Eladósorba került a Zene.hu. Komoly érdeklődők: klikk a részletekért.
2019. október 15. | kedd | Teréz nevenapja
    Zene.lap.hu
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
Smiling bar
 
Oldal.info


Fabrik
 
Lover's Rádió
 

Összes program

Kapcsolódó cikkek
Lover's Rádió
     
 
Lover's Rádió
Megalakulás: 2004. augusztus 27.
Web: http://www.loversradio.hu/
E-mail: info@loversradio.hu
Internetes rádió.
 
     

Lover's Rádió

2004 Augusztus 27-én ismerkedtünk meg Bibcsy (Kónya Ibolya) és Csaby (Fery Csaby).

Régen még a Dc- Korszakában (Direct Connect) egy File megosztó program chat-jén szórakoztattuk egymást, szinte olyanok voltunk, mint egy család. Összegyűltünk hubokon és volt egy kedvencem (Bife-hub) ami azóta már sajnos megszűnt. Ott egy ismerőssel azon versengtünk, hogy ki köszön el előbb és ki lesz az, aki előbb szerez az új lányoktól fényképet. S itt, egyik hajnaltájt láttam a nevét: Bibcsy. Megtetszett már a név is, hiszen nem találkoztam még ilyennel, gondoltam miért is ne kóstoljak bele a jóba! Így elkezdtem vele is flörtölgetni, chatelgetni.

 A történet szerencsére nem állt meg ennyiben, ugyanis a kezdeti flörtölgetésekből egy tökéletes szerelem lett! Ehhez tette hozzá a magáét az a tény, hogy akkoriban kezdett mind népszerűbb lenni az internetes rádió. A kedvencem pedig a Rádió-A lett, benne DJ TheRemixerrel, aki a példaképem lett. Volt az adásban kívánságműsor is, s én mindig kértem valami szépet a hölgynek. A vége pedig házasság lett…

S jött a rádió a mi életünkben is. Eleinte csak Dchubokkal kezdtük, de amikor megszűnt a Radio-A, úgy gondoltuk mi is belevágunk, és kipróbáljuk! Mivel a Hub-unk neve is Lover’s HUB ezért úgy döntöttünk a rádiónak is ezt a nevet adjuk!

Természetesen eleinte nagyon ment hiszen akkoriban a Dc világában a rádió fogta össze a HUBokat hisz egymásén mégsem reklámozhattuk a másikét… De a rádió kivételes volt ez alól, oda mindenki járhatott hallgatni, és írni a fórumokra. Tehát rádió létesítése hivatalosan már 5 éve megtörtént, kisebb nagyobb megszakításokkal, hiszen mint minden házasságban, köztünk is voltak/vannak konfliktusok, és bezártuk már kétszer is.

Mostanra viszont úgy döntöttünk, hogy ez a csapat, akik itt vannak velünk, iszonyat sok munkát fektetnek bele ők is, hiszen felosztjuk a feladatokat így gördülékenyebben megy a szekér. Sajnálatos módon Dj TheRemiXerrel „még” nem büszkélkedhetünk. Szerencsére arra büszkék lehetünk, hogy Magyarország első internet rádiósa, aki a mai napig is foglalatoskodik az internet világába sugárzott hangjával, hozzánk szegődött és a mai napig is nálunk van, sőt sok mindenben támogatja is a rádió előmenetelét. Ő nem más, mint Vuki. Erre sok ember felkaphatja a fejét, hiszen sokan ismerhetik, és sokszor találkoztam már emberekkel, akik ezért is szerettek volna a csapat tagjai lenni!

Összesen 25 műsorvezetőre van kapacitása a lover’s Rádiónak. Ez a rádió tehát tényleg a Szerelemre épült s alakult is ki, hisz sok műsorvezető köztünk férj és feleség, vagy élettársak!

 Honlapunk napról napra gyarapodik a regisztrációkkal, amik nemrégiben sajnálatos nem várt hibák miatt elvesztek, de hála Istennek a hallgatók folyamatosan térnek vissza. Ezen a honlapon szinte mindennap új dolgokat találhatnak a hallgatók, hisz a staff mindent megtesz annak érdekében, hogy jól érezzék magukat nálunk zenehallgatás közben is. Játékok, versenyek is megtalálhatóak az oldalon, meg persze számos érdekes funkció. Nálunk nem csak a zene van a középpontban, hanem igazi showműsort kap az, aki minket választ.

Több műsorvezetőnk is beszél idegen nyelveken, így a külföldről minket hallgatók is kedvüket lelhetik. Webcamera segítségével is nyomon követhetőek az adások, sőt, telefonálni is lehet és sms-t küldeni.

Korosztálytól függetlenül választottuk meg a csapat tagjait, ám így is egységet alkotunk, akiknek az a szlogenjük, hogy a hallgató szava szent és sérthetetlen. És így valóban elmondhatjuk magunkról, hogy: Szívügyünk a zene…

–  Lover’s Rádió Staff –

[2009.11.12.]

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Szólógitárost keresünk! zenekar [2019.10.01.]
Mackie Mixer 24.8.2 + 24 Csatorna = 48 C hangosítás/cucc [2019.09.30.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Zene.hu

Visszatért az Il Volo - a ’popera’ olasz sztárjai Budapesten léptek fel
A 2018 decemberi...

Megnéztük Will Smith születésnapi koncertjét a Bazilikánál
Kurtán-furcsán hirdették meg...

Képek! Elkezdődtek a János vitéz próbái a Budapesti Operettszínházban
Megnéztük: Orbán Józsi búcsúkoncert a Barba Negrában - képekkel
Óriási bulival zárta a szeptembert az Action zenekar
A zene világnapját Janza Katával és Szabó P. Szilveszterrel ünnepeltük
Újra beragyogja a Csárdáskirálynő az Operettszínházat
beszámolók még