Alensa: 35% TopVue termékekre
2020. október 22. | csütörtök | Előd nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
La Bamba a Petőfi Csarnokban
Nagy tali 17: Sarolta találkozott a Desperado világsztárjaival
Kapcsolatok
Los Lobos
Legnépszerűbb csengőhangok

Nagy tali 19: Kiss Szilviát átölelte a La Bamba sztárja

Ismét itt a nagy sikert aratott Nagy Találkozások című rovatunk, amelyben mindenki elmesélheti, sőt meg is mutathatja, milyen is volt az a bizonyos találkozás a nagy-nagy kedvenccel. Most Kiss Szilviát mutatjuk be, akinek a nagy találkozást Conrad Lozanoval hozta össze a sors.

Az én nagy találkozásom 2010. május 14-én történt Budapesten, a Petőfi Csarnokban. E nap estéjén lépett fel kis hazánkban először, de remélhetőleg nem utolsó sorban kedvenc zenekarom, a Los Lobos, amely itthon leginkább a La Bamba és a Desperado című filmek zenéje révén ismert. No nem mintha több mint 30 éves pályafutásuk alatt csak ennyi mindent produkáltak volna… Számtalan albummal a hátuk mögött szinte folyamatosan turnéznak, hiszen igazi zenészekről van szó, akiknek valóban ez az élete, és akik a zenéjük által olyan fantasztikus és életre szóló élményt tudnak adni a rajongóknak, amivel barátnőmmel együtt nekem is részem lehetett. Ezért szeretem őket ilyen nagyon.

Azért is nagy szó volt hogy felléptek nálunk, mert Európában nem sűrűn fordulnak meg, sőt! Barátnőmmel nagyot tomboltunk a közel két órás koncerten, de ezzel örömünk még korántsem ért véget.

Ismerd meg a Nagy Tali összes eddigi részét!

A koncert után dedikálást tartottak, ahol mindannyiuktól sikerült autogramot szereznem. Kicsit félve kérdeztem meg, hogy készíthetünk-e közös képet, mire szinte azonnali igen volt a válasz, és mire észbe kaptam, addigra már pózoltak is hol velem, hol barátnőmmel, hol együtt. Annyira kedvesek, közvetlenek, „emberiek” voltak, amit el nem tudtam volna képzelni Grammy díjas világsztárokról. Erről az oldalukról csak most ismerhettem meg őket – eggyel több ok, amiért nagyot nőttek a szememben, s amiért különbnek tartom őket sok más zenekartól.

Több kép is készült, amelyekkel valóban, azóta is dicsekszem. Nektek egyet szeretnék megmutatni, amin fő-kedvencemmel, Conrad Lozanoval szerepelek. David Hidalgo, Cesar Rosas, Conrad Lozano, Louie Perez, Steve Berlin, azaz a Los Lobos életem egyik legfantasztikusabb estéjével ajándékoztak meg, amit köszönök nekik!

Várjuk az történeteket és a képeket!

Ha érzel magadban elég bátorságot ahhoz, hogy egy egész ország előtt megmutasd, ki is a kedvenc előadód, akkor nem kell mást tenned, mint a nagy találkozás történetét és egy fényképet elküldened a nagytali@zene.hu e-mail címre NAGY TALÁLKOZÁS tárggyal, és mi garantáljuk neked, hogy megjelentetjük írásodat.

Sőt, itt még nincs vége: ha szerencsés vagy, a Zene.hu CD-kkel is megjutalmaz vállalkozó kedvedért cserébe. Ehhez annyi kell, hogy a te történeted olvassák el a legtöbben. Ne habozz hát, jelenj meg a Zene.hu virtuális hasábjain!

– zene.hu –

[2010.06.09.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Dumps.Services - Real Dumps Shop 2020 CD/MC/bakelit [2020.10.20.]
Kotta gyűjtemény zongoristáknak kotta [2020.10.04.]
apróhirdetés
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Otthoni játékok
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával

Bemutatták az István, a királyt az Erkel Színházban - képes beszámoló
Gyöngyösi Levente...

Othello a Katonában - képekben
Október 9-én mutatta be a Katona József Színház Shakespeare...

Megnéztük! Neoton koncert volt a Skanzenben - képekkel
Képes beszámoló - La Mancha lovagja a Budapesti Operettszínház színpadán
Elisabeth musical - élménybeszámoló képekkel
beszámolók még