Alensa: 35% TopVue termékekre
2021. április 17. | szombat | Rudolf nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Meghirdette műsorát a jövőre 90. éves Szegedi Szabadtéri
Fotókat és relikviákat vár közönségétől a Szegedi Szabadtéri
Közleményt adott ki a Szegedi Szabadtéri Játékok igazgatója
Kapcsolatok
Reök-palota, Szeged
Szegedi Szabadtéri Színpad

Már lehet jelentkezni a XLI. Nyári Tárlatra

Elindult a jelentkezés Szeged kiemelkedő képzőművészeti seregszemléjére, a Nyári Tárlatra. A május elsején, a REÖK-ben nyíló rangos országos kulturális eseményre március 31-ig küldhetik be a művészek alkotásaikat.

Idén negyvenegyedik alkalommal rendezik meg a szegedi nyári fesztivál-időszak egyik legmeghatározóbb kiállítását, mely a hazai kortárs képzőművészetről igyekszik átfogó és hiteles képet nyújtani, szabadbeadásos rendszerben. A Nyári Tárlatra az alkotásokról készült nagy felbontású fotóval online a www.reok.hu weboldalba beépített jelentkezési felületen lehet pályázni március 31-ig. A jelentkezéshez szükséges megadni az alkotó nevén és az alkotás címén kívül a mű méretét, készítésének évét, az alkalmazott technikát és a biztosítási értékét is. A beérkezett alkotásokat szakmai zsűri értékeli, az általuk kiválasztott művekből áll össze az idei tárlat anyaga.

A részletes felhívás, a beadási feltételek és a művek begyűjtésének pontos időpontja a linken keresztül érhető el. A szervezők felhívják az alkotók figyelmét, hogy a kiállítás előkészületeit, valamint a különböző határidőket módosíthatják az aktuális járványügyi korlátozások.

A nívós seregszemle, a legfontosabb hazai kortárs alkotók részvételével – amennyiben a korlátozások engedik - május 1-től június 13-ig lesz látható a REÖK-ben.  

Szegedi Szabadtéri

[2021.02.20.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
apróhirdetés
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Otthoni játékok

beszámolók még