2024. május 22. | szerda | Júlia, Rita nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
63 éves lenne Radics Béla, a Magyar Gitárkirály
Izgalmas buli lesz az Alcatrazban - a Team Rock Band már készülődik
Kapcsolatok
Radics Béla
Vörös István
Jankai Béla
Team Rock Band
Tűzkerék XT
Prognózis
Kapcsolódó események
Club'68 - IM Radics Béla
[2009. július 10.
péntek 18:00]

Neves vendégekkel emlékeznek Radics Bélára, Budapesten

A tavaly indult, színvonalas műsort produkáló, méltán népszerű Club ’68 rendezvény júliusi találkozóját némileg rendhagyó, különleges formában hozza tető alá a Radics RB. Emléktársaság.

A Club ’68 rendezvény szülőatyja, a radicsi hagyományok egyik leghívebb követőinek számító Tűzkerék XT zenekar, egyéb nyári elfoglaltságai miatt nem lehet házigazdája a Radics emlékklub júliusi programjának. Az eddigi tapasztalatok összegzése alapján az elnökség úgy döntött, hogy a hónapról-hónapra növekvő népszerűségnek örvendő klubnap a nyári hónapokban is folytatódjék. 

Július 10-én is, az Emléktársaság szokásos ülése után, filmvetítéssel indul a klubest. 18.30-as kezdettel, a hatvanas évek végétől a nemzetközi rock élvonalába tartozó Nagy Öregek csapata, a Deep Purple koncertjeiből szemezgetnek. Az élő bulik hangulatát vetítővászonra varázsoló formáció nem véletlenül kerül terítékre, ugyanis a középpontban a zseniális billentyűs, Jon Lord és hangszere áll.

Kötetlen beszélgetésre kerül sor este 7 órától a nyolcvanas évek egyik sikercsapata - a Prognózis együttes – frontemberével. Az eszmecsere résztvevői: Vörös István, Czapp József és Hegedűs István. 

A beszélgetés előtti koncertfilm részletek vezetik be az est egyik fő témáját, a Hangszerek Királynőjeként aposztrofált Hammond-orgona bemutatóját; a kezdési időpont: 20 óra. A ceremóniamester az a Jankai Béla lesz, aki a Prognózis együttest alapította, és nem mellesleg mesterfokon kezel minden olyan hangszert, melyet billentyűk segítségével lehet megszólaltatni. A Hammond működésének titkait zenei illusztrációkkal fedi fel a kitűnő muzsikus. 

A hatvani illetőségű rock-formáció, a Treff együttes 21 órakor mutatkozik be új énekesével, a Szkítiából érkezett Ráduly Leventével. Elsősorban saját szerzeményeiket népszerűsítik, de koncertjeiken szívesen idéznek a magyar rock- klasszikusok örökzöldjeiből is.

Team Rock Band (képünkön) 22 órától veszi birtokba a színpadot. A részben Felsőtárkányban élő hard-rock csapat már túl van egy nagysikerű, (a Treff vendégszereplésével megtartott) Petőfi csarnokos Radics Béla Emlékkoncerten. Itt és most, a Gitárkirály tiszteletére, kizárólag Radics Béla- és Taurus szerzeményekből válogatnak.  

Tehát a helyszín: Budapest, József Attila Művelődési Központ színházterme, időpont: 2009. július 10. péntek, 18 óra. Belépőjegy: 1.000.- Ft. (Klubtagoknak 500.-, melyet csak a koncertre kell megváltani).

Mindenkit sok szeretettel vár a Radics Béla RB. Emléktársaság!

Ajánljuk! 63 éves lenne Radics Béla, a Magyar Gitárkirály

Hegedűs István

[2009.07.05.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.22.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás » oktatás [2024.05.19.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A bíbor legmélyebb árnyalata - Glenn Hughes (nap)szemüvegén át
Április utolsó napja idén...

Lara Fabian ismét elvarázsolta Budapestet - képek
Lara Fabian, a világhírű énekesnő...

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
Mefisztóland a Katonában
Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
beszámolók még