2024. július 21. | vasárnap | Dániel, Daniella nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Kapcsolódó cikkek
Jön a 14. Musicalplusz - belépőt nyert
Musical Plusz 14.: Forró hangulat és nyelvparádé - képekben
A 15. Musical Plusz következik - belépőjegyet nyertek
A Musical Plusz túl van a tizenötön - képekben
Jön Mikulásnapi Musical Plusz - belépőket nyertek
Áprilisban nagykorú lesz a Musical Plusz -  belépőt sorsoltunk
Kapcsolódó Kiadványok
Serbán Attila: Premier - Musical Tour
Kapcsolatok
Andrádi Zsanett
Janza Kata
Vágó Bernadett
Vágó Zsuzsa (Vágó Zsuzsi)
Merán Bálint
Molnár László
Serbán Attila
Legnépszerűbb csengőhangok
Kapcsolódó események
Musical Plusz 19
[2009. június 21.
vasárnap 14:00]

Musical Plusz a nyár jegyében - sorsoltunk

Annak ellenére, hogy hivatalosan még csak tavasz van, az elmúlt hetekben igencsak nyárias időjárás volt. Minden valószínűség szerint az egy hónap múlva, június 21-én megtartandó 19. Musical Plusz előadáson már a nyár és a vakáció jegyében búcsúztatjuk, a fellépő művészekkel közösen, a 2008/2009-es évadot.

Andrádi Zsanett neve elsősorban a Vámpírok bálja című musical egyik főszerepében nyújtott alakításért lehet ismerős, de ezen kívül szerepel A mi utcánk - Avenue Q és az Ájlávjú előadásokban is.

Azt hiszem Janza Katát senkinek nem kell bemutatni. A Budapesti Operettszínház művésznője az Elisabeth címszerepében tűnt fel a musical színpadokon, és azóta számos fontos és sikeres alakítást tudhat a háta mögött. Ezek közül is kiemelkedik Larisch grófnő szerepe a Rudolf musicalből, Lucy a Jekyll és Hyde-ból, valamint a Kaktusz virága főszerepe.

Vágó Betti és Vágó Zsuzsi neve a Rudolf musical főszerepében, Vetsera Máriaként lett ismert. Azóta számos főszerepen osztoztak, Vitay Georgina (Abigél), Hermia (Szentivánéji álom), Júlia (Rómeó és Júlia). Idén júliusban és augusztusban az Operettszínház Neoton dalokból összeállított musicalében a Szép nyári napban egy színpadon lesznek láthatók Ria és Juli szerepeiben.

Merán Bálint klasszikus zenét tanult, operát, operettet énekelt, prózát játszott a szekszárdi és a budapesti Német Színházban, majd a Vámpírok bálja darab csapatához csatlakozott, mint Von Krolock gróf. Főbb szerepei továbbá: Bánk Bán (Biberach), Trisztán és Izolda (Trisztán), Varászsfuvola (Papageno), Cigánybáró (Homonnay).

Rendzőként is maradandót alkot

Molnár László, színész, rendező, a Musical Színház alapítója. Ő a rendezője és főszereplője a nagysikerű Jekyll és Hyde, valamint a Vörös Pimpernel című előadásoknak. Szerepei között megtalálható a musical irodalom színe java: Nyomorultak (Jean Valjean), Evita (Che), Légy jó mindhalálig (Valkai), Sztárcsinálók (Juvenalis).

Serbán Attila számos külföldön eljátszott szerepe mellett szerepel a Madách Színház József és a színes szélesvásznú álomkabát címszereplőjeként, szeptemberben bemutatkozik a Spamalot című Monty Python musical Herbert hercegeként. Mindezek mellett az Operettszínházban az Oltári srácok előadásban Mark szerepét is játssza. Áprilisban jelent meg első szólóalbuma Musical Tour címmel.

A Musical Plusz sorozat folyamán többször volt már arra alkalom, hogy ifjú tehetségek mutatkozzanak be a zenés műfaj szerelmesei előtt. Több színpadi szereppel a háta mögött (A kölyök, Valahol Európában) Veréb Tamás immár sokadszorra vendége a rendezvénynek és eddig mindig nagy sikert aratott tehetségével és lelkesedésével. Minden bizonnyal most sem lesz ez másképp.

Akinek sikerült kedvet csinálni egy könnyed, nyári délutáni szórakozáshoz, jöjjön a Pataky Művelődési Központba, 2009. június 21-én 14 órakor és minden valószínűség szerint megtalálja számításait.

A játék véget ért!

A játékunkban két belépőt Pünkösti Anikó nyerte.

-tl-

[2009.06.19.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a TNT koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Sok-sok ezren voltak a TNT együttes...

Sting újra Budapesten lépett fel, de a "mesterkurzus" elmaradt
A tizenhétszeres Grammy-díjas...

A változás szele az Arénában
Megtöltötte a Budapest Parkot a Katona József Színház 
Nyolc év után tért vissza Budapestre a Plavi Orkestar
Megnéztük Rod Stewart budapesti fellépését
Yungblud felrobbantotta a Parkot
beszámolók még