2020. május 28. | csütörtök | Emil, Csanád nevenapja
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával  
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
Oldal.info

 
 
 

Tóth Zoltán András: "Jó időutazás"

A háttérben és a szinpadon is dolgozik Tóth Zoltán András. Nézzük mik a legújabb hírek  a Republic együttes alapító tagjával, korábbi gitárosával.

"Érdeklődtek többen, hogy milyen formában találkozhatunk a jelen időkben. Azt tudom válaszolni, hogy egyrészt megkezdett hangszeres munkákon dolgozom a „háttérben”. Született egy kamaraszimfónia, valamint a Bolhapiac tündérei - albumok világát is folytatom. Kissé ráérősebben, kísérletezően." - kezdte válaszát a zenész.

Tóth Zoltán András élőben két formációban lép fel jelenleg. Mindkettőben erősen benne van a régi repertoár megidézése.

"Az Exkluzív trióban két erősen képzett, muzikális zenésszel játszom együtt. Itt -a gitárjátékot tekintve- egy, a régire erősen hajazó, mégis  új „soundom” van, némiképp módosított, „lazább” gitártechnikával játszom.  Ez egyrészt a polifónia növelés, másrészt a saját-ének szerepkörhöz való alkalmazkodás jegyében áll. Jellemző még, hogy a repertoárban több olyan hajdani albumokon „megbúvó” jó dal van az ismert slágereken kívül, mely leginkább a régi, közelálló Republic szimpatizánsok számára volt leginkább ismert, de itt most újra a felszínre hozzuk. Valamint játszunk 2013 után született új szerzeményeket is. Földes Máté (ének, billentyű) és Csintalan György (dob) a társaim itt, a Tóth Zoltán-ex REPUBLIC exkluzív formációban." - tette hozzá.

Szinkronban vannak

"A másik, Kék és Narancssárga emlékprodukció a nevében is kifejezi a lényegét. Itt egy emlékőrző, régi dalokat játszó csapat állandó vendégeként lépek színpadra. Irányukból egy valóban őszinte tiszteletadást érzek a múlt felé, valamint a lelkes előadásmóduk nagyszerű hangulatú koncerteket eredményez, ahol a közönség szinkronban és befogadóan énekli végig a dalokat. Attila, az énekes egészen jó orgánummal idézi meg ezeket. És ami számomra a lényeg: Itt a pontos, régi szerepkörömben szólaltatom meg a hangszert. Jó időutazás... Ami egyáltalán nincs ellenemre."

Még info Zoliról.

[2019.06.10.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Noa énekstudió szolgáltatás » oktatás [2020.05.20.] apróhirdetés
Otthoni játékok
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával

beszámolók még