2023. február 6. | hétfő | Dorottya, Dóra nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
LED itzzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Terecskei Rita

Terecskei Rita megnyerte a csípős versenyt

 Legvakmerőbb hírességeink bizonyítottak: Cseke Katinka, Terecskei Rita, Tóth Roland és Király L. Norbi minden erejüket és bátorságukat összeszedve állták a sarat a nemrégiben megrendezett chilievő versenyen. A paprikás hangulatú estén a legtüzesebb nyelvű sztár jutalmul egy speciális chilis koktélt is elkészíthetett. A mexikóiak kedvenc italainak összeállítását Keresztes Ferenc el Jimador tequila világbajnok mixer vezényelte.

Mexikóiakat is meghazudtoló merészséggel feszegették saját tűréshatárukat népszerű hazai hírességeink az immáron hagyományosan megrendezett Ellátó Kerti chilievő versenyen.

A torokszorító feladathoz több tucat bátor próbálkozóval együtt csatlakoztak, akik szintén minden erejüket bevetették annak érdekében, hogy megmérettessenek a nyáresti fűszeres kalandon. A résztvevőknek az összecsapás első fázisaként 7 különböző erősségű chilivel kellett megbirkózniuk.

Az esten megrendezték a paprikafüzér-fűző verseny, ahol a leggyorsabbnak Terecskei Rita bizonyult, ezzel bezsebelve a végső győzelmet.

„Remekül szórakoztam, hiszen a csapattársaim hasonlóan őrültek, mint én. Az utolsó néhány chili azért kissé próbára tett. Bár kibírtam a 7 fokozatot, egy darabig szerintem nem érzek majd ízeket! Egy szerencsém van, hogy van pár napom kipihenni az égető élményt a legközelebbi koncertünk előtt, úgyhogy az időzítés ilyen szempontból jó volt a zsibbasztásra. Ami pedig külön öröm számomra, hogy győztesként Keresztes Ferenc világbajnok mixerrel egy speciális chilis el Jimador tequila koktélt is készíthettem, és persze rögvest hűsítettem vele lángoló torkomat” – tette hozzá Terecskei Rita, aki nevetve azt is elárulta, hogy az ilyen tiszta, 100% agavéból készült ital, bizony sokszor kifejezetten jót tesz egy énekes torkának.

- zene.hu -

[2012.08.28.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Ajánlatok kölcsön pénzt az egyének közöt szolgáltatás [2023.02.05.]
Hitelajánlat sürgős egyén között szolgáltatás [2023.02.05.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Otthoni játékok

A házibuli, ahol kizárólag Első Emelet,  Rapülők és Emberek szólt
Berkes Gábor nem...

Képekben! Ákos ismét világszínvonalú koncertet adott telt ház előtt az Arénában
Ákos...

MetálKarácsony Pokolgép módra - képriport
Jubileum a Madách Színházban - képekben
Tüzes hangulat a Nightwish koncerten
Egy szerelem három éjszakája bemutató képekben - Milyen az, amikor a világ szétesőben van
Képek a Hooligans Évzáró koncertről
beszámolók még