2021. november 28. | vasárnap | Stefánia nevenapja
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával  
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Jacko-lázzal startolt a Csillag születik 2009 - fotókkal
Tabáni István mindenkit meglepett
Csillag születik: újabb versenyzők léptek tovább - már 19-en vannak az elődöntőben
Elmaradt Tabáni István fellépése
Indul a nagy meccs! Tabáni István felveszi a harcot Erdélyi Mónikával
Tabáni István tőle szokatlan szerepben tűnik fel
Ernyey és Geszler lepontozta Tabáni Istvánt
Tabáni Istvánnak több fellépést kellett lemondania
Péntek nagy nap lesz Tabáni István életében
Kapcsolatok
Tabáni István
Tabáni István Rajongói Közösség

Íme az ötödik! Bemutatkozik Tabáni István újabb rajongói oldala

Ismét bemutatunk egy rajongói oldal, amelynek tulajdonosai reménykednek, hogy esélyesek lehetnek a végső diadalra is.

A Tabáni István Rajongói Közösség – mint ahogyan a neve is mutatja – a Csillag Születik győzteséről szól.

Az oldal 2009.11.18-án alakult, egyszerűen elérhető a böngészőből. Az oldal linkjére kattintva azonnal „megszólal” István csodálatos hangja. A barnás színvilág harmonizál ihletője nyugodt, szerény személyiségével. A főoldalon az állandó blokk alatt megtalálhatóak a friss hírek, a fontos információk Istvánról, aktuális fellépései, a legújabb képek, videók, hozzászólások.

Akit magával ragad az élmény regisztráció után tovább barangolhat az Istvánról, Hírek, Képek, Videók, Dalok, Rendezvények menükben, ahol naprakészen megtekinthető minden ami Istvánnal kapcsolatos, saját lapját pedig mindenki egyénire szabhatja. Természetesen van egy Szabályzat, valamint egy Hogyan használd? menüpont, amely segítséget nyújt az oldal kezelésében.

Tabáni István az emberek lelkét érintette meg és ezáltal hozta össze őket ezen az oldalon, melynek mára már több mint 2200 tagja van, kortól, nemtől, lakhelytől függetlenül (10 országból vannak tagjaink), kb. napi 300 fős regisztrált látogatottsággal.

A Naplóban van helye mindennek és mindenkinek, a legizgalmasabb részek az élménybeszámolók, a Fórum pedig lehetőséget nyújt témák megvitatására. A Csevegés menü nagyon népszerű, itt nem csak a friss információk terjednek „futótűzként”, hanem élő egyenesben lehet gondolatokat cserélni egymással, tanácsokat adni, segítséget nyújtani. Igaz barátságok szövődtek már, így ez a közösség több mint egy rajongói oldal. Az oldal formálásában „mindenki részt vehet”, hisz bárki tehet fel kép- illetve hanganyagot Istvánról, mindenhez írhat hozzászólásokat, továbbá ötleteivel segítheti a szerkesztői munkát. Minden új tagot szeretettel várunk, érkezéskor üdvözlőkártyával, születésnapkor pedig köszöntő kártyával kedveskedünk.

Az Eddigi fellépések rovat a tagok fellépéseken készített fotóit tartalmazza, akár közös fényképet Istvánnal is, időrendi sorrendben.

Egy szállodában dolgozom, az oldal szerkesztése pedig a tagok közreműködésével a „pihentető munkám”. – árulta el Julika, az oldal ötletgazdája.

Kis kitérő: Március 26 nagy nap lesz Tabáni István életében

Pályázz bátran, nyújtottunk a határidőn!

Van egy jól működő rajongói oldalad, amely zenészről szól? Készíts egy rövid bemutatást és küldd el március 15-ig a bizso@zene.hu címre WEB tárggyal. A cikkben érdemes kitérni az oldal rovataira, infok, a felépítésére, a látogatószámra és arra is, hogy milyen érdekességek találhatóak rajta, illetve hogy mit érdemes tudni a készítőkről.

Ajánld barátaidnak!

Ha szeretnéd, hogy továbbjusson István oldala, akkor ajánld ismerőseidnek anyagunkat.

A kialakult mezőnyből azon oldalak jutnak a legjobb 10 közé azaz a döntőbe, amelyekről szóló cikket a legtöbben olvasták el a megjelenés követő egy hétben. A győztes az a homepage lesz, amelyre a döntőben a legtöbb olvasó szavazott. Az utolsó körben egy IP-címről egy voksot fogadunk el, illetve mindent elkövetünk, hogy a győztes ne kerüljön jogosulatlan előnyhöz.

A legnépszerűbb oldal mellett a szakmai zsűri kiválasztja a legjobb homepage-t is.

Reklám és meglepetés a nyeremény!

Érdemes pályázni, hiszen a legnépszerűbb és a legjobb weboldal szerkesztője CD-csomagot és 300 ezer forint értékű promóciós lehetőséget nyer, melyet arra használhat fel, hogy oldalát a zene.hu-n népszerűsítse.

Ezek után már csak annyit kell tenni, hogy venni a bátorságot és a pályázatot a fent közölt e-mail címre elküldeni. Vesztenivalója ugyanis senkinek sincs, a zene.hu-val mindenki nyerhet valamit. Ha éppen szerencsés vagy, akkor talán a tiéd lehet a legnépszerűbb rajongói oldal, amely igazán kecsegtető cím lehet. Na meg persze a nyeremény sem elhanyagolható… Tehát játékra fel!

– zene.hu –

[2010.03.08.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Kecskeméten beteljesedett Erzsébet és a Halál szerelme
Október közepén mutatta be a...

Az élet kabaré, igen... Rád is vár a Kabaré a Vígszínházban
Nincsen színház Kabaré...

beszámolók még