2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Taste My Pain
 

Összes program

Kapcsolódó cikkek
Taste My Pain
     
 
Taste My Pain
Megalakulás: 2006.
Web: http://www.tastemypain.hu
Aktív kapcsolat: Borcsek Márk (dobos, 2006-), Babics István (gitáros, 2008-), Major Mihály (gitáros, 2006-), Pető Zsolt (basszusgitáros, 2006-), Major Ferenc (ütős/perkás, 2006-)
Egyéb kapcsolat: Rikli Balázs (gitáros, 2006-2006), Árvai Attila (gitáros, 2006-2008)
 
     

Taste My Pain

A zenekar megalakulása 2006 februárjára tehető. A zenélést négyen kezdték el: Pető Zsolt (basszusgitár), Rikli Balázs (gitár), Borcsek Márk (dob) és Major Mihály (gitár).

Teltek-múltak a hónapok, majd kerestek egy énekest, és szerettek volna egy kis extra hangzást is bevinni a zenénkbe, egy perkás segítségével. Így jött képbe Major Ferenc mint ütős, aki hamar beilleszkedett a zenekarba, és nem sokkal később rátaláltak Kercsmár Gyulára is, aki végülis elvállalta a frontemberi pozíciót. Mindezek alatt kissé lelassultak a dolgok zenekaron belül, de hamar nekiálltak a hatos formációval néhány új számnak. Sajnos néhány hónap múlva Gyula kilépett a zenekarból, ezzel ismét Misire hárult a vokál. Mivel régebb óta terveztek egy bemutatkozó fellépést, ezt augusztus végén valósították meg az ötös felállással.

Szeptemberben folytatták a zúzást, a hónap közepe felé azonban különböző okok miatt megváltak Balázstól, így egy darabig négyen maradtak. Szerencsére nem sokáig, mert néhány hét elteltével új gitárossal bővült a zenekar, Árvai Attila személyében.

Nagy lendületet kapott a banda: készülgettek további saját számok, decemberben megtörtént a második koncertjük, 2007 februárjában pedig az első Ka-Rock Alapítvány által szervezett buli is. A Self-Destruction és a Mélypont zenekarok társaságában játszhattak, ezután több fellépésre is lehetőségünk nyílt.

Júliusban felléphettek az I. Csóstock Fesztiválon, méghozzá az Akela előtt. Augusztusban nekiálltak a zenekar első hangzóanyagának felvételeihez. Ennek eredménye egy 4 számos demo CD lett, amelyet októberben jelentettek meg szerzői kiadásban. Az őszi hónapok szerencsésen alakultak a zenekar életében, több jó hangulatú koncertetünk volt, emellett mind a 100 cd gazdára talált. December 28-án egy zalaegerszegi bulival zárták az évet, a Khan Abyss zenekar meghívására.

A 2008-as év szinte még el sem kezdődött, Attila elhagyta a zenekart, stílusbeli eltérések miatt. Ezután egy ideig 4-en próbáltunk, majd februárban kiegészültek egy új gitárossal, Babics Istvánnal.

Zenei stílusukra a thrash/nu metal jellemző leginkább, törzsi jegyekkel és némi hardcore ízesítéssel.

[2008.03.11.]

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még