2024. november 25. | hétfő | Katalin nevenapja

Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre

zenés állások
Oldal.info

Fórum
Teljes fórum lista

Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » Cikkhez

A nap videója - Tabáni István: Közeli helyeken

A Csillag Születik győztese a népszerű slágert egy gitárral adja elő.

Teljes cikk »»»

Témaindítás: 2011.08.05.
Utolsó hozzászólás: 2011.08.15.
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

fibi 2011.08.10. 21:34 • [55]
Csodálkoztam volna Szodizs, ha nem kötsz belém. Én nem szóltam hozzád. Ha nem tudod megkülönböztetni a viccet a gúnytól, nagyon sajnálom.
szodizs 2011.08.10. 21:29 • [54]
Annál rosszabb.....az édesapjától kapott névvel gúnyolodsz...ez nekem nem humoros:(
Előzmény: fibi • 2011.08.10. 21:26 • [52] • Előzménykövetés 
optimist 2011.08.10. 21:28 • [53]
"A nap videója - Tabáni István: Közeli helyeken
A Csillag Születik győztese a népszerű slágert egy gitárral adja elő."
Akkor, EHHEZ, most hozzászólnék. Egy kiváló, dal, ami ismét megtalálta ihletett előadóját.
Ül egy mosolygós fiatalember, kezében gitár, mielőtt el kezdene játszani, előtte még rutinos előadóként, kicsit "kokettál a közönséggel". Amikor már "együtt vannak", halkan a húrokba csap, az első taktusokat, mint kórus, még kísérik a nézők. De mire odaér, hogy "itt ül az idő a nyakamon...”, már eltűnt, az iménti vidám poénkodó fiatalember, magától halkul, megszűnik a közönség kísérő dudorászása is, és ott van előttünk a Művész! Átkerült egy dimenzióba, eggyé válik a dallal, a melódiával, és a mondanivalóval...
"Porból lettem, és porrá leszek..." Mintha éppen most, és általa születne a Dal.
fibi 2011.08.10. 21:26 • [52]
Szodizs! Hát hol vesztetted el ennyire a hunyorodat? Túúúúúúdom, hogy nem Backi.
optimist 2011.08.10. 21:26 • [51]
(A Közeli helyeken videóhoz)
Csupán, a hol Zengő, hol Susogó HANGJÁVAL, tucatnyi hangszínével, elvarázsolja, az arra fogékonyakat. VOX HUMANA, az ember hangja. A gitár pengése, zenéje, észrevétlenül, harmonikusan egészíti ki, emeli meg a hatást. A dal végén, a lélek mélyéről, kiszakad egy alig hallható, azon belül is halkuló sóhaj "attól félek, hogy a ködbe veszek..." UTÁNOZHATATLAN!
Ott ülsz mozdulatlanul, a valóságban, vagy a monitor előtt, magad is szinte alfa állapotban, szinte kábán, annyira magával ragadott, a produkció. Nem úgy az előadónk, mert jóformán, el sem pendült az utolsó hang a gitáron, a fiatalember, szája sarkán, már ott a jellegzetes tabánis somoly. "Na, ezt jól odatettem Nektek!". Minden porcikájával élvezi a hatást, a megérdemelt tapsot. Mindig Cipolla, a Mario, és a Varázslóból jut eszembe Latinovits alakításában. Egyedi jelenség.
szodizs 2011.08.10. 20:21 • [50]
Csaxólok: Bánszki nem Backi.....Fibi ez méltatlan a szeretet jegyében:( Ti vagytok Tabáni István IGAZI rajongói?? Sajnálom Istvánt:(
Előzmény: fibi • 2011.08.10. 18:57 • [48] • Előzménykövetés 
hozsanna 2011.08.10. 19:04 • [49]
Szodizs, igazad van, de legfőképpen anetta76nak: Istvántól távol áll a gyűlölködés. Ez a cikk a zenéről, egy remek művészről szól.
fibi 2011.08.10. 18:57 • [48]
Stella!
Örülök, hogy tisztázódott kiléted. Backi, hát milyen nevet választottál itt? Egyszer majdnem úgy szólítottalak meg, hogy.....:)))))
Én most átadom a terepet akkor az ex rajongóknak. Nincs több mondanivalóm a témával kapcsolatban.
szodizs 2011.08.10. 18:52 • [47]
Azért...megkérnélek benneteket ...olvassatok vissza...én csak jelezni merészeltem hogy stella nem = stella dr-al és ezért kötöttek belém - a szeretet nevében. Nem személyeskedtem, nem bántottam senkit. Mégis nekem ugrottatok, mert megvédtem Stellát akit szintén ártatlanul kevertetek bele a mai vitába. Szánalmas. Én eddig sem szálltam be soha a kommentelésbe, soha nem regeltem sehova...a mai nap kivétel volt...mert Stella nem volt gépközelbe és csak jelezni kívántam, hogy nem ő írt. Árnyékra vetődtetek. Ez van.
Előzmény: hozsanna • 2011.08.10. 18:19 • [45] • Előzménykövetés 
anetta76 2011.08.10. 18:19 • [46]
Istvantol nem a gyuloletet lattuk!hova lett a szeretet az emberekbol!ne legyenek gyermekek akitol a jatekot elveszik marakodnak rajta maradjanak meg a mellett akit megszerettek de egymas mellett bekeben eljenek!
lap teteje
További oldalak «« 1 2 3 4 56 7 8 9 10(11-11) »»
Súlyos kölcsönök magánszemélyek között szolgáltatás [2024.11.23.]
Súlyos kölcsönök magánszemélyek között szolgáltatás [2024.11.22.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Legolvasottabb cikkek

Megnéztük - szuperhősök és vikingek metal bulija a Barba Negraban
November 03-án két...

Megnéztük az Animal Cannibalst a Zene Házában - képekkel
Élő zenekaros koncertet adott az...

Megnéztük Horváth Tomi Halloween partyját a Barba Negraban
Valóban verhetetlen - Frank Turner visszatért Budapestre!
Álom Színházban jártunk - megnéztük a Dream Theater koncertjét Mike Portnoy visszatérésével
Brit Floyd koncertbeszámoló - Ha nincs ló, tényleg jó a szamár is!
Megnéztük Reviczky Gábor visszatérését a Magyar Színházban
beszámolók még