elvarázsolt minket 
Dimash nagykoncert Budapesten
Horváth Tomi kilencedik Budapest Parkos koncertjén jártunk
Éjszakai bevetésen jártunk a Totális Metállal - képriport
A bíbor legmélyebb árnyalata - Glenn Hughes (nap)szemüvegén át
beszámolók még