15%-os kuponkedvezmény 47.000Ft felett a Spartoo.hu webáruházban. Kuponkód: MAJUSP15
2021. január 22. | péntek | Vince, Artúr nevenapja
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával  
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Különleges énekverseny indult a rajzfilmcsatornán
Mindenki énekel! - Ki lesz a sztár?
Tolvajoknak köszönheti első slágerét Noémi Virág?
Május elejétől jönnek a Mindennapok, Noémi Virággal
Melyik legújabb énekes a legjobb? Most kiderülhet! - Viva Comet 2009
Képgalériák
Noémi Virág Sajtófotók
Kapcsolódó Kiadványok
Noémi Virág: Mindennapok
Kapcsolatok
Noémi Virág
Legnépszerűbb csengőhangok

Miénk egy darab Noémi Virág szívéből

Eljött az a nap, amelyről az énekesnő már régóta álmodozott: önálló szólólemeze a mai napon jelent meg a mosolygós fiatal hölgynek. Csupa olyan dal került fel, ami róla szól!

Zenészcsalád második lányaként látta meg a napvilágot Noémi Virág, szülei Hatvani Emese és Pásztor László. Így nem volt meglepő, hogy már egészen kicsi korában a zene töltötte ki minden percét. Szolfézsórákra is derekasan járt, majd 10 éven keresztül zongorázni tanult, így a zenei elméletet és tudást korán és biztonsággal sajátította el. Ám már ezekben az időkben is nyilvánvalóvá vált, hogy az éneklés lesz az igazi, a mindent elsöprő szenvedély az életében.

Sikeres és nagyon hasznos tapasztalatokat szerzett 16 évesen, amikor is egy évet az Amerikai Egyesült Államokban tölthetett el, ahol gimnáziumi tanulmányokat folytatott. Itt tagja lett egy 90 fős kórusnak, illetve megismerkedhetett azokkal a zenei műfajokkal és kultúrákkal, amelyek akkoriban még ismeretlenek voltak számára. Sok mindent tapasztalt és fejlesztette zenei érzékét.

Miután hazatért, 2002-ben megalakult a NeoTones együttes, amelynek egyik énekesnője volt éveken keresztül. A sikerek már itt sem kerülték el, két nagylemez és számos élő fellépés szerepel a csapat történelmében.

Az álom beteljesült!

S a mai nappal elérkezett ahhoz, hogy élete egyik nagy álma megvalósuljon! Ugyanis a mai nappal került a boltokba első önálló nagylemeze, amely a Mindennapok címét viseli. A korong három év zenei és szövegi terméseit hordozza, mindazt, amelyen ebben az időszakban végigment az énekesnő. Az album sokszínű és változatos, minden korosztály megtalálhatja rajta a neki tetsző felvételt a 11 szám közül. A nótákra a populáris hangzásvilág és a műfaji gazdagság is jellemző, ugyanis helyet kaptak a slágeres, pop elemek, de a soft rock, r'n'b és soul stílusjegyek is fellelhetőek a debütáló anyagon.

Miért Mindennapok?

Sokakban nyilván felmerül a kérdés, hogy miért is ez lett a címe a CD-nek? Nos, erre a választ nem más adja meg nekünk, mint a művésznő:

Ez a lemez rólam szól, az én érzéseimről és azokról az emberekről, akik körülvesznek. A dalokban a szerelemről, barátokról, családról, lázadásról és a boldogságról szóló gondolataimat fogalmaztam meg. Szerintem ezek a kérdések nem csak engem, hanem általában a 20-as éveikben járó fiatalokat is foglalkoztatják.

Az első kislemez és klip a Hiányzol című dalhoz készült, amely a legmagasabb rotációs kategóriában pörgött a VIVA-n, valamint a VIVA Chart show előkelő második helyéig jutott. A fiatal, szólóban most debütáló énekesnőt olyan megtiszteltetés érte, hogy jelölték a 2009-es VIVA COMET díjra, mégpedig a „Legjobb új előadó” kategóriában.

Noémi Virág életében a mai naptól kezdődően még fontosabbak a Mindennapok, mint eddig. A sikerhez vezető ösvényre már sokkal korábban rátalált, a képzettsége, alázata a zenei iránt megvan hozzá. Más már nem is maradt hátra, mint hogy jó utat kívánjunk neki!

Melyik új előadó a legjobb?Viva Comet 2009

– HAK –

[2009.05.08.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

"Legdrágább nyájas olvasó!" - A Bridgerton család - Filmajánló
Ha a megszólításomat...beszámolók még