2024. május 19. | vasárnap | Ivó, Milán nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Egy sláger, amitől tuti beindulsz 14. - Valentin napi meglepetés
A hazai pálya sikerei - Bravissimo 2009
Noémi Virág próbál rajongói kedvében járni
Noémi Virág: "Nagyon jól éreztem magam"
Íme a huszonnyolcadik! Bemutatkozik a Noémi Virág rajongói oldal
Elképesztő sikítás a VIVA rendezvényén
A legszebb anyák napi dalok a Zene.hu-n 7. - Noémi Virág, Roberto és Pál Dénes
Nincs több titok! Megvan a Viva Comet 2010 jelöltjeinek névsora!
VIVA Comet 2010: Noémi Virág nem árul zsákbamacskát
Nagy tali 18: Anita könnyet csalt Noémi Virág szemébe
Képgalériák
Noémi Virág Rajongói Találkozó
Kapcsolódó Kiadványok
Noémi Virág: Mindennapok
Kapcsolatok
Noémi Virág

Noémi Virág piknikre hívta rajongóit - fotós beszámoló

Az ide Viva Cometen két kategóriában is jelölést kapó énekesnő ismét rajongói találkozóra hívta és várta azokat, akik egy igazi szabad, vidám és napsütéses élményre vágytak. Több rajongója is elmesélte a zene.hu-nak milyen is volt a közös délután kedvencükkel.

Anett ismét nagyon jól érezte magát

Soha még ennél szebb az élet nem volt... Vagy mégis?! Igen! Ugyanis július 3-án sor került az újabb Noémi Virág Klubtalálkozóra, immár negyedik alkalommal. A helyszín ezúttal nem a jól megszokott IF Kávézó volt, hanem a Soha még klipforgatásnak is helyet adó Lágymányosi öböl - Kopaszi gát. Igazi piknik hangulat volt, sokan érkeztek vidékről is, ami külön öröm volt Virág számára. Ismét összejött egy jó kis csapat, közös zenéléssel. Elmaradhatatlan slágerek hangzottak el újra, úgy mint a Hiányzol, Melletted ébredek, Vágyom még Rád... Az eseményen tiszteletét tette Virág nővére, Patricia is a kisfiával Vendivel.

Várható volt, hogy a két testvér közös zenélésbe kezd, legalábbis az összegyűlt kis közönség nagyon reménykedett benne. Teljes mértékben kiszolgáltak minket, Patti több év kihagyás után énekelt újra, kedvenc Neoton Familia slágereket, mint a Szédült napraforgó, Nyár van... A zenélés után jöhetett a már szokásosnak mondható közös fényképezkedés. Virág mindenki kívánságát teljesítette, mint mindig.

Sokat nevettünk, beszélgettünk, ismerkedtünk az újakkal. Reméljük legközelebb azok is részt tudnak venni az eseményen, akik betegség, távolság, nyaralás és egyéb dolgok miatt nem tudtak eljönni. Most egy kis szünet, de nagyon várjuk az újabb őszi találkozót, ahol ismét fergeteges hangulat közepette együtt lehetünk.

Tiffany : Fontosak vagyunk Noémi Virág számára!

Nagyon szeretem Noémi Virág zenéit, és örültem neki, hogy a VIVA Cometen a jelöltek közt láthattam.

Régóta vártam rá, hogy személyesen is megismerhessem, most végre erre is sor került. Eddig is nagyon odaadó, kedves lánynak tartottam, és ez most még jobban megerősödött bennem. Rajongóival szemben támasztott barátságos, közvetlen viselkedése is bizonyította, hogy fontosak vagyunk számára. A klubtalálkozó egy családias piknik keretében zajlott, ahol rengeteget beszélgettünk, nevettünk, játszottunk, és gitár kíséretében közösen énekelgettünk. Ezután hatalmasat sétáltunk és megmutatta a "Soha még"  című klip forgatásának helyszíneit.

Büszke voltam rá, hogy az ott mászkáló emberek is felfigyeltek Virág kitűnő hangjára.

Nagyon jól éreztem magam, csodás volt a környezet és a társaság. Köszönöm Virágnak ezt az élményt, már izgatottan várom a legközelebbi találkozót.

Ideális volt az ötlet, hogy piknik legyen!

Néhány nappal ezelőtt került sor a negyedik Noémi Virág Klubtalálkozóra, amit az egyre bővülő csapat már nagyon várt, hiszen ilyen formán utoljára márciusban volt szerencsénk találkozni. – folytatta egy újabb résztvevő.

Ez az alkalom annyiban tért el az eddigi klubtalálkozóktól, hogy szabadtérre hívott minket Virág, ami fantasztikus ötlet volt, főleg ilyen szép nyári időben. A megbeszélt időpont előtt pár perccel már többen gyülekeztünk. Majd amikor Virág is befutott, elindultunk, hogy feltérképezzük a helyet. Kis időn belül megtaláltuk a tökéletes helyszínt, mindannyian leültünk, beszélgettünk, na és  - ha már szabadtéren voltunk - labdáztunk is.

Majd Virág elkezdett gitározni és énekelni, amivel az alapból meglévő jó hangulatot csak fokozta. Fontos megemlíteni, hogy testvére, Patti is ott volt, akivel régebben egy zenekarban énekelt, a jól ismert Neo Tonesban. Természetesen együtt is előadtak egy-két számot, amivel felejthetetlen pillanatokat okoztak nekünk! Nemsokára elkészültek az elmaradhatatlan közös képek is, amik egyértelműen tanúskodnak a találkozó szuper hangulatáról.

Az összejövetel végig vidáman telt, Virág szokás szerint mindenkivel nagyon közvetlen volt és szerintem mindannyiunk nevében mondhatom, hogy alig várjuk már a következő Noémi Virág klubtalálkozót!

A fotókért klikk a képre.

- zene.hu -

[2010.07.09.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK hangosítás/cucc [2024.05.18.]
SÜRGŐS HITELEK koncertjegy [2024.05.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A bíbor legmélyebb árnyalata - Glenn Hughes (nap)szemüvegén át
Április utolsó napja idén...

Lara Fabian ismét elvarázsolta Budapestet - képek
Lara Fabian, a világhírű énekesnő...

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
Mefisztóland a Katonában
Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
beszámolók még