2020. június 6. | szombat | Norbert, Cintia nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
Oldal.info

 
 
 
Kapcsolódó cikkek
"Próbáltam felkészülni."- interjú Csepregi Évával
Drága Éva, Isten éltessen! Csepregi Éva ma ünnepli születésnapját
Egy belépő áráért 4 nap fesztivál: Szfeszt 2013, Győrben
Fenyő Miklós, Dolly Roll és a Neoton Família Győrben!
Nyakunkon az SZfeszt, játssz velünk a páros belépőért!
Tarolt a Neoton az Szfeszt utolsó napján
Új helyszínen, továbbra is magas színvonallal jön az Szfeszt
Kapcsolatok
Bogi (Dallos-Nyers Boglárka)
Győri Filharmonikus Zenekar
Neoton Família Sztárjai

A Neoton Sztárjaival nyitják meg a győri nyarat

Az idei nyár győri programsorozata a legendás Neoton Família Sztárjai koncertjével indul, amelynek részletei sajtótájékoztató keretén belül árulták el. Az eseményen részt vett a három frontember: Csepregi Éva, Végvári Ádám és Baracs János.

Fekete Dávid alpolgármester köszöntőjében elmondta, a Négy Évszak Fesztivál talán legnépszerűbb szakaszához, a nyárhoz érkeztünk. Ahogy eddig minden évben, idén is sokszínű programokkal hívják és várják a az érdeklődőket, minden korosztályból. Várhatóan most sem csupán a győriek érdeklődését sikerül felkelteni, hanem a környező településekről is érkeznek látogatók.

A Nyárnyitó nagykoncertre biztos, hogy az ország szinte minden tájáról jönnek az érdeklődők, ugyanis a legendás Neoton Família Sztárjai ad koncertet. Csepregi Éva, Végvári Ádám, Baracs János „Öcsi” hármasa évtizedek óta együtt zenél, hozzájuk csatlakozott Lukács László és Lukács Andrea. A dobok mögött pedig nem más szerepel már jó ideje, mint Heatlie Dávid, Éva fia. Tehát a Família tényleg adott, különösen, ha azt nézzük, hogy Lukácsék ráadásul házasok…

A koncert különlegessége lesz továbbá, hogy a Neoton a Győri Filharmonikus Zenekarral áll majd egy színpadon, amelyről az énekesnő ekképp vélekedet:

"Nem csak különleges élmény lesz ez mindannyiunk számára, hanem egy igazi kihívás is, hiszen ekkora zenekarral még soha nem léptünk fel, holott a Művészetek Palotájában már korábban is tartottunk hasonló koncertet. Ráadásul mindig jó szívvel gondolok Győrre, hiszen korábban és napjainkban is számos Neoton rajongót adott ez a város, akik kísérik a csapatot koncertről-koncertre. Igazi bázis, ahová mindig jó ellátogatni."

Lájk, ha kedveled a szerelmes dalokat.

Vélhetően nem volt könnyű kiválasztani azt a 23 dalt, amely felcsendül majd az este folyamán, hiszen a Neoton dalok száma a négyszáznyolcvanat is meghaladja. Ám ez a mostani felállás lehetővé teszi, hogy olyan szerzemények is elhangozhassanak majd, amelyeket eddig még csak a stúdióban vehetett fel a csapat. Ilyen lesz például a Sorsszimfónia is, ám több részletet már nem árulta el Végvári Ádám sem.

Egyébként Győr mind a három zenésznek kedvelt városa, Baracs Öcsi külön kitért a szépségeire és reményét fejezte ki, hogy a város nagy részét láthatja június 14-én este 9 órakor, persze közönség képében. Ahogy a többiek, ő is remek hangulatot és nagy bulit ígért, örökzöld és megunhatatlan slágerekkel. Ehhez járul majd hozzá a látványos színpadi technika is, ahol kivetítőkkel, led-falakkal, fényekkel és különleges illusztrációkkal teszik még inkább felejthetetlenné az élményt. 

A koncert előtt Dallos-Nyers Boglárka, azaz Bogi is színpadra lép, aki We All című slágerével végérvényese berobbant a köztudatba. A nyár első nagy rendezvénye a szokásos tűzijátékkal zárul majd. Fontos tudni, hogy a rendezvény ideje alatt a Szent István utat lezárják. Illetve rossz idő esetén a koncertre másnak, június 15-én kerül sor.

– Havssy Anna Katalin –

[2014.06.09.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Poplánycsapat zenekar [2020.05.31.]
Noa énekstudió szolgáltatás » oktatás [2020.05.20.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

beszámolók még