15%-os kuponkedvezmény 47.000Ft felett a Spartoo.hu webáruházban. Kuponkód: MAJUSP15
2021. május 13. | csütörtök | Szervác, Imola nevenapja
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával  
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Egyedülálló vállalkozásba fog a Madách Színház
Ma este indul a Madách Színház Online Színháza
A Madách Színház új musicalt mutat be - íme a részletek!
Bemutatókra készül a Madách Színház karácsonykor!
Kapcsolatok
Madách Színház

Új előadásokkal bővül a Madách Színház online műsora januárban! 

Egy hónapja indult a SzínpadON, a Madách Színház online színháza. Ez idő alatt négy bemutatót tartottunk a Stúdió Színpadunkon kialakított online játszóhelyünkön és több ezren váltottak már jegyet előadásainkra. 

November 21-22-én az Örökké fogd a kezem! előadásunkat láthatták nézőink, december 6-án pedig a Jövőre, veled, ugyanitt című vígjátékot. Decemberben Duettkoncertekkel folytattuk a bemutatóink sorát, januárban pedig újabb színházi formát ismertetünk meg a nézőinkkel.

Pályacsúcs címmel indul új online sorozatunk, amelynek célja, hogy nézőink az eddig csak a színpadon csodált színészekről minél többet megtudjanak, kerüljenek közelebb hozzájuk. Művészeinktől azt kértük, hogy legyenek őszinték, igazak és hitelesek. A sorozat házigazdája Kadarkai Endre, akinek igazságkereső szenvedélyével művészeink valóban közelebb kerülnek Önökhöz. Január 15-én Tompos Kátya és Szemenyei János, január 17-én pedig Oroszlán Szonja és Balla Eszter lesz a Pályacsúcs vendége.

Január 21-22-én újra látható lesz az Örökké fogd a kezem! nagysikerű előadása Nagy-Kálózy Eszterrel és Rudolf Péterrel, Szirtes Tamás rendezésében. A hónap végén pedig újabb előadással bővül online repertoárunk: január 29-én és 31-én a Szomorú vasárnap című előadásunkat láthatják SzínpadON.

A Madách Színház kifejezetten az online térre hoz létre új produkciókat, amelyeket a klasszikus színházi rendszer szerint repertoárban játsszunk, és minden esetben élőben, valós időben közvetítünk nézőinknek. Előadásainkat minden alkalommal egy rövid bevezetővel indítjuk, amely segít ráhangolódni a nézőknek a színházi élményre. Az Örökké fogd a kezem! előadások előtt Nyáry Krisztián irodalomtörténész Csehovról és a szerelemről mesél, a Jövőre, veled, ugyanitt előadások előtt Gálvölgyi János a vígjátékokról őrzött emlékeit eleveníti fel

Madách Színház

[2021.01.03.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

beszámolók még