2023. április 1. | szombat | Hugó nevenapja
  Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Bolyki Soul & Gospel Kórus

Bolyki Soul & Gospel kórus ismét a MOM-ban - jegyek itt

A Bolyki Balázs által vezetett Bolyki Soul & Gospel kórus idén április 14-én is megmutatja, hogy milyen ereje van a zenének. A karácsonyi teltházas koncert után ismét a MOM Kulturális Központ színpada ad otthont a közel ötven főből álló kórusnak. Ezúttal is a legjobb soul és gospel dalokra készülhetünk, egyedi feldolgozásban, teljes erőbedobással, meglepetésekkel kiegészülve.

A gospel zene világa szép lassan hódítja meg Magyarországot. Viszont a Bolyki Soul & Gospel kórust hallgatva és érezve biztos kezekben tudhatjuk magunkat. Magyarország egyik legjobb hangú énekese, Bolyki Balázs, nem véletlenül vágta bele a fejszéjét ebbe a fába. A gospel ugyanis a lélek zenéje, amely nemcsak felemel, de tanít is minket. Az egyedi hangszerelésű, népszerű soul és gospel dalok olyan formában fognak felcsendülni a kórus által, amelyben még nem hallhattuk őket és olyan emberektől, akik csak egy dolgot szeretnének: közösen adni.

A közel két éve alakult közösség nem egy hagyományos értelemben vett kórus. Itt mindenki azért énekel, mert szeretne magából megmutatni egy szeletet és megtanulni, hogyan lehet az igazi ’örömüzenetet’ átadni a megjelenteknek. A kórus koncertjein ugyanis nemcsak hallgatók vagy nézők leszünk, hanem aktív résztvevők, hiszen az üzenetnek mi vagyunk a befogadó állomása. Így válik a produkció egy teljes egésszé a koncert alatt, körüllengve azt fantasztikus energiájával. A közel ötven fő nem szakképzett énekes, viszont olyan lelkes tagok, akik Bolyki Balázs módszertanával képessé válnak arra, hogy a zene nyelvén szívből énekelve kifejezzék önmagukat.

Nyomj egy tetsziket, ha szereted a zenét. 


A MOM Kulturális Központban tavaly karácsonykor adott teltházas koncert után most húsvétkor sem számíthatunk kevesebb érdeklődőre. Feltöltő dinamika, életöröm és fontos üzenetek jellemzik ezt a műfajt és ezáltal egy olyan élményt kaphatunk, amely garantáltan feltölti az amúgy is tavaszra vágyódó lelkünket. A koncert alatt várhatóak apró meglepetések, nem az első alkalom lenne a kórustól. Az ’Amazing Grace’ című dalt például több budapesti villamoson adták elő decemberben, amelynek videóját majdnem 70 ezren nézték meg a legnagyobb videó-megosztó portálon.

Tehát április 14-én ismét felkészülhetünk az energia befogadásra, ahol nemcsak a felnőtt kórus, de a Bolyki Soul & Gospel Junior (Gyermekkórus) is és a szintén Balázs által vezetett, sérültekből álló Never Give Up Gospel is bemutatja, mi fán terem egy igazi lélekmelengető produkció.

Jegyek ITT.
 

[2013.04.08.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Komoly hitelek magánszemélyek között kotta [2023.03.31.]
Komoly hitelek magánszemélyek között CD/MC/bakelit [2023.03.31.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával

Vámpírok lepték el a Barba Negrát - képriport
Március idusán finn és svéd vámpírok...

Ismét nálunk járt „A HANG” - Geoff Tate koncert beszámoló
2023.03.19. A nap, amikor Geoff...

A stadionrocké volt a színpad a Barba Negrában - képriport  
Megnéztük a Best of Bond Symphonic koncertet az Arénában
Megnéztük Azahriah koncertjét a Papp László Sportarénában - képekkel
Stíluskavalkád a Barba Negrában – képriport
Ville Valo szíve lelke - Neon Noir Tour 2023
beszámolók még
Otthoni játékok