2020. május 29. | péntek | Magdolna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
Oldal.info

 
 
Pesti Flash
 

Legutóbbi programok

Összes program

Kapcsolódó cikkek
Pesti Flash
     
 
Pesti Flash
Megalakulás: 2008.
Web: http://www.myspace.com/vantoone
Az egykori One zenekar új néven folytatja.
 
     

Pesti Flash

A zenekar One néven alakult 1991-ben Prim Attila és Tölgyesi Gyula alapító tagokkal, majd előbb Hortobágyi Gáborral, később Kohánszky Roy-jal bővült.

Prim Attila ötletei alapján születtek az első dalok, mint a My Friend, Sweet, Don’t Stand in My Way… stb melyeket az új számok mellett még ma is szívesen játszik a zenekar, illetve fogad a közönség. A zene ekkor még csak “fű alatt terjedt” de a dalok egyre több embert és nagyobb közönséget vonzottak. Budapesti és vidéki fellépések követték egymást olyan legendás underground klubokban mint a Látomás, FMK, Tilos az Á, Józsefvárosi Klub, valamint különféle fesztiválokon.


Az első hanganyag 10 dallal magánkiadásban készült el 1993-ban, később a zenekarnak a Magyar Rádió 8-as stúdiójában is lehetősége nyílt 2 szám felvételére. Az akkori számok mind angol nyelvű szöveggel készültek és talán egy kicsit meg is előzték a korukat („How Long”), ezért a zenekar közös megegyezéssel úgy döntött hogy nem folytatja tovább…

Majd eljött 2008 és a One zenekar Pesti Flash néven újjáéledt. Talán sosem szűnt meg igazán, minden tagban benne éltek a régi számok és érezték hogy érdemes lenne még egy esélyt adni a dolognak mert kellett egy újabb „kihívás “. Elkészült egy 3 számos új demo anyag, ezúttal Roy-nak köszönhetően magyar szöveggel.

[2010.01.22.]

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Noa énekstudió szolgáltatás » oktatás [2020.05.20.] apróhirdetés
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

beszámolók még