2020. június 1. | hétfő | Tünde nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
Oldal.info

 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Molnár József és Vizi Imre elbüvölte Hernádi Juditot
Érdekes volt a Mini Maxi Duó a Csillag Születikben
Puzsér Róbert döntése meglepte a Fele királyságot 
Puzsért nem, de a többieket lenyűgözte a szerelmes duó 
Üde színfolt a Csillag Születikben! Puzsér Róbertet lenyűgözte a Fele királyság formáció  
Képgalériák
Csillag Születik - harmadik válogató
Kapcsolatok
Csillag születik
Danyi Zoltánné
Fele királyság
Illés Regina
Just Dance
Latin Carneval
Mini Maxi duó
Molnár József és Vízi Imre (Vízi-Molnár duó)
Nagy Brigitta és Tóth András
Possession Crew

Brutális állatságokkal és hatalmas tehetségekkel folytatódott a Csillag Születik válogatója  

Újabb szédületesen bámulatos válogatóhoz érkezett a Csillag Születik. Legutóbb számos olyan produkciót láthattunk, amelyekre még Puzsér Róbert is igent mondott, sok azonban komolyan kiverte nála a biztosítékot. Ilyen volt például a transzvesztita énekes is, akit egyébként Hajós András a maga műfajában igen kimagaslónak értékelt.  

A 6 éves Dinnyés Csenge Nikolett törpéset jött énekelni a Csillag Születik stúdiójában. A végén már az egész stúdió vele énekelt, na jó, Puzsér kivételével.

Danyi Zoltánné legfőképp a gyermekeinek szokott otthon énekelni, de ez a produkcióján mit sem látszott. Sőt, különleges hangszíne mindenkit elvarázsolt. Itt volt ez az anyuka, aki kiment, énekelt, és továbbment 3 igennel. Ahogy a Just Dance nevű táncformációs és a kárpátaljai Betyárok is tovább versenyezhetnek.

Illés Regina személyében egy újabb repper érkezett a Csillag Születik táborába, amire még Puzsér is igent kellett, hogy mondjon. A Possession Crew break-produkcióval érkezett, és ők is megkapták a maguk igenjeit.

Gömöri Gergő Miskolcról érkezett, célja, hogy elkészíthesse első és önálló zenealbumát. Nem fogja. Ahogy a szájjal sípoló művész és a fagyis bácsi sem. De a Törpe HRT bunyósai sem fognak még egyszer a Csillag Születik színpadára lépni.

Kulman Miklós, aki motorjával tüzeskedett a színen már izgalmasabb volt, de nyilván ez csak egyszeri mutatvány. A lányok ugyan igent adtak neki, de a fiúktól nem kapta meg a harmadik, továbbjutást jelentő igent.

Nyomj egy tetsziket, ha szereted a zenét.

Felekirályság – két személyben, ami kitesz egy gordonkát és egy hegedűt, valamint két jóravaló muzsikust, akik arra vállalkoztak, hogy két személyben, hangszereik bevonásával és egy különleges eszköz segítségével egy 5-6 főből álló zenekart testesítsenek meg. Megtették! Jutalmuk állva taps lett és Puzsér Róbert dicsérő szavai, aki a többiek mellett szintén megadta a továbbjutást jelentő igent!

A Mini Maxi Duó ismét egy olyan formációként lépett színpadra, amit jobb lett volna ha soha nem látunk. Bár a produkciójuk kidolgozott volt és a közönség is jól szórakozott, nem tudom kinek bajon mennyire fér bele az ízlésesség határaiba. Hajós András és Pokorny Lia és Hernádi Judit is nagyon jól szórakozott az előadáson, és Puzsér Róbert is bevallotta, hogy ő bizony elmosolyodott. Ennek ellenére ő nemet mondott, de a többi zsűritag tovább juttatta a vásári mulattatókat.

Connica és Gábor nem a szó szoros értelmében vett operettet mutattak be. Dr. Kránicz Ákos és felesége Nagykátáról nagyon nagy szerelemben jöttek, de négy nemmel távoztak.

A Wudangshan nevű formáció(?) előadásának célja, hogy bemutassák, hogyan erősítik az intim testrészeiket a keleti harcművészet segítségével. Tovább ők sem jutottak, de Hajós számára új értelmet nyert a lógatni a t.köd kifejezés.

Bakos Balázs táncos produkcióval érkezett, de ő sem jutott tovább.

Nagy Brigitta és Tóth András nagyon fiatalok, ennek ellenére már négy éve dolgoznak együtt. Ebből két éve kizárólag együtt zenélnek, és azóta egy párt is alkotnak. A srác gitározott, a lányka énekelte a Goldan Age című számot, amit a laikusok leginkább az egyik reklámból ismerhetnek. A gyerekek nagyon helyesek voltak, igazi egyéniségek. Bár Hernádi Judit felhívta az énekes lányka figyelmét, hogy csak azért, mert a párja ott van és neki énekel, azért még ő is ott van ám! Ennek ellenére megkapták a továbbjutást jelentő három igent.

Marton László Budapestről azt mondta, ő most egy nagyon virtuóz dalt fog elénekelni. Hát annyira virtuóz volt, hogy az még. Hála az égnek nem engedték tovább énekelni sem, nemhogy versenyezni.

A nyergesújfalui In Diretta zenekar egy házibuli alkalmával alakult meg, némi alkoholmennyiség elfogyasztása után. De jó tették, hogy megalakultak, mert zenéjük igen egyedi és kreatív, no és nem mellesleg zene. Aminek a Csillag Születik válogatója során már örülni kell. Az „agrárpop” bejött a népnek, a zajos közönségnek és a kevésbé hangos, de annál is lelkesebb zsűrinek is. Puzsér Róbert is olyat mondott, amit még soha a Csillag születik történetében: ez a produkció profi volt! A srácok megkapták a négy igent.

A 67 éves Domány László egyszerre énekelt és táncolt, ahogy ő mondta: olyan Fred Astair-esen. Meg kell hagyni, nagyon bájos volt a bácsi, és mint mondta, ő komolyan tovább szeretett volna versenyezni. Pokorny Lia megkönyörült rajta, ezért adott neki egy igent, de Laci bácsit ez nem nyugtatta meg. Sőt! Szegény Puzsér Róbertre egyenesen Isten haragját kérte.

Ha azt nem is, de a nézhetetlen produkciókat maga után vonzotta az öreg.

A Latin Carneval viszont már nem ebbe a kategóriába tartozott. Ördög Nóra a cipőkről azonnal felismerte, hogy itt bizony showtáncról lesz szó. És valóban, de nem egyszerű tánc, mert a ritmikus elemeket megfűszerezték egy csepp kreativitással és épp egy kevéske vetkőzéssel, de természetesen semmi alpáriság! Puzsér ugyan őszintén megmondta, hogy nem ő lesz az első számú rajongójuk, de a zsűri többi tagja ennek ellenére tovább juttatta a formációt.

Molnár József és Vizi Imre akusztikus zenével és énekkel készült, hangszereik gitár és hegedű, és a torkuk. Előadásuk pedig bámulatos. Az egy dolog, hogy remekül zenélnek, de az énekes fiú hangja is rettentően kellemes. Hernádi Judit annyit mondott, hogy „El vagyok bűvölve”, és ami igazán elbűvölte, ahogy a gitáros srác zenélt a szájával. Bár a srácok nevét nem mindenkinek sikerült megtanulni, az igent azért mindannyian ki tudták mondani – több-kevesebb lelkesedéssel.

A folkos srácok produkciójával a harmadik válogató is véget ért, egy hét múlva ismét nevethetünk, megdöbbenhetünk, vagy egyszerűen csak elejthetjük az állunkat. Keressétek „csillagos” híreinket addig is itt, a zene.hu-n!

-kiko-

[2012.03.31.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Poplánycsapat zenekar [2020.05.31.]
Noa énekstudió szolgáltatás » oktatás [2020.05.20.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

beszámolók még
Otthoni játékok