Eladósorba került a Zene.hu. Komoly érdeklődők: klikk a részletekért.
2020. január 28. | kedd | Károly, Karola nevenapja
    Zene.lap.hu
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
Smiling bar
 
Oldal.info


Fabrik
 
Testament Rec.
Testament Rec.
 
Kapcsolódó kiadványok
Riddler: Korridor (2008)
Riddler: Fény (2006)
TM: Jelek (2006)
TM: Földi Pokol (2004)

Összes kapcsolódó kiadvány

Összes program

     
 
Testament Rec.
Megalakulás: 2003.
Web: http://www.testamentrec.hu
E-mail: info@testamentrec.hu
Aktív kapcsolat: Riddler (előadó/zenész, 2003-), Altare (MC, 2003-), Pheta (MC, 2004-), Spine (MC, 2003-), TM (MC, 2003-)
A Testament Rec. egy független zenei kiadó, melyet Altare, Pheta, Riddler, Spine és TM alkot.
 
     

Testament Records

Független zenei kiadó és hiphop csapat, melyet Altare, Pheta, Riddler, Spine és TM alkot.

A Testament Rec. egy független zenei kiadó és hiphop csapat, melyet Altare, Pheta, Riddler, Spine és TM alkot.

TM a Fürkésző Elemek tagja, csapatának inaktivitása miatt úgy döntött, hogy szólólemezt készít. Ezzel egy időben fogalmazódott meg benne az a gondolat, hogy saját kiadót szeretne. 2003-ban megalapította a Testament Records-ot, melynek elsőként Spine lett a tagja. Erre az időszakra tehető, hogy Riddler megkereste TM-et, azzal a kéréssel, hogy alkosson véleményt a Szavak Ereje című szóló kisalbumáról, amely annyira nagy hatást tett rá, hogy azonnal meghívta a friss társulásába.

Ekkor már 2004-et írunk és Riddler valamint Spine számára egy fontos momentum érkezik el: részt vesznek az Animal Cannibals által szervezett Mikrofonmánia döntojében. Közben folyamatosan készül TM szóló albuma, amely szintén ebben az évben jelenik meg Földi Pokol névvel.

Hamarosan új előadóval bővűl a formáció Pheta személyében, aki Riddler régi ismerőse. Ugyanúgy, mint a többiek, ő is hívő ember, és ez a tény meghatározó mindegyikőjük szövegvilágára. Emellett természetesen sokkal szélesebb a spektrum, jelen vannak többek között a battle jellegü témák és az érzelmek leírása is.

Hamarosan egy újabb fontos állomásához érkezik a kiadó, mikoris 2005-ben kialakul a felállás Altare csatlakozását követően, aki szintén minden tekintetben beleillik a képbe. Mindkét friss tag egy-egy ingyenes, letölthető anyaggal debütál új otthonában, ezek a Pheta – Tág tér EP és Altare – Gólyakalifa EP.

2005 nyarát egy fontos mérföldkőnek vehetjük. Ekkor jelenik meg az összes tag szereplésével készült Szövetség nagylemez. A címadó dal nagy sikert aratott a hallgatóság körében, a Saláta nevü rádiós műsor közönségszavazásán egészen a második helyig jutott el. A kiadó első videóklipje is e számból született meg.

TM két évre Angliába megy dolgozni, addig Riddler vette át az intéznivalók oroszlánrészét. A következő időszakban sorban érkeztek a szólólemezek. Riddler Fény című hanganyaga 2006. január 31-én látott napvilágot, amihez leforgatták a Holló című videoklipet. Ezt követte a Pheta – Mivanhanemjönbe nagylemez, ezzel egyediőben Altare-tól a Mottó, amely ingyenesen elérhető ill. rendelhető kézzelfogható formában is.

TM külföldön tartózkodása alatt folyamatosan írta szövegeit, hazatérte után pedig elkezdett dolgozni új albumán, ennek gyümölcse a sorban második LP, a Jelek.

A Testament Recordsra ugyan az jellemző, hogy minden tagnak megvan a saját érdeklődési köre, zenei ízlése, mégis folyamatosan képesek közös nevezőre jutni és együtt alkotni. Ennek ékes példája a Riddler & Altare – 2 EP, amely szintén ingyenes kiadvány. Egy igazi baráti társaság, ahol mindenki igyekszik segíteni a másiknak emberi és zenei síkon egyaránt. Ezt az összetartó hangulatot a közönség és a rajongók is érzékelik, és a fellépéseken egyre nagyobb intenzitással honorálják.

[2009.08.09.]

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
first-finance szolgáltatás [2020.01.25.]
RAM egyéb [2020.01.09.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Zene.hu

Legolvasottabb cikkek

koncert.lap.hu

Bolyongók - Zenés űrexpedíció gyereknek - gyerekekkel
Utazás térben, időben, zenében,...

Képes beszámoló - Parádés szilveszter a Budapesti Operettszínházban
Az óév utolsó...

Janza Kata: "Most fogom megismerni igazán a karaktereimet."
Megnéztük az 50+ éves a Táncdalfesztivált - képekkel
Megnéztük - Fenyőünnep a Papp László Arénában - képekkel
A kutyusok színre lépnek - Mancs őrjárat Live! "A mentőfutam"
Megnéztük a Halott Pénz koncertjét az Arénában - képekkel
beszámolók még