2020. augusztus 5. | szerda | Krisztina nevenapja
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával  
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Dash Berlin
 

Összes program

Kapcsolódó cikkek
A holland világsztár először jön Magyarországra! Dash Berlin Budapesten lép fel - nyerj belépőt!
     
 
Dash Berlin
Születés dátum: 1979. november
 
     

A holland világsztár először jön Magyarországra! Dash Berlin Budapesten lép fel - nyerj belépőt!

Budapesten az Up! The Clubban játszik az a holland DJ, akinek tudását maga Armin van Buuren is elismeri. Dark Berlin november 19-én zenél Magyarországon a Sound of Cream keretén belül.

Dash Berlin szíve mélyén egy igazi DJ mélyen gyökerező szenvedéllyel a dance zene sokszínű kultúrája iránt. Gyakran jellemzik éltető és karizmatikus újítóként, aki képes hosszan tartó benyomást hagyni a közönségében jóval azután is, ha az éjszakának vége. Dash azon ritka egyének egyike, akik úgy tűnik, természetüknél fogva megértik a szórakozóhelyek íratlan szabályait. Emlékezetes precizitással és képességgel tartja fenn az éjszakai életben egyre bővülő közönségének figyelmét mind több extázisra és vágyakozásra. Az ember könnyen superDJ-ként gondol rá, tévesen. Mivel az igazság az, hogy Dash Berlin ugyanazzal a szemmel tekint a világra, amivel a közönsége. „Gyakorlatilag lehetetlen a fejlődés az emberek folyamatos támogatása nélkül”, mondja alázatosan.

Maratoni video mix-szel rukkolt elő

Jelen állás szerint 2010 fontos évnek ígérkezik Dash Berlin számára. Januárban ‘New Daylight 2010 World Tour’ turnéja megrengette Ausztráliát és a hatalmas társadalmi igények miatt a "Flying Dutchman" a tervek szerint a világ minden sarkába eljut. A legforróbb nightcluboktól a több ezer fős fesztiválokig Dash varázslatos módon kapcsolódott hallgatóságához, mely folyamatosan növekszik világszerte. Ezt támogatja egy nagyon erős online jelenlét a Twitter-en, Facebook-on, MySpace-en és más közösségi oldalakon. Elhivatott rajongói aktívan szavaznak rá, amikor a leginkább kell. Ennek a lojális támogatásnak eredményeképp az elképesztő 20 helyre került a DJ listán már az év elején.

Ez ígéretes helyet jelentett neki a ‘Trance.nu Future Stage’-en a Trance Energy-nél és az A.S.O.T. 450 Celebration-nél, mely a két legnagyobb és legalapvetőbb Trance esemény a világon. A tavalyi szavazás eredményeként elnyerte a nagyra becsült ‘Best Break Through Artist’ elnevezést, ebben az évben pedig háromszor jelölték az elképesztő International Dance Music Awards-ra (Dance Zenei Díj).

Februárban Dash feltette a lécet egy úttörő 42 perces 'Flashback' YouTube video mix-szel, melyet több mint százezren tekintettek meg néhány a feltöltés utáni néhány hétben. Más ‘Dash Berlin TV’ videok is áttörők track-ek milliós nagyságrendű megtekintésekkel a világ minden tájáról. Az ingyenes Dash Berlin iPhone alkalmazás kifejlesztésével és piacra dobásával a keményen dolgozó DJ megerősítette előremutató multimédiás gondolkodásmódját.Számos változatos Armada kompiláció után 2010 márciusában Dash Berlin megjelentette az első hivatalos és régóta várva várt mix albumát, melynek címe találóan ‘United Destination’. Ezen a dupla CD-n tükröződnek a közelmúlt koncertjei a trackek legjobb válogatásával egyenesen a lemezeiből egybe szőtt DJ mixbe.  

Nyerj belépőt!


Játékunkban 2*2 belépőt sorolunk ki azok között, aki csatlakoznak a Szeretem a Zene.hut facebookcsoporthoz, majd irnak egy mailt a jatek@zene.hu címre BERLIN tárggyal, hogy miért szeretnék megnyerni a belépőt. A beküldők között november 17-én 2*2 belépőt sorolunk ki a remeknek ígérkező bulira.

- zene.hu -

[2010.11.11.]

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
énekest keresünk zenész » énekes/énekesnő/vokalista [2020.08.01.]
Meyer 7M altszaxofon fúvóka zenész » fafúvós [2020.07.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Képes beszámoló - AKÁRKI - moralitás-játék a Dóm téren
Bodolay Géza rendezésében 2020....

Megnéztük az Emelet buliját - képes beszámoló
Az ΞMΞLΞT idei első koncertjét a Barba...

Duett koncert Tompos Kátyával és Dolhai Attilával
Musical koncert a Madách Színház tetőteraszán - képekben
Musical sztárok a szabad ég alatt - képekben
Színház, szerelem és József és a színes szélesvásznú álomkabát! - képekben
Az Animal Cannibals volt a dekk első fellépője - képekben
beszámolók még