2020. augusztus 11. | kedd | Zsuzsanna, Tiborc nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Zalatnay Sarolta kiesett A Nagy Duett-ből
A Nagy Duett: SP-éket a nézők mentették meg, Szekeres Adrien és Harsányi Levente kiesett
Három millió forintot hozott a hihetetlen összefogás!
Íme a legjátszottabb magyar dalok - a Unique tarol
Drámai pillanatok! Harsányi Levente és Szekeres Adrien befejezte
Ismét kiválóságok érkeznek a sztárok kávézójába 
Szekeres Adrien: "Egy igazán jó csapatot alkotunk" - interjú az adventi-turné előtt
Képgalériák
Szekeres Adrien
Kapcsolatok
Szekeres Adrien

Szekeres Adrien: "Nem lehet "csak úgy” abbahagyni"

Az ország egyik legfülbemászóbb és legismertebb hangú énekesnője, SZEKERES ADRIEN hetventagú szimfonikus zenekar kíséretében örvendezteti meg a nagyérdeműt november 11-én, a Művészetek Palotájában. Beszélgetés zenéről, boldogságról és családról…
 

Az egyik legismertebb csillagkép a Göncölszekér, Magyarország egyik legkedveltebb csillaga pedig Szekeres Adrien. Az Olyan, mint Te bombasztikus sikere a hazai könnyűzene fellegébe repítette. Azóta további slágerekkel ajándékozott meg bennünket. Adventi turnéjával az ország apraját-nagyját varázsolta el; hangja édesen cseng mindannyiunk fülében.

A nagy zenekaros színpadi jelenlét egyáltalán nem idegen az énekesnő számára, ám ezúttal, egészen pontosan 2011. november 11-én, 20 órakor a Művészetek Palotájába invitálja közönségét, hogy egy Szimfonikus Nagykoncert keretében mutassa be legkedvesebb és legközkedveltebb dalait.

- A 2006-os Thália Színház-beli koncerted óta nagy utat jártál be. Az öt éves jubileumot szintén szimfonikus zenekarral, ám ez alkalommal a Művészetek Palotájában ünnepled. Azon kívül, hogy az időközben született, újabb slágerek is felcsendülnek, mennyiben lesz hasonló, illetve más ez a koncert?
- Más lesz annyiban, hogy nem húsz-, hanem hetventagú szimfonikus zenekar fog kísérni, valamint a saját dalaim mellett most fogok klasszikus műveket is énekelni. Minden olyan „nagyobb” lesz, de remélem hasonlóan szép és emlékezetes este lesz, mint a 2006-os.

- Férjed és producered, Kiss Gábor tizenharmadik éve társad minden tekintetben; mondhatni, kettőtök kapcsolata a harmónia egyik ékes jelképe a hazai könnyűzenei életben. Egy szimfonikus zenekar legszembetűnőbb tulajdonsága maga a komplex összhang. A kettő közötti összefüggés feltételezem, nem véletlen…
- Valószínű, hogy a saját életünk, annak hangulata, ritmusa, hullámzása is indukálta ezt a koncertet. Számomra nagyon fontos, hogy amit és ahogyan magánemberként teszünk az életünkben, az tükröződjön a zenénkben is. Ettől önazonos a dolog. Ezt lehet szeretni, vagy nem szeretni, érezheti valaki hozzá közel állónak, vagy idegennek a dalokat, mindenesetre csak ezt tartom járható útnak ebben a nagyon ingoványos világban.

- Szokás szerint, most is lesznek vendégfellépők: Feke Pál és a Fool Moon vokálegyüttes. Miért esett rájuk a választás? Netán újabb duett(ek) van(nak) születőben?
- Feke Palit már rég szerettem volna meghívni. Nagyon szeretem, ahogy énekel, és emberileg is nagyon szimpatikus. Szép lesz a duettünk. Régi álmom volt ezt a dalt elénekelni valakivel, és Pali ehhez tökéletes partner. Nagyon várom! A Fool Moont pedig évek óta imádom; fantasztikusak, és emberileg szintén nagyon rendben vannak. Többször voltak már vendégeim. Imádom a humorukat, irtó helyesek, és világszínvonalú, amit csinálnak. Egy kifejezetten erre az alkalomra átírt dalt adunk majd elő. Egyikünk sem énekelte még; izgatottan várom.

További képekért kattints!

 - Az elmúlt években az adventi turné egybeforrt a neveddel. Az idén is kedveskedsz a rajongóidnak egy ünnepi koncertsorozattal?
- Igen, lesznek adventi koncertek, amiket nagyon szeretek. Azt gondolom, a személyiségem és a dalaim nagyon jól passzolnak a templomi közeghez, több mint negyven ilyen koncertet adtam az elmúlt években. Nem lehet „csak úgy” abbahagyni; folyamatosan kapom a leveleket, hogy az idén, mely városokban lesz adventi koncertem. Most ugyan nem saját szervezésben, de sok helyen ott leszünk decemberben ezzel a műsorral.

-  A gyermekvállalás idején felmerült kétségeid szerencsére nem igazolódtak be: az ország egyik legkedveltebb előadója vagy; emellett pedig mintaszerű családi életet éltek. Úgy tűnik, a boldogság állandó kísérőddé szegődött…
- Csak maradjon ez így örökké! Ez a legfontosabb. Elmondhatom, nagyon szerencsés vagyok, és hálás is ezért a sorsnak. Igyekszem sokat tenni a családunk összetartásáért, hogy a gyerekeink egy nyugodt, kiegyensúlyozott légkörben nőjenek fel. Figyelem őket, és minden támogatást, útravalót megadok nekik ahhoz, hogy boldog felnőttekké váljanak. A nagyon nehéz ebben, hogy énekesnőként, feleségként talán elmondhatom, jól vizsgáztam, de hogy milyen anya voltam, az majd csak tíz-húsz év múlva fog kiderülni. Addig is igyekszem jól csinálni.

- Aigner Ivan -
 

Lapozz, mert a következő odalon számos klipet találsz!

[2011.10.29.]

  (1. oldal)  következő oldal »

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
énekest keresünk zenész » énekes/énekesnő/vokalista [2020.08.01.]
Meyer 7M altszaxofon fúvóka zenész » fafúvós [2020.07.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Otthoni játékok

Képes beszámoló - AKÁRKI - moralitás-játék a Dóm téren
Bodolay Géza rendezésében 2020....

Megnéztük az Emelet buliját - képes beszámoló
Az ΞMΞLΞT idei első koncertjét a Barba...

Duett koncert Tompos Kátyával és Dolhai Attilával
Musical koncert a Madách Színház tetőteraszán - képekben
Musical sztárok a szabad ég alatt - képekben
Színház, szerelem és József és a színes szélesvásznú álomkabát! - képekben
Az Animal Cannibals volt a dekk első fellépője - képekben
beszámolók még
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával