2023. június 3. | szombat | Klotild nevenapja
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával  
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Érkezik a Levi’s Story - A világsiker musicalje - képekben
Könnyek, klezmer, humor és farmer - megkezdődtek a Lévi Story próbái

Flashmobbal lepték meg a Városliget látogatóit a Lévi Story szereplői

Különleges meglepetés produkcióval lepték meg a Városligetben hűsölőket a Lévi Story szereplői. A színészek és alkotók a rendező, Kerényi Miklós Gábor, KERO vezetésével ugyanis egy vasárnap  titkos apák napi flashmobot szerveztek Budapest szívébe.

A gyanútlan járókelők és hűsölők számos furcsa dologra lehettek figyelmesek a délután során; Kerényi Miklós Máté és kedvese, Kardffy Aisha szolgálta ki a Zöld Küllő nevű étterem vendégeit, az asztalokat Haraszti Elvira szedte le, míg egy rejtélyes fiatalember pihent a bokrok között Horváth Dániel személyében. A meglepetések sora azonban nem ért véget, ugyanis Szabó P. Szilveszter egy kipában tűnt fel a ligetben, így a Lévi Story követői már sejthették, hogy itt bizony készül valami. A gyülekező tömeg a világsiker musicaljének főszereplői szórakoztatták a darab több, már most slágergyanús szerzeményével. Zongorán az előadás egyik szerzője, a Kossuth-díjas Jávori Fegya kísérte őket. A közönség tapsviharral és kitörő ovációval fogadta a művészeket.

Az ötlet apropóját KERO számára az apák napja adta, ami az egyik legkedvesebb ünnep a számára.

Az édesapám személye számomra meghatározó volt. Énekmesterként hihetetlenül sokoldalú ember volt, utat mutatott nekem, ahogy a nagyapám is, aki szintén zeneszerzéssel foglalkozott. A dédapám pedig aradi főkántor volt, ennek a tudata erősítette meg a hitemet. Ez a kötelék az egész életemet végig kísérte. Remélem hasonló érzése van a két fiamnak, Dávidnak és Máténak, akivel együtt dolgozunk a Lévi Storyban. Az egy vonal , egy különleges kötelék a Kerényi család férfi ágában, amihez a fiú unokáim; Zsombor és Ádám is tartoznak. A Lévi Storyban Davidovics rabbinak, akit Szabó P. Szilveszter alakít, van egy lánya Hanna, akihez nagyon szoros kötelék fűzi, dacára annak, hogy komoly konfliktus alakul ki köztük a szerelem miatt. A rabbi másnak szánná a lányát, azonban Hanna a főszereplő Lévihez kötődik, ami számos bonyodalomhoz vezet majd ebben az izgalmas musicalben. Az apák szerepe a történelemben mindig is a központosítás volt, döntések meghozatala a tapasztalataik alapján, amit apaként és fiúként is mondhatok, hogy elképesztően nehéz” -mesélte a rendező.

A Lévi Story hódító útját a Siófoki Szabadtéri Színpadon kezdi július 15. és 16-án. Az előadásra a jegyértékesítés már megkezdődött. További jó hír, hogy augusztus 26- 27-én Fertőrákoson láthatják a nézők, és ősszel érkezik a Veszprémi Petőfi Színház színpadára.

Jegyvásárlás

Fotó: DT Media

[2022.06.20.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
A sürgős egyének közötti kölcsön kínálat szolgáltatás [2023.06.03.]
Súlyos Kölcsönkínálat Az Egyének Között szolgáltatás [2023.06.02.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával

Megnéztük Dieter Bohlen koncertjét a Budapest Parkban - képekben
Először adott szóló...

Az ártatlanság vélelme (Prima Facie) ősbemutató a Centrál Színházban - képekkel
A nemi...

Újra látható Mozart: Idomeneo, Kréta királya című operája - képekkel
Holdfény az Arénában - Az új generáció rocksztárjai: Måneskin koncerten jártunk
Megnéztük Korda György és Balázs Klári koncertjét a Budapest Parkban - képekben
"Figyelem, ez nem gyakorlat!" - Roger Waters Budapesten lépett fel
Gitárhősök földjén
beszámolók még