2024. június 4. | kedd | Bulcsú nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Fórum
Teljes fórum lista
 
Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » Cikkhez

A nap videója - Tabáni István: Közeli helyeken

A Csillag Születik győztese a népszerű slágert egy gitárral adja elő.

Teljes cikk »»»

Témaindítás: 2011.08.05.
Utolsó hozzászólás: 2011.08.15.
Hozzászólások: [105.]
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

stellacsillag 2011.08.11. 09:14 • [65]
Na végre, be tudtam lépni. Jó lenne, ha végre kifelejtenétek ebből az egészből, egyszer s mindenkorra vegyétek már végre tudomásul, hogy semmi közöm ehhez a stelladoktorhoz, annyira azért van önkritikám, hogy nem doktorozom le magam... A tegnap kivételével azt sem tudom mikor jártam ezen az oldalon, most is csak azért, mert egy kedves ismerősöm hívott fel a munkahelyemen, hogy olvastam-e mít mocskolnak össze rólam. Tehát mégegyszer: ne azonosítsatok senkivel, én a saját nevemen vagyok regisztrálva, azon írok, ha van mondanivalóm. Istvánnal kapcsolatban nincs!
Előzmény: fulopiren • 2011.08.11. 00:18 • [61] • Előzménykövetés 
fibi 2011.08.11. 08:56 • [64]
Jó reggelt fórumozók!
Úgy látom, nem csak én hittem azt, hogy banszki = stella. Elnézést kérek, de mivel nem írta oda, hogy Stella üzenetét közvetíti, így elég félreérthető volt, és mivel siettem, épp sikerült is félre értenem.
Tinúviel! Amit írtál az mi, ha nem ítélkezés? Hogyan tudod te vagy bárki megítélni azt, hogy mi van még Istvánban? Miért akarja bárki is eldönteni helyette azt, hogy mikor és milyen formában mutatja meg azt, ami benne van? Mert benne van, azt jól látod. Ezt sem mondhatja el bárki. A szektákhoz nem értek, még sosem tanulmányoztam a lelki életüket, de ha van nekik, azzal csak gazdagabbak. Ha hiszünk valamiben, vagy valakiben, az sosem jelent rosszat. A hitetlenek viszont veszélyesek is lehetnek.
Tehát lányok! BANSZKI NEM EGYENLŐ STELLÁVAL, CSAK A STELLA ÜZENETÉT KÖZVETÍTETTE!!! (Én is tegnap este jöttem rá, no nem magamtól :)))
Bóta Ari 2011.08.11. 08:25 • [63]
Jó lenne befejezni ezt az értelmetlen pocskondiázást! Mi értelme ennek...?itt a videót kellene értékelni ami fantasztikus, nagyon jó és híven tükrözi Istvánunk személyiségét és azt, hogy miért szertjük és követjük annyian több mint másfél éve...:) Akinek nem tetszik, vagy "már nem tetszik" nem kell megnézni, nekem eszembe sem jut olyanokat megnézni akit nem kedvelek, főleg nem írok véleményt róla....ennyi az egész...:)
Tinúviel 2011.08.11. 07:34 • [62]
Idézlek: Ki mint él, úgy ítél. Kizárólag ti ítélkeztek: Közületek való: mert mi ugye külön faj vagyunk. NEM! Jelentem sok önnálló emberi lény. Akiknek vannak önnálló gondolatai, érzései és elképzelései a világról. Bármíly hihetetlen azért mert mélységesen csalódtam Istvánban és abban, hogy sokkal kevesebbet hoz a képességeinél, attól még nem leszek sem Vastag Csabi, sem Király L. Norbi rajongója. De Mindez lényegtelen. Csak sértő és felháborító, hogy jogot formáltok az ítélkezésre.
Ami meg a tényeket illeti. A tények sokesetben másként festenek, ha minden körülményt figyelünk, és másként ha fanatikusan csak egy szemszögöt szajkózunk. Ugyebár ez olyan, hogy a 'szekták' a bibliából is azt olvasnak ki, amit akarnak, hiszen csak szövegtöredékeket használnak fel, amik nekik tetszők. Hát így vagytok ti is. A tények töredékei csodálatosak, és ringatjátok magatokat a töredékek hitében. Hát tegyétek.
Előzmény: fulopiren • 2011.08.11. 00:18 • [61] • Előzménykövetés 
fulopiren 2011.08.11. 00:18 • [61]
Látom, kissé eldurvult a vita!
Szodizs, Stella-banszki, és a többi, volt Tabáni-rajongó! Megint fel vagytok háborodva, holott a pocskondiázást nem a Tabáni-rajongók kezdték! Nálatok nem verte volna ki a biztosítékot stelladr tegnap esti 22:12-kor írt igencsak gyalázkodó hozzászólása? Elég visszaolvasnotok, és láthatjátok, hogy bank0903 tegnapi, 12:07-kor írt negatív, de normális hangnemű hozzászólására nem ugrott senki! Miért csodálkoztok a feltételezésen, hogy az ember azt hiszi, hogy a nicknév azt takarja, akinek köze volt Istvánhoz? Mert tudjátok, az a helyzet, hogy a legképtelenebb dolgok lehetnek igazak! Ezt ti is tudjátok, mi is tudjuk! Akkor mj is a probléma? És ezzel a logikával akár igazam is lehet! Csak megpróbáltam más logikával gondolkozni. Ha pedig tévedtem, miért engem támadtok, miért nem azt, a valószínűleg közületek valót, aki így visszaél a nevetekkel? Hmmmmmmm........ Azért, ahhoz képest, hogy nem érdekel benneteket István, elég gyorsan idejöttetek! Ha engem támadna valaki valamelyik más előadó cikkével kapcsolatban, az életben nem jönnék rá! Nem rohannék "csak szólni", mert nem járok sem szidni, sem dicsérni olyan előadókat, akik engem nem érdekelnek! Még akkor sem, ha régebben szerettem, és már nem szeretem! Ez elég egyszerű képlet.
Tudod, Szodizs, te sokkal nagyobbat is tévedtél már a nicknevekhez tartozó személyeket illetően! Hidd el, tudom, biztos vagyok benne! Ennek ellenére soha nem bántottalak sem téged, sem más elpártolt rajongót! Ezenkívül, hidd el, hogy én vagyok olyan őszinte, és szókimondó, hogy mindig, mindenhol felvállalom a saját véleményem, soha nem bújok más nevek mögé!!!!!!!
Stellát sem bántottam soha, ahogyan most sem! De: Stella, nem voltam igazságtalan! Semmi sértőt, igazságtalant nem írtam, csak a tényeket! Az miért baj? A teasztaron az én linkem nélkül is bárki megnézheti az oldaladat, és hidd el, minden bizonnyal meg is nézték! Egyébként most sem vagy őszinte! Idézet a hozzászólásodból: "Tabániról csak az a 20 ember olvashat,és hallgathatja aki "igazi" rajongója Istvánnak.Engem ez a hozzáállás riasztott el a további koncertlátogatástól." Mondd csak! Te mi voltál, ha nem igazi rajongó? Ugyan már! A legfanatikusabbak közé tartoztál, ezt te is tudod, más is tudja! Hogy igazából mi, vagy ki riasztott el a további koncertlátogatástól, azt csak te, és a "barátaid" tudják! Én nem tudom, és nem is érdekel, de hogy nem az idézett mondataid, az biztos! Azt hiszed, mindenki olyan feledékeny, vagy finoman fogalmazva, nem egészen őszinte, mint te? És még valamit, bizonyára ismered, ismeritek a mondást: Aki korpa közé keveredik, azt megeszik a disznók! Meg azt is, hogy :Ki mint él, úgy ítél.
Több hozzáfűznivalóm nincs a dologhoz.
Deminek 2011.08.10. 23:58 • [60]
Kiemelnék két hozzászólást, amelyek nekem tetszettek.

Regina1
Sziasztok !
Fantasztikus dal ! István 1-2 másodperc alatt megteremti azt a szeretetteljes légkört a közönségével, amit csak kevesen tudnak . Csodálatos hangjától szinte zeng a teremben a dal ! Borsódzik a hátam, ahogy hallgatom, olyan szép ! Hallani a tömeg halk éneklését az előadóval együtt. Kell ennél szebb?! Egyébként István mindig ilyen kristálytiszta hangon adja elő dalait .Őszinte átéléssel,tisztán nyújtja szívét. És mi mohón kapunk utána, mert ez nagy kincs manapság. Szívből kívánok Neki Sok Sikert, és Boldogságot az életben !


Optimist
"A nap videója - Tabáni István: Közeli helyeken
A Csillag Születik győztese a népszerű slágert egy gitárral adja elő."
Akkor, EHHEZ, most hozzászólnék. Egy kiváló, dal, ami ismét megtalálta ihletett előadóját.
Ül egy mosolygós fiatalember, kezében gitár, mielőtt el kezdene játszani, előtte még rutinos előadóként, kicsit "kokettál a közönséggel". Amikor már "együtt vannak", halkan a húrokba csap, az első taktusokat, mint kórus, még kísérik a nézők. De mire odaér, hogy "itt ül az idő a nyakamon...”, már eltűnt, az iménti vidám poénkodó fiatalember, magától halkul, megszűnik a közönség kísérő dudorászása is, és ott van előttünk a Művész! Átkerült egy dimenzióba, eggyé válik a dallal, a melódiával, és a mondanivalóval...
"Porból lettem, és porrá leszek..." Mintha éppen most, és általa születne a Dal.
sikova 2011.08.10. 22:25 • [59]
Kedves Hozzászólók! Nem kell komolyan venni a megalázó beírásokat, mert mindez csak provokáció!
Idézek: „A bank0903 által említett kitartó rajongói többnyire öreg, kövér, rosszul öltözött hölgyek”. Komolyan?? S honnan tudja az, akit István nem érdekel, nincs ott a fellépésein?? (Pl . én nem nézem Kökény Attilát... s még sok- sok fellépő énekest, s így fogalmam sincs mit énekel, hogy néz ki, s kik vannak ott a fellépésein.) Folytatom: „Elég ciki lehet neki, ( már mint Tabáni Istvánnak), hogy ez a közönség uralja a fellépéseit." Nem értem , miért ciki??!!Ismertem ilyen "Rajongót" én régről is -többet is-, aki " csalódott, s "kövér, rosszul öltözött hölgy." S írod: csilla2011 „Különben meg a megmaradott rajongók, mármint TIIIIII valóban olyan jól öltözött bombózók vagytok /nehézbombázók/ a frizurátokról nem is beszélve! Ja ugy látszik tükörre nem telik nézhetnétek néha abba is!Persze, ahogy a közmondás mondja: amilyen a fellépő, olyan a közönsége is!" ( Megjegyzem: Neked nem erősséged a helyesírás, sem a tiszta , kitűnő mondat szerkesztés!Kicsit gyakorolhatnál!) Tehát, Te sem vagy hibátlan! S abban sem vagyok biztos, hogy aki támadja az igazi Rajongókat, nem éppen Ő az, aki 100 kg-ot is nyom?! Vagy csak 50-60 kg emberek jöhetnek szóba egy-egy koncerten, csupa manöken alkat??? Csak Ők számítanak manapság – szerinted- Embernek??
Ez a vita gerjesztés EGY KITERVELT ALJAS HADMŰVELET!!
Hagyjuk abba ezt a torzsalkodást!! Ne legyen már boldog az, aki támad, hogy szóba állunk vele.
Tabáni Istvánnak igenis van hangja! SZUPER! Nem rángatózik a színpadon, őszintén adja önmagát! Nem fürdik vodkában sem! Ember tudott maradni, nem úgy, mint, hajdan volt nagy-nagy hamis "rajongói"!
banszki 2011.08.10. 21:50 • [58]
És mi a jeled fibi?
Előzmény: fibi • 2011.08.10. 21:46 • [57] • Előzménykövetés 
fibi 2011.08.10. 21:46 • [57]
Ovoda. Kiscsoport.
Előzmény: szodizs • 2011.08.10. 21:41 • [56] • Előzménykövetés 
szodizs 2011.08.10. 21:41 • [56]
[21:38:06] szodizs: Szodizs! Hát hol vesztetted el ennyire a hunyorodat? Túúúúúúdom, hogy nem Backi.

Csodálkoztam volna Szodizs, ha nem kötsz belém. Én nem szóltam hozzád.

Ééééééértem...nem hozzám szólsz...csak a nevem gyakorlod:)
Előzmény: fibi • 2011.08.10. 21:34 • [55] • Előzménykövetés 
lap teteje
További oldalak «« 1 2 3 45 6 7 8 9 10(11-11) »»
SÜRGŐS HITELEK zenész » dobos/ütős [2024.05.28.]
Alacsony kamatozású gyorshitel mindenkin egyéb [2024.05.27.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Először koncertezett Magyarországon a Jelusick
Végre, a stílus kedvelőinek örömére...

Hibátlan klubkoncertet adott Marco Mendoza
Újra ellátogatott hozzánk Marco Mendoza és ismét...

30 másodperc kilövésig - Jared Leto ismét elvarázsolt minket 
Dimash nagykoncert Budapesten
Horváth Tomi kilencedik Budapest Parkos koncertjén jártunk
Éjszakai bevetésen jártunk a Totális Metállal - képriport
A bíbor legmélyebb árnyalata - Glenn Hughes (nap)szemüvegén át
beszámolók még