2024. június 5. | szerda | Fatime nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Fórum
Teljes fórum lista
 
Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » Cikkhez

A nap videója - Tabáni István: Közeli helyeken

A Csillag Születik győztese a népszerű slágert egy gitárral adja elő.

Teljes cikk »»»

Témaindítás: 2011.08.05.
Utolsó hozzászólás: 2011.08.15.
Hozzászólások: [105.]
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

szodizs 2011.08.10. 15:09 • [25]
"Szodizs!!! Honnan tudod, hogy stelladr nem azonos stellacsillaggal?"

A régiek közül mindenki tudja.
Előzmény: szodisz • 2011.08.10. 14:55 • [24] • Előzménykövetés 
szodisz 2011.08.10. 14:55 • [24]
Látom, nagyon aktív az ellentábor! Nektek nincs jobb dolgotok? Látom, néhány rajongó elkezdett védekezni! Erre igazán semmi szükség nincsen! Az ilyen Csilla2011, stelladr, meg a fene tudja kik előtt még, igazán értelmetlen! Ezek a személyek a nyomába sem érhetnek egy Tabáni-rajongónak!
Csilla2011! Mondd csak, kinek is szegényes a fantáziája? Hát nektek, de nagyon! Ti az internet legalja vagytok! Mások nevével visszaélve gyalázkodtok, ez mire vall?
Szodizs!!! Honnan tudod, hogy stelladr nem azonos stellacsillaggal? Talán Te vagy, azért tudod? De hát, Te már őszülő fejeddel, enyhe túlsúlyoddal fiatalabb fiúra váltottál! Akkor mit keresel egy Tabániról szóló cikknél? Vagy mégsem tudsz róla leszakadni? Miért, mitől van benned ekkora gyűlölet?
Aztán valamelyiktek azt írta, hogy a fizetősök mind ráfizetésesek voltak! Ezt mégis, honnan tudjátok? kitől? Az ilyesmit bizalmasan kezelik, ez belső információ! Vagy maga a menedzser "tisztelte" meg hozzászólásával a témát? Na, gyerekek, ezek után valóban jobb lenne, ha mindenki a saját kedvencével foglalkozna!
Még valamit! Tabáni-rajongót n soha nem láttam olyan stílusban kommentelni, mint az elpártolt Tabáni-rajongók teszik! Bevett szokásuk abba a tálba piszkítani, amiből ettek! lesz..ni azt a kezet, amelyből korábban ettek!
Ez az igazi lelki szegénység! Ezt pedig mondom úgy, hogy nem vagyok Tabáni-rajongó! Kedvelem Istvánt, nagyon, ahogy sok más előadót is! Legalábbis a tehetségeseket! Azokat, akik nekem tetszenek, jónak tartom őket! Ízlések és pofonok! De nem megyek oda másokat leszólni, gyalázni, mert az nagyon nem szép dolog! Egy normális ember nem tesz olyat, még akkor sem, ha már elmúlt 20 éves, és nem jár naponta fodrászhoz! Attól még ízlése lehet, és jó is! Mert ez a korosztály igényes zenén nevelkedett, kifinomult ízlésű emberekből áll! Nem a percemberek kellenek nekik!
Azok az itt, mások nevével visszaélő komentelőknek valók!
fibi 2011.08.10. 14:28 • [23]
Csilla2011-nek ma jó napja lehet. Végre valaki foglalkozik vele is. Igaz, semmit nem érnek a hozzászólásai, de szeretnék valamit tisztázni. Azt írja egyik helyen, ahol blamálja a külsőnket, hogy mi uraljuk az István fellépéseit. Ez vajon mit jelenthet? Ha arra gondol esetleg, hogy mi alkotjuk a közönséget, hát az tényleg nagy bajság lenne. Egy szinhelyen nem tudunk többen lenni 20-30 főnél, hisz szét vagyunk szóródva az egész ország területén. A másik amit tisztázni szeretnék a fogalomzavarok rengetegében, hogy a rajongó és a közönség két különböző fogalom. Esetleg ha valaki szeretné tudni, elmesélem.
fibi 2011.08.10. 14:12 • [22]
Írtam egy hosszút és közben kiléptetett a rendszer. (Lehet, hogy jobb is) Nem írom le újra.
Egyébként sziasztok!
Ilyen az, amikor fekete a leves. Ilyen az, amikor a fagyi visszanyal. Ilyen az, ha valaki irigykedik a másikra, és sorolhatnám. Csupa negatív dolgok. Fegyvertelennel nem szabad harcolni. Akinek már saját névre sem telik (Csilla mint tudjuk István barátnője), akinek már érvei sincsenek, azok szoktak a végső fegyverhez nyúlni, a másik külsejének blamálásához, a negatív dolgok kiemeléséhez.
Mi finom átlátszó, gyöngyöző levest főztünk és meg vagyunk vele elégedve, nekünk nagyon is finom. Mindenki nézzen bele a lábasba, mit lát, aztán tűnődjön el erősen. Egyik nehéz, fájdalmas dolog az, amikor barátokból ellenségek lesznek. Igaza van az Ofőnek, nem véletlenül ő az ofő:)
Még valami. Én sem hiszem, hogy a mi Stellánk (sajnos vele is történt valami) nem a Stelladr. Ha mégis ő az, akkor végképp csalódott lennék.
hozsanna 2011.08.10. 14:02 • [21]
Kedves Csilla2011, én is nagyon csalódott vagyok. Nem értem azokat az embereket, akik belerúgnak azokba, akiket korábban (állítólag) szerettek. Tudod te egyáltalán, mi a szeretet? Sajnállak téged, és a hozzád hasonlókat.
ofő 2011.08.10. 13:45 • [20]
Kedves Csilla2011, alias OCEANIA! Tudod, ezt aztán nem vártam volna tőled... :o különösen, hogy tavaly nyáron még olyan kedvesen beszélgettél velünk, rajongókkal, dicsérted Istvánt... főleg ezért esik rosszul a hozzászólásod.. nem az a baj, hogy más lett a zenei érdeklődésed, hanem az, ahogyan váltottál, s ahogyan megtagadod a múltad... Bár a facebookos oldaladon még mindig ott látható Tabáni István mint művészeti hobby... akkor hogy is van ez??? Ki fordult ki magából??? (nem kérek választ.. az eddigi hozzászólásaid minősítettek...)
Anna515 2011.08.10. 12:52 • [19]
Szerintem nincs itt semmiféle vita, viszont az info nagyon fals. Amennyiben megnézed a székesfehérvári rendezvényről készült fotókat, végigtáncoltuk a Neotont, még videókat is készítettünk maximum a piknik abból állt, hogy ittunk közben valamit és esetleg ettünk egy pogácsát a büfében.
csilla2011 2011.08.10. 11:30 • [18]
Na még egy és befejezem a veletek való vitát!!!

Székesfehérváron voltam a Neoton konkerten, ahol ti is! ellenben én végig hallgattam Istvánt sőt meg is tapsoltam,mert elismerem a hangja szép /azonban a megjelenése....../ De ti kedves fanok BUNKÓmódon a Neotonon elkezdtetek piknikezni, a szinpadnak hátat forditani, pedig annyi illem szorulhatott volna belétek ha elmegyek egy előadásra akkor illendőségből viselkedek és megtapsolom az összes fellépőt!!
Persze szerintetek a Neotont is Istvánnal adták el és nem forditva!

Tehát Kedves Zene.hu ne vegyék be azt a sok ferditést amit ezek a fanok itt összeirnak!!!!!
Anna515 2011.08.10. 11:18 • [17]
cslla2011
Gondolom nagyon tájékozott vagy a rajongói oldal tekintetében, viszont esetleg nem olvasol el mindent, nagyon ajánlanám számodra az Élményeinket, ahol éppen tőlem olvasható több, igen tehetséges, általam igen szeretett előadóról, pl. Koncz Zsuzsa, Bródy János, Szörényi Levente, Ghymes Együttes, Finkins Együttes, Demjén Ferenc, Ákos koncertjeiről beszámoló (most csak hirtelen ez jutott eszembe). Azon kívül találsz még utazásokról, kirándulásokról is leírásokat. Ugyancsak találsz itt élménybeszámolókat mások által is, tehát ne hidd azt, hogy a rajongók csak elvakultan egy embert kedvelnek, nem veszik észre a többi tehetséget és csak ebből áll az életük. Igenis, észrevesszük a TEHETSÉGET, hangsúlyozom, a TEHETSÉGET ÉS A TUDÁST. Valóban sokszínűek vagyunk, az előadók is azok, ezért kellene megférni egymás mellett, mindenki rajongjon azért, akit szeret, ne vesse meg a másikat, aki esetleg mást szeret, így kerek a világ.
csilla2011 2011.08.10. 10:46 • [16]
Anna5l5!

Ha már a sajnálatról beszélünk nagyobb sajnálatra szorultok ti mert nem láttok reálisan és nagyon szegényes a gondolkodásotok! A másik Ti vagytok azok akik az ujabb felfedezetteket lesajnáljátok és az általatok dicsőitett sőt ISTENITETT embert az egekbe emelik! Pedig a világ sokszinü és ugyanugy az emberek is és az elvakult akinek csak egy a müvész és egy tehetséges embert létezik! Nagyon sok tehetséges müvész és tehetséges ember van hidd el!!

szodizzsal egyetértek ha az általatok megismert Stella irta volna a cikket valószinű, sőt tuti vállalná a nevét és nem tenné oda a dr-t, a másik hogy lenne annyi esze hogy akkor más nick néven irna amennyiben ő lenne !!!! Ez is nálatok nagyon szegényes fantáziára vall!
lap teteje
További oldalak «« 1 2 3 4 5 6 7 89 10(11-11) »»
SÜRGŐS HITELEK zenész » dobos/ütős [2024.05.28.]
Alacsony kamatozású gyorshitel mindenkin egyéb [2024.05.27.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Először koncertezett Magyarországon a Jelusick
Végre, a stílus kedvelőinek örömére...

Hibátlan klubkoncertet adott Marco Mendoza
Újra ellátogatott hozzánk Marco Mendoza és ismét...

30 másodperc kilövésig - Jared Leto ismét elvarázsolt minket 
Dimash nagykoncert Budapesten
Horváth Tomi kilencedik Budapest Parkos koncertjén jártunk
Éjszakai bevetésen jártunk a Totális Metállal - képriport
A bíbor legmélyebb árnyalata - Glenn Hughes (nap)szemüvegén át
beszámolók még